16 Şubat 2012 Perşembe

# benim yaptıklarım Craft # GeBelik Günlüğüm

Keçe Kapı Süsü

Bloguma son olarak yazdığım karamsar yazı daha fazla kalmasın, biraz renk gelsin diye bugün yaptıklarımı koymak istedim. Daha önce burada kısmen belirttiğim üzere, bu kapı süsünü arkadaşımın bebeği için hazırlamıştım. Eşim İstanbul'a giderken götürecekti ama malesef kısmet olmadı. Umuyorum Helocum doğduktan sonra hep beraber gittiğimizde Elacık henüz doğmamış olacak ve biz yetiştirebileceğiz.


Ela harfleri biraz yamuk çıkmış ama gerçekte daha düzgün görünüyor, aydınlık olsun diye perdeye astığım için yamulmuş. Gerçi renkleri tam çıkmadı, bu yüzden aşağıda yeniden çektim. Asmak için kullandığım ip ve bayrakları sanki kuşların ağzı ile tutuyormuş gibi ayarladım.


Aşağıda da dolabın kulplarının bitmiş hali. Geriye kendimize yapacağımız kapı süsü ve tamamlanmasına az kalmış duvar süsümüz var. Sonra yerleştirip resimleyeceğim inşallah köşemizi.


7 yorum:

  1. çok güzel olmuş .
    ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. Kuşlarda, yazılarda, mınık bayraklarda çok sevimli olmuş, ayrıca renkler şahane :)

    Ela senin elinden alıcak şanslı çocuk :)

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel hazırlıklar bunlaaaar, harika olmuşlar, hele o dolap kulpları çok şeker :)

    YanıtlaSil
  4. süper olmuş cidden çok beğendim. bebişime ben de mi yapsam böyle birşeyler acaba yoksa hazır mı alsam :(

    YanıtlaSil
  5. canım ya sonunda pc den bloglara bakabiliyorum. harika olmuş gerçekten ellerine sağlık. elacığım babası ve ben çok beğendik önceki fotoyu göstermiştim.dolap süslerinde muhteşem.benim bembeyaz dolablarıma da yakışır valla inceleyip yapmalı.öptük sizi...

    YanıtlaSil
  6. çok güzel ,çok yaratıcı olmuş.bende kızım için hazır bişeylermi alsam diye düşünürken,el elmeği göz nuru şeyler yapmak daha mantıklı emeğinize sağlık.iyi günler

    YanıtlaSil