10 Mart 2019 Pazar

10/03 Yanlışlıkla Yorumları Sildim

Bir süre önce yıllardır kullandığım yorumları denetleme özelliğini kaldırmıştım. Artık edkisi kadar spam mesajlar gelmiyordu. Fakat elimin alışkanlığı hala devam ediyormuş ki, yorumları seç ve yayınla kısmına yine bastım. Ancaak yayınla yerine bu sefer içeriği kaldır yazıyormuş meğerse. Panelimde gözüken tüm yazılara gelmiş son yüz yorum silindi. Elbette ki geti getirmeye uğraştım ama henüz bir bilgi bulamadım buna dair.

Şimdi muhtemelen son yazılarımın bir çoğundaki yorumlar yönetici tarafından silinmiş görülecek ve bunun kasıtlı olmadığını bilakis çok üzüldüğümü belirtmek isterim.
Bugün bir süredir aklımda olan resim çalışmalarına başladım. Yaklaşık yarım saatte yaptığım bu köpek portresi genel olarak hoşuma gitse de gözlerinde olmasını istediğim anlamı yakalayamadım. Biraz daha çalışacağım üzerinde. Şimdiki görünüşü üzgün gibi durduğu için yorumların durumundan dolayı üzgünlüğümü ifade eden bir görsel olarak buraya bırakayım.

Çalışmayı pastel boya ile yaptım. Kimi iyi kalitede kimi kötü kalitede çocuklardan kalmış kırık bir poşet boyayı gönlümce harcayıp denemeler yapmak istiyorum. Hatta ikinci çalışmamı yarıladım bile. Sonra içlerinden beğendiklerimi çerçeveleyip duvarlara asacağım. İlk seri olarak hayvan portreleri düşünüyorum. Çocukların hayvan sevgisine bir nebze katkısı olur belki...

4 yorum:

  1. Geçmiş olsun. Bir ara bende birkaç yorumu maalesef öyle silmiştim:(

    YanıtlaSil
  2. Sağlık olsun, yorum dediğiniz nedir ki? Aha da ben yenisini yaptım buraya.:) resme gelince harika olmuş. Daha fazla oynamayın bence. Böyle mahzun bakması çok etkileyici. Bu arada yeni yazılarımı okumak ve değerlendirmede bulunmak üzere sizleri bloguma beklerim. Çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. aynı olayı bende yaşamıştım.

    YanıtlaSil
  4. Boşveeer canın sağolsun yenisini bırakırız :) Uzun süreli köpekçi olarak, köpeğin sol gözü biraz daha küçük olan yani üzgün ama sağ açık ve biraz öfkeli bakmış bence ondan yakalayamamışsın ifadeyi ama tüyler çok hoş :)

    YanıtlaSil