5 Eylül 2013 Perşembe

# Helodunya büyürken # Helodünya

Baba Biz Nereye Geldik Böyle ?

Salı günü öğle saatlerinde tatil için Side'de bir otele geldik. Yukarıdaki fotoğraf odaya ilk girip balkondan baktığı an. Odamız havuzun hemen önünde, insanlar yüzüyor, kaydıraklardan kayıyor, müzik, koşturan çocuklar... oldukça şaşırdı.

Daha önceleri hep eşimle Dalaman havaalanına yakın bölgeleri tercih ediyorduk. Bu sefer Antalya havaalanından fazla uzak olmasın ve ayrıca kumlu bir plaj olsun diye Side'yi tercih ettik ve bence çocuklar için gayet uygunmuş. Denizi sıcak ve temiz, kumu çok güzel bayıldık. 


Çok şükür yeme içme konusunda pek sıkıntı yaşamadık şu ana kadar, hala çok yemiyor ama artık biraz daha az süt veriyorum ve öğünlerde midesine mutlaka birşeyler giriyor.

Instagrama da yazmıştım, sanki daha önce bir çok kez tatil tecrübesi yaşamış gibi davranıyor. Aslında yeni nesil çocuklar çoğu konuda böyle. Doğmadan önce sanki beyinleri bütün bilgilere sahip olmuş da, yeri geldiğinde o bilgileri kullanıyor gibi.

Bakalım tatilden ayrılış nasıl olacak

7 yorum:

  1. Dila,bayılmıştır sanırım , iyi tatiller

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel çokk Side'miz...İyi tatiller :)

    YanıtlaSil
  3. Bilimsel bir temeli olmasa da bilginin genlerle aktarıldığını düşünmüşümdür hep, iki çocuğumu, özellikle ikinciyi izlerken. Kim bilir? Ya da bu çocuklar gerçekten "indigo" denilen bilge çocuklar...

    YanıtlaSil
  4. oyy masallah kuzuma yanlız o denize emzikle gitmesi yok mu bayildim :) Kumu da supermis bu sene beni hayal kırıklıgına ugrayan seylerden biri kum yernie biraz tasli bir plaj olmasiydi :)
    İsallah cok guzel ayrilir; istah olayına da cok sevindim

    YanıtlaSil
  5. Maşallah kocaman abla olmuş rabbim nazarlardan saklasın çok güzel bir kız olacak annesi...sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Çok güzellll :) Tatile gitmiş kadar oldum. Allah razı olsun :)
    Bu arada bu devirde çocuklarla daha çok ilgileniliyor o yüzden onlar daha bilgili geliyor bize. Eskiden ilgilenilmiyormuş ki :) nerden bilsinler çocuk çok zeki ....
    Bu arada bloğunuzu takibe alıyorum.
    Bende beklerim mutlaka --> http://basibaglikiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. Evet bende kumlu plaja bayılırım.Ama Alanya İncekum plajının yeri bir başkadır gönlümde.Evet çocuklar konusunda çok haklısınız.Sanki 5 yıldızlı bi otelin VIP misafiri olmuşlarda 9 ay boyunca, otelin herşeyini öğrenmişler gibi dimi...
    Bu arada bende yeni blog sahibi olarak MERHABA diyorum size...

    YanıtlaSil