8 Şubat 2019 Cuma

8/2 Aşırı Sosyal

Günlük yazılarım iki günde bire düştü farkındayım. Son zamanlarda öyle yoğun ki günler, bir sonraki plana odaklanmış beynim, günlük yazılarım hakkında düşünecek zaman bulamıyor.

Geçen hafta Perşembe akşamı yogayı ekip aylık girls night out’ımızı yapmıştık. Pek iyi geldi doğrusu. Özellikle benim gibi bir ev hanımı için azıcık süslenip püslenmek, kızsal mevzularda çene çalmak bir lüks. Eskiden (mesela yirmili yaşlarımın başlarında) bu kızsal muhabbetleri çok banal bulup kendimi entellektüel ortamlara sokma gayretlerim vardı itiraf edeyim. Fakat her kadının özünde böyle bir açlığı olduğunu anlamam uzun sürmedi. Güzellik, magazin, dedikodu, ilişkiler, cinsellik gibi sohbetler yapmak öyle iyi geliyor ki. Bu kızlar buluşmasında resmen hepimiz rahatlayıp dönüyoruz. Yanlış anlaşılmasın hepimiz gayet eğitimli aklı başında kızlarız ve ciddi konuşmaları sık sık özellikle whatsapp üzerinden yaparız. Ama bu akşamların hafifliği, çocuk dışındaki muhabbetler öyle güzel ki.

Ardından Cumartesi günü yine kızımın jimnastik turnuvası vardı. Bir bronz madalya daha aldı eve geldik. Sonraki gün ise oğlumun doğumgünü partisi. Yine arkadaşlarla hoş vakitler.
Salı sabahı belki bir yıldır görmediğim bir arkadaşımıza kahvaltıya gittik birkaç kişi. Bu sefer gayet entellektüel konular konuştuk :))
Salı akşamı, haftalardır ertelemek zorunda kaldığımız aylık spa gecemizi yaptık. Bu üçüncü oldu ama son olmayacak. Spa ile bedenimizi rahatlatırken, sohbet ederek de ruhumuzu rahatlatıyoruz. Resmen bağımlısı olduk, her seferinde iple çekiyoruz.

O geceden sonra birkaç gün evdeydim ama Cumartesi günü hamile arkadaşımın babyshowerını yapacağız. Organizasyon grubundayım ve dün alışverişe gittim. Hazır sunulan dekorlardan ziyade kendim bir tasarım ortaya çıkaracağım için biraz uzun sürdü. Farklı mağazalardan farklı parçalar topladım. Kafamda belli ama son halini ben de merak ediyorum doğrusu.

Yine Cumartesi akşamı night out grubumla yemek yiyeceğiz. Normalde yemekten sonra içecek için çıkıyoruz fakat uzun zamandır gitmek istediğimiz bir yer vardı. Ne zaman olsun derken hepimize uyan günü bulmak (7kişi) pek kolay olmadığından,  o da aynı gün oldu.

Sosyal olmayı çok seviyorum ama evde vakit geçirmeye zaman kalmadığından rutinler aksadı, ödevlerim ucu ucuna yetişti ve ben biraz yoruldum. Öyle ki on günde iki kez hasta olup iyileştim. Pazar gününü sakince geçirebilirsem, sonraki Cuma İstanbul uçağından önce, yapmam gereken alışverişler ve valiz hazırlıkları için enerji bulabilirim 🙈

Bilmiyorum ne zaman durulacağım ☺️

6 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil