29 Ağustos 2011 Pazartesi

# Özel Günler

Sizlere İyi Bayramlar

Malesef burda bayram mayram yok, e çevremizde hiç eş dost, Türk de olmadığı için kutlayacak kimse de yok. Bu yüzden ne bayram ne tatil olmadan geçecek günlerimiz. Blogları, twitterı falan okudukça duygusallaşıyorum ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Çok şükür bir sağlığımız iyi, beraberiz ve güzel hayallerimiz umutlarımız var, başka bayramlar da olacak inşallah.

Gerçi ben evdeyim evden çalışıyorum, yarın Szeged'e gidecektim ama hoca yine bir konferansa gidecekmiş iki hafta sonrasına kaldı gidişim. Biraz rahatladım desem yeridir, çünkü daha çalışmam gereken şeyler var.

Daha uçak biletimi almadım ama eylül sonunda 20 gün kadar Tr'ye gitme ihtimalim var beni heyecanlandıran. Tabi işe de gideceğim tatil değil ama olsun.

Geçen hafta hava oldukça sıcaktı, sanırım slovakya en sıcak yaz günlerini yaşadı, bugün yine serinledi ayaklarım üşümeye başladı, çoraplara geçtim yine. Ancak buranın serinliğine alışınca sıcak günler öyle bunaltıcı geldi ki, İstanbul çok daha sıcaktı biliyorum ama..

Neyse efenim birçok kişi bayram tatili yaz tatili olarak değerlendirdi, belki eski bayram zevki de yok  artık, yine de bayramlar güzel, herkesin bayramını kutluyorum.

Sevgiler

8 yorum:

  1. 30 Ağustos Zafer ve Şeker bayramlarınız kutlu,mutlu ve umutlu olsun...

    YanıtlaSil
  2. Sağlıklı ve keyifli bayramlar :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de burdayım ve sabitim Gecemm.. ama dışarda daha mahzun geçer bayramlar.. Olsun, dediğin gibi sağlık olsun da daha nice bayramlar geçirirsiniz inşalalah sevdfiklerinizle..

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Gece, bu bayram cok uzun oldugu icin Turkiye'de de, cogu kisi tatilde... Ama seni cok iyi anliyorum. Yurt disinda buruk gecer bayramlar...simdiden senin bayramini kutlarim... Sevgilerimle, kirazcekirdegi

    YanıtlaSil
  5. Gurbette bayram ne kadar yasanirsa bizde okadar yasariz.

    YanıtlaSil
  6. Yurdunda buruk geçirenler de çoook be gece,Allah bayramlarımızı da her günümüzü de mutlu geçirmek nasip etsin.

    Bayramın kutlu olsun.

    YanıtlaSil
  7. Bizde de durumlar ayni.. Olsun saglik olsun da gerisi onemli degil.. Skype'la idare edicez artik..

    YanıtlaSil
  8. Olsun... Bak burada bir sürü dostun var, sanalda olsa hepbirlikte bayram kutluyoruz, nice bayramlara :)

    YanıtlaSil