5 Ekim 2011 Çarşamba

# ben # Gece's Blogger Templates

Son Temalar

Yazacak öyle çok şey planlamıştım ki, geleli bugün bir hafta olmasına rağmen nasıl geçtiğini anlayamadım. E tabi bu arada koşturmaktan mı kalabalık İstanbul havasının mikroplarından mı bilemeyeceğim faranjit olmuşum. B tipi antibiyotikleri korkarak içtim ama şimdi çok daha iyiyim. Geri dönüş biletim belli olmasına rağmen, iznimin yetişip yetişmeyeceğini, gidip gidemeyeceğimi de şu an bilemiyorum, umarım her şey yolunda gider.

Haftalık GeBelik günlükleri tutuyordum onu bile yazamadım bu hafta, benden haber bekleyenlere bile geri dönemedim. Okulda çok yakın arkadaşım bir hafta kadar sonra doktora tez savunmasına girecek, onun telaşı beni de çok etkiledi. Tezi her ne kadar kendi yapmış olsa da son zamanlarında ucundan ben de katkıda bulunmak istedim.

Bir hafta içinde sizlerden gelen yorumlarla, buradaki yakın çevremden gördüğüm ilgi ve alaka beni fazlasıyla memnun etti elbette. Ben Slovakyada iken yalnız başına hamileliği yaşadığımda hakikaten bunun keyfine varamamışım. Eşim ne kadar ilgilense de, böyle çoklu ilgiye benzemiyormuş :p

Bu temaları buraya gelmeden önce yapmıştım ama tabi yayınlayamamıştım. Sevgili Çiğdem'i aylarca beklettikten sonra nihayet Soran Anne kıvamını buldu. Bu sitede genel bloglardan farklı olarak, bilgilerini paylaşmak yerine, soru sorup ziyaretçilerden bilgi almayı, böylelikle tecrübelerin paylaşılıp geniş kitlelere ulaşmasını hedefliyor.

Bir diğeri de Pasta kurabiye blogu Maral's Cakery. Sevgili Maral pastel tonlarını tercih ediyor ve tasarımda yer alan peri kızını çok seviyordu. İkisini de muhafaza ederek sevimli bir tema yapmaya çalıştım.


Sıradaki bir çok projeye yetişmem için daha çok çalışmam lazım ama düzende bir haftalık bozulma bile yeniden bir planlama gerektiriyor. Bazen diyorum tüm gün bu tema tasarım işleriyle uğraşsam ,işim bu olsa diye düşünüyorum ama içimdeki bilimsel merak da beni yiyip dururken ve üstelik, birikimlerimden sonra yapabileceğim şeyler olduğuna inanırken, bu fikirden hemen vazgeçiyorum.

Hamilelik yazılarıma ilk fırsatta devam edeceğim zira hem çok öğreniyorum hem de şaşırıyorum gelişmelere.

6 yorum:

  1. tebrik ederim, ikinci bebeğinde bile hamilelik heyecanı yaşayan sayılı annelerdensiniz :) bu müthiş duyguları dolu dolu yaşamanız dileğiyle.. bu arada, blog temalarınız harika. benim de kafamda birşeyler oluşsun, temasa geçicem sizle..

    YanıtlaSil
  2. Çok hoş olmuşlar. Ellerine sağlık. Çok beğendim. Görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
  3. sevgili kurdele ağacı acaba yalnıs mı anlasıldım ilk bebeğim ama ikinci de olsa yine sevinirdim sanırım

    YanıtlaSil
  4. "Ben Slovakyada iken yalnız başına hamileliği yaşadığımda hakikaten bunun keyfine varamamışım." cümlesini yanlış yorumladım galiba :) çok harika, öyleyse katlarca dolu dolu bu duyguyu yaşaman dileğiyle .... kız olursa saç bandı sözüm olsun :)

    YanıtlaSil
  5. hoşgeldin mikroplu şehrimize :)

    YanıtlaSil
  6. bana cvp vermeyi unutmazsınız ınsallah bu kosusturmada zira sizden haber bekliyorum

    YanıtlaSil