7 Ekim 2008 Salı

# mısır # tatil

Deniz Yıldızı Nasıl Yürür?

İzleyip öğrenelim.

Mısır tatil resimlerini yüklemeden önce bu videoyu koymak istedim. Ben şahsen hiç görmemiştim. Her öğleden sonra kumun altından çıkan yüzlerce deniz yıldızı yavaş yavaş hareket ediyorlardı. Gerçekten insan gibi görünüyorlar.

14 yorum:

  1. Bir deniz yıldızını yürürken ilk defa gördüm, gerçekten ilginç...

    YanıtlaSil
  2. ALLAH ALLAH BENDE İLK DEFA GÖRÜYORUM KIZ SEN SÜPERSİNNN...

    YanıtlaSil
  3. Merhaba GeCe, bir-kac kez bloguna gelmistim, fakat yorum yazmak nasip olmamisti. Bu deniz yildizlari cok dikkatimi cekti, ilk kez goruyorum, her bir canlinin kendine ait ne harikulade ozellikleri var degil mi?

    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  4. çok hoş, ben de ilk kez görüyorum, varlığından belki haberimizin bile olmadığı, fakat en ince detayına kadar mükemmel yaratılmış ne canlılar var.

    YanıtlaSil
  5. Canlı deniz yıldızını ilk kez gördüm. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  6. süper ya bnde ilk kez görüyorum ...

    YanıtlaSil
  7. Gercekten de insan gibi görünüyormuş!

    YanıtlaSil
  8. Vallahi ilk defa canlı olarak izlemek çok tuhafıma gitti. Onları sadece cansız pek çok kez gördükten sonra, canlı bir varlık olduğunu bile unutmuşken harikulade doğrusu...

    YanıtlaSil
  9. merhaba. 10 yaşımdaki oğlumla en az 9 kez felan izledik.bayıldı.
    .......
    canım senin yorumlarla ayşe geline mesaj bırakmıştım.yardımcı olacak arkadaşa gitmiş ama o nasıl geri ulaşabilirim diye soruyor.herhangi bir iletişiminiz varsa arkadaşa şifre ve mail bırakması gerekiyor.açabilmesi için.yorumları onaylı.tedirgin olmasın.umarım bunuda okur.sorunuda hallolur bir an önce.
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. inanılmaz güzel ge-ce teşekkürler
    bizim bayrağımızda da yıldız var ya sunay akın hep der aya ilk insanı biz çıkardık diye gerçektende her denizdeki olsun gökteki olsun insanınellerini yana açmış hali eee önünde ayda olunca sunay akın doğru söylüyor
    mısır fotoğraflarını ve anılarını merakla bekliyoruz teşekkürler

    YanıtlaSil
  11. ablacım musaitmisin? Şablonumu geri getirebilirmisin? :(

    YanıtlaSil
  12. ayşecim ben de sana ysrdım etmek istiyorum burda yazan adrese bilgilerini atarsan yarın uğraşabilirim elimden geleni yapmak isterim

    YanıtlaSil
  13. Ablacııım çok sagol, makhina.blogspot yardımcı oldu sagolsun. Ben üstteki mesajı o arkadaş blogumu geri getirmeden önce yazmıştım, sen gec okudun biraz ondan anlamadın. Düşünmen bile yeterli ablacım, çook sagol. :)

    YanıtlaSil