31 Aralık 2011 Cumartesi

# Özel Günler

Güzel Bir Yıl Olsun


Hoş bir resimle yazmak istedim bu yazıyı, pek alakası yok ama resmi çok beğendim :)

Her yılbaşı akşamı yeni yıla girdiğimiz dakika içinde aynı anda birkaç şey yapmaya çalışırım. Genelde başarılı ve bol ders çalışacağım bir yıl olsun diye elimdeki defter yada kitabın sayfalarını çevirir, aynı zamanda bol bol gezeyim diye evin içinde volta atar, bir de birkaç saniye üç-beş kağıt parayı sürekli sayar gibi yapardım ki bol kazançlı bir yıl olsun.

6 yaşımdan itibaren şuan bulunduğum 32 yaşıma kadar sürekli ders çalıştım, 1 yıl dahi ara vermedim, doktoram bitti hala çalışıyorum ve annem telefonda bugün ders çalıştın mı diye hala sormakta.

Yeni yıl bize Helo'muzu getirecek Allah kısmet ederse. Ve zaman öyle hızlı geçiyor ki, o gelince mecburen ders çalışmaya ara vereceğim için, öncesinde bitirmem gereken dersler beni biraz geriyor. Bu yüzden ne kadar bebeğimize kavuşmayı iple çeksem de, bir yandan da zaman yavaş aksın istiyorum. Bu yüzden yeni yıldan isteğim, öncelikle ve elbette sağlıkla bebeğime kavuşmak, sonra işlerimi istediğim düzende tamamlamak. Elbette ki sağlık sıhhat afiyet en başlıca dileğim ama bu yeni yıla özel değil, her an dualarımda.

Geçen yılın ilk yarısı, doktora tezimin stresi, eşimden ayrı kalmanın stresi derken pek olumlu geçmedi benim için. İkinci yarısında kavuşmakla kalmadık, bir de Helo katıldı aramıza ama ilk yarısındaki üzüntülerim zihnime öyle kazınmış ki, şimdi geçen yıl nasıldı diye düşündüğümde, acılar ağır basmakta nedense. Belki haksızlık ediyorum, bu yıl hiç bir yıl olmadığı kadar sonuç aldım, yenilikler oldu hayatımda ama düşünün ki bunların etkisini bastıracak kadar sıkılmışım. 

Artık yeni yılda tüm bu sıkıntıları geride bırakmak, 2012 yılının yeni bir çağ açacağına inandığım için hayatımda da yeni bir çağ başlatmak istiyorum. Ülkemize ve dünyaya da bu yılın güzellikler getireceğine inanıyorum nedense, bu yıl doğan bebeklerin özel bir misyonlarının olacağına inandığım gibi. 

Herkesin dileklerinin gerçek olması ümidiyle...

   Mutlu seneler olsun  ♥

26 yorum:

  1. Mutlu yıllar, gönlünüzce bir yıl olsun :)

    YanıtlaSil
  2. Helo nuzla nice mutlu yıllar

    YanıtlaSil
  3. Dilerim ki her şey güzel bebeğinle de birlikte gönlünce olur..Mutlu seneler :)

    YanıtlaSil
  4. Bu sene bol kahkaha atarak gir yeni yıl :) ben uyuyacagım galiba :))

    YanıtlaSil
  5. Her yeni yıl başka bir güzel.. 2012 yeni yılının sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsını diliyorum. Yeni yılınız kutlu olsun.

    YanıtlaSil
  6. Helo bir gelsin bak bakalım dersm mers umunda oluyor mu. (en azından ilk zamanlar, sonra düzeni oturtunca çalışmaya da başlarsın). Senin ritüele bayıldım ben sadece don giyen donanır babınsda kırmızı don alırdım, seninki süpermiş. Mutlu yıllar :)

    YanıtlaSil
  7. Mutlu yıllar diliyorum... sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  8. gerçekten fotoğraf çok güzelmiş ,sevdiklerinizle güzel bir yıl diliyorum sevgiler:))

    YanıtlaSil
  9. yeni bir çağ açsın sana 2012 o zaman
    herşey gönlünce olsun
    sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Bebeğiniz ve tüm sevdiklerinizle
    mutlu bir yıl dilerim...
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  11. Selam Gececim, her yazını özellikle hamile kalmandan sonraki yazıları büyük bir dikkatle okuyorum, sanırım teknolojinin bazı yönleri bu açıdan sizlere armağan. Kızım 25 yaşında, olum 18 yaşında olunca bazen erken dünyaya geldğimi düşünüyorum.

    Heyecanını ve stresini telaşını çok iyi anlıyorum. Allah öncelikle sağlıklı evlat nasip etsin VE EN GÜZEL ÇAĞLARIN ŞİMDİ, TADINI ÇIKAR, NAZINI YAP:) doya doya yaşa bu günlerni, bebek oluncada eminim çok iyi bir anne olucaksın. Babadan da şüphemiz yok:)

    Yaşları ilerledikçe dertlerde büyüyor sözü çok doğru. Şimdi baktıkça (Allaha çok şükür dert yaktıracak evlatlarım olmadı ama) keşke hiç büyümeseler diyorum, sanırım yaş ilerledikçe yanımızda gitme korkusu ağır basıyor:( kız nişanlıda:)

    Neyse destek olmak, anlamak ve anladığımı belirtmek istedim.

    Allah sağlıkla ve en önemlisi huzurla birlikte olmayı nasip etsin sanada, herkesede. Gönül zenginliğinin pahası biçilmez ablası.

    Türkiyeden, İzmirden boool bol sevgiler selamlar yolluyorum.

    Allah'a emanet olun. Sevgiyle sağlıcakla kalın. Mutlu yıllar.

    YanıtlaSil
  12. Canim bebegin hayirli olsun.cocugun dogdugunda hayat oyle hizli akacakki sasacaksin.bence bosver bilimi bir sure.hamileliginin bebeginin tadini cikar.

    YanıtlaSil
  13. All your baby dress looks so adorable!! I wish you all the very best for the new year Gulcin!! May you have a best new year...Happy New Year Darling!!

    YanıtlaSil
  14. Çok hoş bir seçim :)
    Resim :)
    Musmutlu yıllar olsun,bol başarılı,bol gezmeli tozmalı :)
    İlle de sağlık,ille de sevgi dolu..

    YanıtlaSil
  15. Güzel bir yıl dilerim ben de size. Yepyeni ve çoook güzel bir macera sizi bekliyor.

    YanıtlaSil
  16. Hepinize "2012 hiç bitmesin, bi 5-10 yıl sürsün, hatta 2013 gelmese de olur, hep bu yılda kalalım" diyeceğiniz süper bir 2012 diliyorum :))

    YanıtlaSil
  17. Canım GeCecim,Yeni yılını en içten dileklerimle kutlar 2012 yılının sağlık,mutluluk ve huzur içinde geçmesini dilerim.

    YanıtlaSil
  18. Güzelliklerle dolu bir yıl olsun 2012, zaten aranıza katılacak bebekle öyle de olacağına eminiz.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  19. helodünyanında aranızda olacağı bir yıl:)) sağlıklı, mutlu, huzurlu, neşeli güzel bir yıl olsun...
    sevgiler gece.

    YanıtlaSil
  20. bebeciğinizle birlikte mutlu sağlıklı ve kolay yıllar dilerim GeCecim :)

    YanıtlaSil
  21. Hamilelikle ilgili hafta hafta tüm yazılarını baştan sona okudum bugün. Aynı heyecanı henüz yeni yaşamaya başlamış biri olarak aklıma ilk sen geldin :)
    Çok hoştu, hikaye gibi...

    YanıtlaSil