11 Mart 2014 Salı

Allah Büyük


Bu gün herkesi yaktı Berkin'in acısı. Özellikle de anne olanları. Mekanı cennet olsun ve nolur ilahi adalet yerini bulsun.

Hissettiğim yoğun duyguların etkisinde o kadar çok şey düşünüyor ve söylüyorum ki birden farkına vardım; gerçekten yüreğimin içinde hissederek ve inanarak dua etmem gerektiğini. Sövüyorum, ofluyorum, ahlıyorum belki ama derinden güçlü bir dua iletmeyi ihmal ediyorum bu karmaşada. Siz de benim gibi hissediyorsanız lütfen bir süre gözlerinizi kapatın, tamamen konsantre olarak ve yürekten isteyerek Berkin için dua edin.

-Allah'ım sen bu gencecik bedene kıyanların cezasını ver, ülkemizi vicdansız, hırsız, insafsız, zalimlerden kurtar, milletimiz artık huzura ersin, çocuklar ölmesin ya rabbim.

19 yorum:

  1. amin,Allahım insanlarımızın aklı başına gelsin

    YanıtlaSil
  2. gönülden katiliyorum duaniza...

    YanıtlaSil
  3. Bunu yapanlar mutlaka hesabını verecek.

    YanıtlaSil
  4. Berkin Elvan hadisesi bize birkez daha gezi olaylarını başlatmak için bahaneler arayan kana ölüme susamış marksist leninist vampirlerin pusuda beklediğini birkez daha gösterdi. Erdoğan'ın kasetlerine montaj değil diyenler Berkin Elvan'ın resimleri montajlı demeye başladı. Bir can gitti ama tek suçlu polis falan değil. Keşke birkaç ölüm olsa zihniyetidir. 5 Polisimiz şehid oldu tık yok ama berkin hadisesinde neden yer yerinden oynadı? medya neden olayı bu kadar şişirdi? istediğiniz kadar propaganda yapın bu millet yemez
    son bir söz daha suriyede hala çocuklar bebekler öldürülüyor hadi anneler duyurun sesinizi , berkin miş . fişi tam zamnında çekildi ortalığın karışması lazımdı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demezsiniz öyledir tabi, dilerim allah sizin körleşmiş kalplerinize biraz vicdan verir

      Sil
    2. Suriye’de ölen çocuklarla bu kadar ilgili olduğunuz için aşağıdaki linkte yer alan listeyi sizinle paylaşmayı uygun buldum. Bu liste Türkiye devletin güvenlik güçlerinin öldürdüğü, ölümüne yol açtığı çocuklardır. ‘Silahla vurulmak, bombayla öldürülmek, mayına basmak, zırhlı araç altında kalmak, savaş uçaklarıyla vurulmak’ gibi nedenlerle yaşamını yitiren yüzlerce çocuğun listesidir.

      Bu kayıplara vereceğiniz yanıtı hepimiz biliyoruz değil mi?

      http://fraksiyon.org/devlet-dersinde-oldurulmus-cocuklar-listesi-guncelleniyor/

      Sil
    3. tek suçlu tabii ki polis değil, emri veren baçalan adsız korkak
      fişi çekilmişmiş, hastasınız ya topunuz

      Sil
  5. O zaman şimdide burak can için üzülme zamanı ülkeden uzakta ülkenin içinde olan herşeyle ilgili bir yazınız oluyo bununla ilgilenirsiniz diye düşünüyorum yanlışmıyım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru onun da berkinden bir farkı yok aynı sebeple can verdi ne yazık ki.

      Sil
  6. Bir sonraki yazınız çok isabetli ve anlamlı.sözlerinize kelimesi kelimesine katılıyorum.acı bizim acımız kim ne düşünürse düşünsün...

    YanıtlaSil
  7. herkes taraf tutuyor ve kendi tarafındakine yanıyor ..tarafsız olduğunuzu söyleyp sadece bir isim için yazıyor olmanız iddianızı çürütüyor..
    benim çevremde de çokça polis eşi var onların tuzu hiç kuru değil.
    yukarıdaki yoruma bir kaç noktadan hak vermemek ,hele hasta olarak nitelemek de vicdandan uzak bi savunma mekanizması oyunu olur.
    a

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben taraf tutmuyorum ama kimseyi ikna etmek zorunda değilim. Blogumda ticari yada baska bir kaygı taşımıyorum insanları kaybetmeyeyim diye, dileyen okur, dileyen okumaz dileyen inanır dileyen inanmaz

      Sil
  8. Yok siysetmiş yok cemaatmiş yok demokrasiymiş yok bilmem ne bela!!! Allah bu siyasetin belasını versin. Giden bir can be CANNN! Şunu bile göremeyen kutuplaşmış yürekleri taşlaşmış yaratıklarla dolu Türkiye. Yazık ki ne yazık. Bizi bu hale getirenler, miting meydanlarında millete yavrusunu yitirmiş anayı yuhlatanlar ALLAHINIZDAN BULUN İNŞALLAH! AMİN!

    YanıtlaSil
  9. Ya çok uzatmak istemiyorum ama su olay olurken neredeydinizciler den cok ama cok sıkıldım. . Cocuklar olup giderken kendi ulkemde, suriyede yok su ulkede bu ulkede olenlere niye uzulmuyorsun diyenler...azicik ALLAH korkusu yok mu sizde... bu kadar kör mu kalpleriniz..

    Ben bu duaya yurekten aminnn diyorum..

    Dinimizi her seye kullanan vicdansizlardan bir an once kurtulmamiz dilegiyle..

    YanıtlaSil
  10. Amin inşallah...
    duamız bir tek berkin için değil ki. "adsız" kişi gibiler bunu anlasa, gönül gözlerini açsalar, bahşedilen güzellikleri görseler, Allah 'ın gücünü gönüllerinde de hissetseler çok şey değişir bu dünyada..

    YanıtlaSil