14 Mart 2012 Çarşamba

# blog teması # Gece's Blogger Templates

Son Tema Tatlı Serüven ve Temalarım Üzerine


Doğuma sayılı günler kaldığı için, bekleyen işlerin yetişmesi konusunda çalışmaya devam ediyorum. Tabi asıl işim blog tasarımı olmadığı için bu konuda çok disiplinli olamıyorum. Zira akademik işlerim de var ki, asıl paniğim onlara. Geçen hafta çözdüğüm ve bitti dediğim çalışmaya bir iki kontrol yapmam lazım ve doğumdan önce macar hocama bir rapor sunmam lazım ki ona daha başlamadım bile :(

Neyse bu arada beni uzun zamandır bekleyen blogları da yapmaya çalışıyorum ama malesef o konuda da işler hiç umduğum gibi gitmiyor. Güya çırak almıştım ama bu slovaklar öyle rahat çalışıyorlar ki bir türlü anlaşamadık zamanlama konusunda, dolayısıyla onun katkısı olamadı hiç.

Mesela dün akşam internet faturası ödeyeceğiz, yarım saat belki bekliyorsunuz sıra. Bir müşteri varken diğerine geçmiyorlar ve resmen sohbet ediyorlar. Dükkana birkaç kere gidip geldik. Neyse.

Kendime aldığım web sitesini bile düzenleyemedim ama lohusalık döneminde her gün bir saat kaçamak yapıp düzenlemeyi umuyorum, bakalım artık yapabilirsem, en azından o dönemin kârı olsun :)

Son yaptığım tema ise Tatlı Serüven oldu. Artık headerda çok yoğun görsellerin olduğu temaları sevmiyorum. Meltem hanım da benimle aynı fikirde olunca, anlaşmakta zorlanmadık. Şimdi sırada birkaç tema daha var bitirmem gereken ve Simlacım okuyorsan senin siteni mutlaka bitireceğim :)

Yeni tema talepleri de gelmeye devam ediyor ancak geri çevirmek zorunda kalıyorum. Bir iki ay yeni sipariş alamayacağımı, var olanları bitirdikten sonra (tabi hala beklerlerse) yeni sipariş kabul edeceğimi buradan bildirmek isterim. 

9 yorum:

  1. Çok teşekkürler Ge-Ce. Sanırım şanslılar kategorisinde yeraldım :) Yoksa 2 ay beklemek beklemek vardı. Dilerim bebiş dünyaya gelirken de, geldikten sonra da annesini yormaz. Bu tempoya uyumayı seven bir bebek gerek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim, umarim uyumayi seven huzurlu bir bebek olur, biz nasil olsa katlaniriz elbet ama onun iyiligi icin :)

      Sil
  2. çok güzel olmuş ellerinize sağlık,bir de bebiş geliyormuş gözünüz aydın,sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım :) sevgiyle kalın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. insallah yakinda gelecek artik geri sayim yapiyoruz ne zaman olacagini bilmiyoruz ama :)

      Sil
  3. yine çok güzel olmuş.. ellerine sağlı.. bizde bi ara doğumdan sonra görüşelim.. sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. tesekkurler ne zaman isterseniz gorusebiliriz dogumdan sonra

    YanıtlaSil
  5. Oh masallah ablacim sana. Guzel olmus gercekten .

    YanıtlaSil
  6. ''Blogger anneler'den geldim, bende blogger anneyim beklerim'' bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım

    YanıtlaSil
  7. malesef bende normal doğum yapamama burukluğunu yaşadım hala da hayıflanıyorum . n'apalım kısmet boyleymiş diyelim.Allah a emanet ol...HAYırlısı ıle kucagına alırsın ınsallah

    YanıtlaSil