3 Aralık 2013 Salı

# Gece's Blogger Templates

Kasım Ayının Temaları ve Soran Anne İşbirliği ile Hediye Tema


Daha önce Soran Anne ile benzer bir çalışma yapmıştık ancak kazanan aday bizimle bir türlü irtibata geçmedi. Dolayısıyla yılbaşı çekilişinde bir tema daha hediye etmeye karar verdik. Bu sefer kişiye özel bir tema yerine bu çekiliş için hazırladığım özel bir temayı vereceğim.Yukarıdaki tema, çekiliş sonunda kazanan kişinin olacak ve header da kendi blog adı yazacak. Bu temaya talip olmak için şu adrese gitmeniz gerekiyor. Orada beni takip edilmesi şartı konulmuş ama öyle bir şey talep etmemiştim, takip etmeseniz de olur. Temanın özelliklerine buradan bakabilirsiniz.


Bu aya ait biten temalardan biri de Zamane Annesi'ne ait. Logosu halihazırda vardı, ben diğer kısımları logo ile uyumlu halde tasarladım ve bence çok orjinal bir tasarım oldu, gözdelerim arasında yerini aldı.


Bir diğer annelik blogu olan Mikemmel Anne ile bana header için talepte bulunduğunda tanıştım. Hatta bazı yazılarında kendimi bulduğum için twitterda paylaşmıştım. Sade bir tema istiyordu ve blogun geri kalan kısmını da headera uyumlu renklerde standart blogger şablonu üzerinden düzenledim. 


Zeynep hanımın blogu Mayıs ayında bitmişti ama kendisinin taşınması, araya giren yaz vs derken kullanıma girmesi geçen hafta oldu. Tema bitmiş olmasına rağmen yükleme aşaması da oldukça vakit alıyormuş, bu temada bunu yeniden idrak ettim, bir çok görsel ayrıntıyı yeniden düzenlemem gerekti. Buradan bakabilirsiniz.


Bir diğer özenerek çalıştığım Mayıs ayı teması da Istanbul Style Report idi. Hatta çok iyi hatırlıyorum, Amsterdam'a yeni taşınmış, geçici kaldığımız dairede internet sorununu çözmeye çalışmıştık bu temayı yapabilmem için. Yüklenmesi ve kullanıma geçmesi bu aya kısmetmiş. Düzenli yazılar girildiğinde iyi bir blog olacağından eminim.

Bu ay iyi çalıştım diyebilirim, yüklenmesi olsaydı paylaşacağım 3 tema daha vardı bitmiş olan. 2 tema da bitme aşamasında. İnşallah hepsini kısa zamanda bitireceğim.

9 yorum:

  1. yine hepsi güzel :)
    vakit yaratıp yapabilmek harika :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkür ederim genelde gecd yapıyorum 5 saat uyuyorum

      Sil
  2. bence çok hoş hepsi,ellerien sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. Farklı bir hobinin olması harika birşey,hepsi çok güzel,renk uyumu harika ve hepsinin bir tarzı var.Ellerine sağlık:)5 saat uyuyarak da yapmış olsan eminim manevi hazzı müthiştir:)Keçelerle uğraşırken çok zevk almıştım,şu ara hobiyle uğraşamıyorum ama Ege'nin doğumgününe kafa olarak hazırlanıyorum:)Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoğunlukla keyif veriyor ama bazen anlaşmazlıklar ve yetiştirme stresi de oluyor tabi :)

      Sil
    2. Başka insanlara yapınca streslidir muhakkak.Ben keçeleri kendimize yapıyordum,1-2 isteyen oldu,cesaret edemedim,yapmadan strese girdim:)Kolay gelsin:)

      Sil
  4. harikaymış bu temalar
    acaba bir konuda bana yardımcı olabilir misin?
    bazı fotoğraflarımı bloğumda akan slayt olsun istiyorum
    onun kodları ve nasıl yapacağımı araştırdım ama tam da anlayamadım
    yardımcı olursan sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu konuda daha sonra detaylı bir mail atacağım ilk fırsatta

      Sil
  5. çok teşekkür ediyorum sana
    fatmaerdem@yahoo.com'a
    atarsan memnun olurum

    YanıtlaSil