3 Ocak 2012 Salı

# Gece's Blogger Templates # temalarım

İki Tema


Bu aralar tema konusunda eski performansımı gösteremesem de, şu anda bir çok yarım kalmış işimi birer birer bitirmek üzereyim. Yakında daha başka tasarımlar da göreceksiniz. İlk biten tema yine bir kurabiye blogu ama  bu sefer biraz farklı bir çalışma oldu. Biraz daha web sitesi havasında çalıştık ve özellikle headerda yer alan sosyal medya ikonları, daha çok wordpress tasarımlarda görülürken bloggera da uyarlayabildim. Bir diğer özelliği ise sevimli ve sevimli ikonu. İkon tasarımı ve zaman zaman değişecek olan üstteki resimleri (şu anda yılbaşı resimleri var) orjinal bir site oldu. Buradan siteyi ve güzel ürünlerini inceleyebilirsiniz.


Bir diğer tasarım da birçok annenin yakından tanıdığı Psikolog Iraz Toros Suman'a ait. Aslında tasarım olarak çok fazla yeni birşey yapmadım, çünkü mevcut kartvizitinde yer alan logo ve karakterleri tamamlayan bir site olmalıydı. Yine de ilavelerim oldu tabi ki. Bir wordpress sitesi olduğu için, özellikle yeni bazı özelliklerini keşfetmeme vesile oldu. Wordpress çok geniş imkanlara sahip olduğundan, ihtiyaç duyulmadığı takdirde yeni özellikleri ve eklentileri keşfetmek çok zor oluyor. Bu site sayesinde, bazı yeniliklerden de haberdar olmuş oldum.

3 yorum:

  1. Canım çok şıklar ellerine,emeğine
    sağlık sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. İkisi de çok güzel olmuş:)

    YanıtlaSil
  3. Çok asil ve zarif olmuşlar hepsi, emeklerine sağlık, ama şu wordpresse bir türlü ısınamadığımdam yapamayıda hiç denemiyorum bile, zaten zamanımda olmuyor, bundan sonra worpress olanları, sana havale edicem artık.

    YanıtlaSil