4 Şubat 2014 Salı

# bizden haberler # Helo'nın hastaıkları

Kimi Yerde Hüzün Kimi Yerde Neşe

Bu sabah uzun zamandır uyumadığım kadar çok uyumuş halde uyanınca biraz keyifsiz uyandım. Nedense bana fazla uyku yaramıyor, altı saatten fazla yatar halde kaldığımda her yerim ağrımaya başlıyor ve miskinleştiriyor. Sosyal medyadaki Ali İhsan haberlerine bir ah çekip ne yazık ki hiç duraksamadan benden ilgi bekleyen kızımla meşgul olmaya başladım.

Üç gündür yine keyifsizdi, burun akıntısı, ateş ve ateşten olduğunu sandığım ama bu gün başka yerlerde de gördüğüm kızarıklıklar sonucu başka bir şey olduğunu tahmin ettiğim bir hastalık. Çok yoğun değil ama su çiçeği olabileceği kanısına vardık ablamla, aşı olduğundan belki de hafif geçiriyordu. 

Öğlen sadece 5 dakika uyuma numarası yapıp öğle uykusundan kaçtı ve tam 12 saat hiç uyumadan durup, 11 saatlik rekorunu kırdı. Üstelik bu gün biraz yalnız kalmaya ve dua etmeye öyle ihtiyacım vardı ki... Öğle saatlerinde çok uzun zamandır kanserle mücadele eden halamın vefat haberini aldım. Belki acıları dindi belki daha mutlu ama ölüm haberi ne olursa olsun insanı düşündürüyor, içine döndürüyor. Bir yandan içim acırken bir yandan kızımın neşesine ortak olmaya çalıştım ama artık ne kadar başarabildim bilmiyorum. Belki anladı ve bu yüzden normalden biraz daha uzun süre kendi başına oynadı. 

Oysa bu gün, hafta sonu jimnastik grubunu bitirdiğimiz için aldığı madalyayı, hiç beklemediğimiz için o an yaşadığım şaşkınlığı ve gururu yazacaktım. 

Neyse. Böyle işte...

9 yorum:

  1. hayat!böyle işte,devam edecek!
    başın sağolsun

    YanıtlaSil
  2. Başınız sağolsun canım, nur içinde yatsın halan..

    YanıtlaSil
  3. Canımmmm Alah rahmet eylesin sizlere sabır dilerim. Dilacığıma çok geçmiş olsun ve tebrikler.
    Öperim

    YanıtlaSil
  4. Başınız sagolsun ablacım.

    YanıtlaSil
  5. Şimdi yeni gördüm bu postu :( Allah rahmet eylesin...
    Ve çok geçmiş olsun miniğine...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Basiniz sagolsun GeCe'cim. Allah rahmet eylesin.

    YanıtlaSil
  7. Basiniz sagolsun, geride kalanlarin uzun ve saglikli omurleri olsun.

    YanıtlaSil