20 Ekim 2008 Pazartesi

# Blog # günlük

İlk 100 Dönümü ve Blog Arkadaşlığı


Sevgili blogumda 100 yazı geride kaldı. Gerçi çok kayıt tutan bir çok arkadaşım var ve bu blog onlara göre küçücük bir damla gibi gelebilir. Garip olan şu ki, yıllar boyunca birçok şey biriktirilir, yazılır çizilir hobi olarak. Benim de bir sürü birikimim oldu, şiirler, resimler, incik boncuk biriktirmeler... Farkettim ki blog işi daha farklı ve yaşayan bir hobi. İnsan daha önce yaptıktarını, blog sayesinde istediği her an hatırlayabiliyor, görsellerle yazılarla anılarını tazeleyebiliyor ve güzel arkadaşlıklar kurabiliyor. Bu hobi diğer hiçbir hobiye ben-ze-mi-yor.

Bu sıralar blogroll'larda bu resmi görüyorsunuzdur. Ben ilk başta kayıtsız kalmıştım ama kendime has bir değişiklikle dikkate almaya karar verdim. Genelde zincir mesajları, mailleri saçma bulurum ve zinciri kıran olurum. Bu sefer kırmadım ama biraz değiştirdim. Bildiğim kadarıyla Craft Woman'dan (başka yoktur umarım, baktım ama göremedim. Eğer görmediğim kimse varsa affedin) geldi. Teşekkür ediyorum kendisine. Ben de üzerindeki yazıları değiştirip, Türkçeleştirdim ve (hatta resmi de değiştirecektim ama bambaşka birşeye dönüşecek diye değiştirmedim) sizlere gönderiyorum.

Kimler mi takip listemdeki tüm arkadaşlarıma. Zaten bu liste sevdiğim bloglardan oluşuyor. Hepinizi tektek yaz(a)mayacağım. Her kişi bu ödülü en az bir kişi olmak üzere (yada orjinalini-yabancı dilde olan-) sevdiklerine dağıtabilir.

Şimdiden ödül alan tüm arkadaşları alkışlıyor ve sahneye davet ediyorum.

Şak şak şak..... Kendini, bilgilerini, tecrübesini, sevgisini, bir blog yazarak dünya ile paylaşma cesaretini gösteren tüm arkadaşlarımı alkışlıyorum.

18 yorum:

  1. Ödül için çok çok teşekkür ederim. Beni takıp ettiğinizi bilmiyordum. Çok çok güzel yazıyorsunuz.

    YanıtlaSil
  2. hayrlı olsun ilk dalya:)) nice nice 100 yazılar olsun dileklerimizle...sevgiler

    YanıtlaSil
  3. ödül alanlar arasında bende varım teşekürler yazılarının devamını dileriz ..

    YanıtlaSil
  4. ben bu tür sanal ödül mim hatta yorum trafiğine bile çok katılamıyorum.Bilmiyorum yapamıyorum :) 100.Konun hayırlı olsun nice 100'lere sevgiler..:))

    YanıtlaSil
  5. selamm..listede olduğuma göre çok teşekkürler.
    bu resmi kullanabilirmiyim peki???

    sevgilerr

    YanıtlaSil
  6. Aaa bende varmisim listende tesekkur ederim :)
    Resim bu haliyle super olmus ;)

    YanıtlaSil
  7. 100. yazın hayırlı olsun, daha çok yeniyim ama listende olmak güzel, teşekkür ediyorum, sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. gönülden ele dökülenler, bu resmi kullanmak gerekiyor zaten. Sizde yazınızda bu resmi ya da orjinalini kullanıp sevdiklerinize ödül dağıtabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  9. GeCe ilk dalya hayırlı olsun.Daha nice dalyalara.Umarım 1000. yazınıda tebrik ederiz.Ayrıca ödül içinde çok teşekkürler.Kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  10. Sevgili Gece daha nice 100. yazılar diliyorum sana...Darısı benim başıma...
    Bu arada çok teşekkür ederim yazıma yaptığın yorum için. Sadece pastanın sıvama aşamasını eşim çekti, kaplama aşaması sabah saat 6'da yapıldığı için eşim malesef uyuyordu. Kaplama fotoğraflarını elimden geldiğince, ayrıntıları atlamadan ben hazırlamaya çalıştım...Aşamalar hakkında az da olsa bir fikir verebilmişimdir umarım?

    YanıtlaSil
  11. O zaman bende ödül aldım senden :D Ödül sayım yükseldi hehehe :) teşekkür ederim ablacımmmm. Dedigin gibi bu hobi hiç birşeye benzemez sanırım. Başka bir hobim yok benim ama olmuş olsa bile en sevdigim blog yazmak olurdu herhalde, çünkü bu hobi içinde diger hobilerin hakkındada konuşabiliyorsun yazabiliyorsun, yani hepsi bir arada :))

    YanıtlaSil
  12. Gece, nice 100lere.. zevkle takip ediyorum:)

    YanıtlaSil
  13. :)) ben hazırladığınız türkçe olanını kastetmiştim.ikisinide kullandım...
    sevgilerr

    YanıtlaSil
  14. Odulun icin cok tesekkur ederim, aldim, devrini bile yaptim. Hatta turkce cevirisini yaptigin odulu de aynen bloguma ekledim ;)

    Birde nice nice yuz sayilarda beraber olmak temennisiyle..hem daha biz belki 10 yazidir anca tanisiyoruz, daha cok yuzler gorecegiz insaallah degil mi:)...

    YanıtlaSil
  15. gececim, daha nice 100. yazılar yazman dileği ile, bu blog işi hiç bir şeye benzemiyor, biraz matruşkaya benzetiyorum, kendisi bir hobi, içinde diğer hobilerini de barındırabildiğin ilginç ve çok hoş bir durum, en güzeli de güzel insanlarla tanışmaya vesile olması. sevgiler

    YanıtlaSil
  16. Blog hakkında yazdıklarında çok haklısın.Benim blogum daha çok yeni o yüzden acemiyim.Çok fazla yazamıyorum.Ne yazacağıma nasıl yazacağıma karar veremiyorum.Bende bütün bloklara girip ne yapmışlar na yazmışlar diye dolaşıp duruyorum.Senide bloguma beklerim.Ödülünü de tebrik ediyorum.

    YanıtlaSil
  17. gecitim sorunu cevaplamakta...anadili ve yasadigi ulkenin dili farkli olan cocuklara,herkesin kendi dilinde konusmasi oneriliyor..cocuklar daha gec konusuyor ama butun dilleri ayni anda konusuyor..
    mesela bir arkadasim var lubnanli esi italyan,cocuklari anneyle arapca babayla italyanca arkadaslari ile ingilizce konusuyor

    YanıtlaSil
  18. Ben bu blog ödülünü kıskandım ama bana gelmedi:(

    YanıtlaSil