27 Ocak 2009 Salı

# mim

Ürün Tanıtımı Mimi

Sevgili Böcük beni mimlemişti ürün tanıtımı konusunda, o kadar denk geldi ki ben de bir ara bu üründen bahsetsem diyordum. Eczacıbaşı'nın Almanya'dan ithal ettiği bu ürünü bir süredir kullanıyorum, görüşlerim ise şöyle.

Evde iki kişi olduğumuz için bulaşık makinem çabuk dolmuyor ( aslında yarım sepet çalıştıranlardan almadığıma çok pişmanım ama) benim de içim sıkılıyor günlerce beklemesine ve kimi zaman elde yıkıyorum bulaşıklarımı. Ancak biliyorsunuz İstanbul'daki su sıkıntısı, sonra küresel ısınma, çevre kirliliği gibi sebeplerle, elde yıkamayı pek istemiyorum ne kadar suyu tasarruflu kullansam da.

Frosch markasının ürünlerinin doğa dostu olduğunu bir yerde okumuştum ve marketten bu sefer bu markanın bulaşık deterjanını alayım dedim. Doğal limon özünden yapılmış ve doğaya hiç bir kimyasal bırakmıyor. Fiyat olarak Pril cif gibi markalardan birazcık pahalı ancak bence fazlasıyla değiyor. Nedenlerine gelince,

  • Öncelikle gerçekten bir damla ile oldukça köpürüyor ve çok güzel temizliyor, yağları falan hemen akıtıyor (su tasarrufu açısından bir kapta yıkıyorum)
  • En güzeli durulama aşamasında, çünkü asıl önemli su kaybı durularken oluyor. Bu deterjan çok kolay durulanıyor bir kere suyun altına tutuyorum o kadar, diğer deterjanlarda kalan koku ve sabunlu kalmış hissi olmuyor (hani böyle kaygan gıcır gıcır olur)
  • Sabunlu bile kalsa doğal malzeme olduğu için içim rahat
  • Çocuklu aileler özellikle kullanmalı kanserojen maddeler içermiyor.
Şimdillik diğer ürünlerini kullanmadım ama gerçekten bundan çok memnunum sanırım 5 kere büyük şişesini aldım ve her seferinde başka birşey almayı aklımdan bile geçirmedim.

Bir diğer ürünüm ise daha önce anlattığım Mop olacak, her kullanışımda bunu tasarlayandan Allah razı olsun diyorum ne güzel temizliyor yahu. Çalışanlar denemediyse özellikle onlar muhakkak denemeli.

Hep temizlik ürünü tanıttım, yoksa temizlik hastası mıyım neyim?

Ayy mimlemeyi unutmuşum, tekrar yazıyorum. Bu sefer de Paşa, Delfina, Smilena, 3Prenses ve Lilibebek mimlensin.

Mim konusuna tekrardan açıklama getireyim, bir ürün tanıtacaksınız herhangi bir amaçla kullanılıyor olabilir.

26 yorum:

  1. Ürün tanıtımı olunca bende senden daha farklı birşeyler beklerdim doğrusu. demekki çalışan iyi bir ev hanımı olarak sende temizlik malzemelerin daha ağır basmış :) söylediğin diğer markaların üstüne ürün olmaz sanırdım varsa daha da süper...

    YanıtlaSil
  2. çalışınca pratik olmak lazım hele çocuklu olunca daha prarik olmak gerek bende kullanayım senin şu ürününden

    YanıtlaSil
  3. çalışınca pratik olmak lazım hele çocuklu olunca daha prarik olmak gerek bende kullanayım senin şu ürününden

    YanıtlaSil
  4. yazıcam ben de bir ara.ben de amwaynin bulaşık deterjanını kullanıyorum.o da aynı özelliklere sahip biraz pahalı ama o kadar ekonomik ki.sulandırılıp kullanılıyor.

    YanıtlaSil
  5. amwaya rakip...aynı özelliklerde fakat türk ürünü biobellinda var artık...ben kullanıyorum çok memnunum ve hem yarı fiyatından bile az hem de paramız dışarıya gitmiyor ülkemizde kalıyor

    YanıtlaSil
  6. Walide sultana alıyım bu markadan bi denesin :D

    YanıtlaSil
  7. evet frosch ürünleri çevre kirliliği yapmıyormuş.

    YanıtlaSil
  8. o ürünleri kullanmadım ama inş. denerim en kısa zaman da beni mimlemişin:))) hangisinden başlayım yazmaya:))

    YanıtlaSil
  9. Ben çalıştığım için gü içinde evde bulaşık çıkmıyor. Akşamdan akşama sadece tabaklar (Yemekler bitmediyse tebcere yok) O zamanlarda bende makine açmaktansa elde yıkamayı tercih ediyorum. Bulaşık deterjanını mutlaka deneyeceğim, tavsiye için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  10. ben okadar tembel bir insanım ki bir kere su içtiğim bardağı bile bulaşık makinasına sallıyorum. iki kişi olsakta böylece doluyor makina. ama tencereler için denemek lazım bu deterjanı.

    YanıtlaSil
  11. Marketlerde en sevdigim reyondur temizlik malzemeleri reyonu...domestosta favori urunum:)))
    Ama Froschu mutlaka deniycem...en etkili pazarlama yonteminin bu oldugu biliniyor tabii de bence bloggerlara firmalar kesinlikle önem vermeli:)

    YanıtlaSil
  12. türkiyedeyken kullanmıştım bende gerçekten güzel yanlış hatırlamıyorsam vc deterjanıda çok hoş.

    YanıtlaSil
  13. Bende öneriyorum Frosch'u ;) Kendimde kullaniyorum cam silme ürününü ve bulasik deterjanini, hemde eklememissin ama elleri hic yipratmiyor tersine koruyucu, birde o güzel kokusu yok mu mis gibi yaa :) Ben aloa veralisini almistim cok begendim.

    YanıtlaSil
  14. Ben de daha önceleri Amway ürünlerini kullanıyordum ama daha sonra Frosh ürünlerini keşfettim ve sanırım 5-6 senedir yani daha Eczacıbaşı satın almadan önceden beri bütün ürnlerini ( bulaşık deterjanı, sirkeli temizleyici, çok amaçlı temizleyici, cam temizleyicisi, wc temizleyici vb. ) çok memnun olarak kullanıyorum. Özellikle de benim gibi alerjisi olanlara şiddetle tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  15. bende almıştım bir kaç ürününü...kokusu gerçekten hoş.ancak heryerde yok burada.yalnızca real-pratiker de var malesefff...

    YanıtlaSil
  16. Makinayı kullansam da illa elel yıkanacak bir şeyler oluyor Frosch u deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  17. Çok hoş ya mimlere bayılıyorum svgiler canım...

    YanıtlaSil
  18. Çok hoş ya mimlere bayılıyorum svgiler canım...

    YanıtlaSil
  19. Mopu bende ilk defa duydum?

    YanıtlaSil
  20. kactir froscha gozum takiliyo her markete gittigimizde ama almadim daha hic, simdi daha bi merak ettim ;)

    mopu da cok duydum, hatta bi hastam distiribitorlugunu yapiyormus satmak istedi bana almadim,ama bak gonlum kaydi simdik ;)

    yaw bu blog da insani masrafa sokuyo caniiiim ;))

    saka saka cok seviyorum ben blog dunyasini ve bize katti artilarla birlikte arkadasliklarini...

    YanıtlaSil
  21. Ben de Frosch tercih ediyorum, hem bulaşık deterjanı için hem de Cif yerine.
    Bu arada ekoloji-dostu bir olmazsa olmaz temizlik ürünü daha belirtmeden geçemeyeceğim; mikrofiber beziniz yoksa hemen alın arkadaşlar. Yalnızca hafif ıslatarak klasik sarı bezlere bir öbek deterjan döküp de güç bela çıkardığınız kurumuş lekeleri anında temizliyor, hem de mutfak setlerinizde deterjan artığı kalmamış oluyor. Ayrıca gene yalnızca hafif ıslatarak cam da silebilirsiniz, ne su izi ne bez izi bırakıyor mükemmel birşey.

    YanıtlaSil
  22. Ben Almanya da yasiyorum,frosh ürünleri var burada ama anlattigin kadar iyi temizlemiyor maalesef,buradaki bütün deterjanlar cevre dostu sanirim,hicbir deterjan iyi temizlemiyor,camasir suyu bile icilebilir sanki :)))Türkiye günlerimi özledim,dök camasir suyunu oh bembeyaz,miss gibi...

    YanıtlaSil
  23. Cevapladığınız için teşekkür ederim :)

    bir damla ile oldukça köpürmesi ve şu gıcır gıcır sesin çıkması beni cezbetti :D cifin elmalı portakallı bilmem nelisini alıyoruz eve ama köpürmüyor kutunun yarısını boşalt yinede az köpürüyor :D köpük olmayınca bende bulaşık yıkanmadı diye düşünüyorum :d market alışverişinde kesinlikle alacağım İstanbul'a dönünce :D

    YanıtlaSil
  24. Vallahi sevgili GeCe öyle güzel anlatmışsın ki gidip alasım geldi. Bence Eczacıbaşı bir okusun blogunu :)Markayı hep görüyordum reyonlarda ama hiç denememiştim. İlk fırsatta deneyeyim :))

    YanıtlaSil
  25. bende bundan kullanıyorum.En son aldığım üründü.

    YanıtlaSil