30 Aralık 2013 Pazartesi

Herkese Sağlıklı Bir Yıl Olsun

Yarın geleli bir hafta olacak fakat henüz pek bişey anlamadık. Helocum yine hastalandı. Günlerdir halsiz ateşli yatıyor ve ne yazık ki hiç bir ilacı bünyesi kabul etmiyor. Bir şekilde içirmeyi başardığımızda ise bir kaç saniye sonra midesinde ne varsa çıkarıyor. Bu durum doğduğundan beri böyle, bütün hastalıkları ilaçsız geçiriyoruz. Tek verebildiğimiz fitil ve ağır durumlarda da iğne oluyor :( Belki ilaç içmemesi bir açıdan iyi ama zaten doğru dürüst yemediği için başka takviye de almamış oluyor ve hastalık normalden uzun sürüyor. 

Belki paranoyakça ama bazen ani bir şekilde kızımı kaybedersem ne yaparım diye zihnimden geçiriyorum. O zaman gerçekten gözyaşlarım akıyor ve delirecekmiş gibi hissediyorum. Allah eksikliklerini göstermesin, tüm evlatları anne babalarına bağışlasın. Hiç hasta olmasalar keşke demek geçse de içimden, mümkün değil bu. Dermansız hastalık vermesin inşallah.

Bu yıl ülkemiz için hiç iyi geçmedi. Umarım yeni yılda hepimiz huzura kavuşuruz. Bazı kişisel dileklerim de var elbet yeni yılda olmasını istediğim. Kısmet bakalım neler yaşayacağız. Sağlık, huzur eksik olmasın da gerisi bir şekilde elbet olur.

Mutlu seneler herkese.

Sevgiler




22 yorum:

  1. Herşey çok güzel olsun. Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl diliyorum:-)

    YanıtlaSil
  2. Ah canım benim yaa. Çok çok geçmiş olsun kuzuya..Allah acil şifalar versin..
    O paronoyalar bende de var ve eminim her annede de vardır...Uzulme sen..

    Umarım hepimiz için iyi bir yıl olur..
    Saglıklı, mutlu..

    Çok öpüyorum sizi..Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Hersey istedigin gibi olsun iniallah yeni yılda. :)

    YanıtlaSil
  4. Çok geçmiş olsun , keşke hiç hasta olmasalar. Bir sorum olacak hastalıkları ilaçsız geçirirken bağışıklık sistemini güçlendirici özel birşey yapıyor musunuz? Bunu soruyorum çünkü bizim burada doktorlar özellikle ilaç verme taraftarı değiller (bundan memnunum aslında!) ancak bağışıklık sistemini güçlendirici desteklere ihtiyaçları oluyor bıdıkların. Benim bir tarifim var ama yenilerine açığım:)
    Mutlu bir yıl olması dileğiyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke olsa zaten ıhlamur bile reddediyor hiç bir seyi kabul etmiyor

      Sil
  5. canım çok çok geçmiş olsun
    yeni yıl sağlıkla gelsin

    YanıtlaSil
  6. canım çok çok geçmiş olsun
    yeni yıl sağlıkla gelsin

    YanıtlaSil
  7. Allah her evladı annesine her anneyi evladına bağışlasın inşallah. Acil şifalar bu arada. Bende bloguma beklerim. Üzerinde çalışıyorum hala :)
    http://icimdenngeldi.blogspot.com/ :) :) beklerim.
    MUTLU YILLAR :)

    YanıtlaSil
  8. AMIN HERSEY GONLUNUMUZCE OLSUN
    ELBETTE ONCE SAGLIK OLDUN
    OPPUYORUM SIZI

    YanıtlaSil
  9. Çok geçmiş olsun helocana bu yıl bitse gitse tüm hastalıklar

    YanıtlaSil
  10. iyi yıllarınız olsun,yazmak istedim retrovirüs tahlili yaptırdınız mı acaba?çok geçmiş olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok yaptırmadık klasik soğuk algınlığı şiş boğaz burun akıntısı ve öksürük var ama onu da bir araştırayım

      Sil
  11. Canım cok cok geçmiş olsun tez vakitte şifa diliyorum, doktora gittiniz mi ciddi bir salgın var biliyorsun.
    Yeni yılınız gönlünüzce geçsin öperim çok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gittik evet bir sürü ilaç verdi ama içmiyor tabi ki aralıksız öksürüyor uyuyamıyor tabi haliyle zayıfladı da nasıl toplayacak bilmem

      Sil
  12. geçmiş olsun minik prensese.. çocukların hiç hasta olmadığı, hep gülümsedikleri bir yıl olsun inşallah..

    YanıtlaSil
  13. Çok geçmiş olsun..Bazen insanın aklından kötü şeyler geçiyor,normal..Yemek yemedikleri zaman otomatik dirençleri de zayıflıyor,ne yapsak olmuyor bazen..Çok şükür ki geçici hepsi ama bizim de üstümüzden tren geçiyor o esnada:( Annelik zor,umarım 2014 sağlık,huzur ve mutluluk getirir:)Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  14. Ah bu sene kıştan biz de birşey anlamadık, hastalıklar yüzüncen. Biri bitiyor biri başlıyor. Sağlık kesinlikle herseyin başı. Size de acil şifalar dilerim. Güzel bir yıl olması dileğiyle!

    YanıtlaSil
  15. çok uzun suredır banadair berrin olarak takıpteyım blogunuzu..hatta sız kalca cıkıklıgını onlemek ıcın yurt dıısnda kalın bezler kullanıldıgını yazdıgınızda ben hamıleydım ve basıma boyle bır sorun gelecegımı bılmıyordum o zamanlar:) neysekı kızım sımdı ıyı yaklasık 18 aylık oldu..bır suredır de bebek ve nıkah şekeri işiyle ılgılenıyorum. hem blog hem facebook sayfama beklerım. daha once ılgılenmıs olsaydım kzıınızın sekerlerını yapardım :) sevgıler..

    YanıtlaSil
  16. Çok geçmiş olsun canım, neredeler diyordum:( aynı duygularla büyütüyoruz, kaygısız olmuyor işte,Allah sadece sağlık ve huzur versin hepimize

    YanıtlaSil
  17. Mutlu, sağlıklı yıllar Gece'cim.. Nasıl oldu Helo? :(

    YanıtlaSil
  18. Canım benim geçmiş olsun postun tamamını henüz okumadım bugünlük limitimi doldurdu gözlerim sanırım inşallah yarın okurum,bizde de ateş bol yeni yıla hasta girdik dişler sayesinde .Öksürük için sihirli formül andız pekmezi bize annemler Mersinden gönderdiler istersen ben yollarım sana biraz sadece üç günde şıp diye kesiyor öksürüğü üstelik iştahını da açıyor haberleşelim.

    YanıtlaSil