9 Şubat 2019 Cumartesi

9/2 Happy Ocaliptus Day 

Bu gün arkadaşıma babyshower partisi yapacağız. Dekorasyonda olmasını düşündüğüm bir demet okaliptüsun alınması işini, taze olsun diye son ana bırakmıştım. Dün için çıkıp alırım diye planlamıştım.

Fakat çocuklar okuldayken bir türlü yetişemedim gitmeye. Sonra, oranizasyon grubundaki diğer arkadaşlara sordum, kim dışardaysa bir demet alsın ben çıkamayacağım diye. Biri dışardaydı tamam ben alırım dedi.

Aradan saatler geçti, arkadaştan cevap geldi. Kaç tane çiçekçi gezmiş okaliptüs bulamamış. Bizimkinde kesin vardır ama aksilik. Fakat şansa bak ki, kızım okuldan çıkınca bir arkadaşının evine oynamaya gitti (önceden planlanmamıştı, okuldan sonra da çocukları evden çıkarmak işkence diye gidemezdim), onların evi de çiçekçiye yakın, kızı alırken onu da alırım yaşasın. Her şey bir anda yoluna girdi.

Fakat tabi işler bu kadar basit değildi. Çiçekçi 4’te kapanıyordu. Kızı 4,5-5 arası alacaktım. Artık 4.15 civarı giderim şansıma açıksa alırım değilse ertesi sabah bakarız. Ertesi sabah da program çok yoğun araya sıkıştırmak pek kolay olmayacaktı. Ve bingo ! Çiçekçi açık (toplanıyorlar), mis gibi okaliptüslar beni bekliyor. Ordan da kıza geçtim 4.25 gibi onu alıp eve geldim.

Yani dün o kadar çok okaliptüs ile haşır neşir oldu ki beynim, bulunca ve rahatlayınca, "Happy ocaliptus day" ilan etmesem olmazdı.

Yani bazen fotoğraftaki tek karenin ardındaki hikaye göründüğünden çok daha fazlası olabilirmiş :))

4 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil