3 Ocak 2009 Cumartesi

# Blog

Takip Ettiklerim Listesi

Bir süredir beni izleyen yorum bırakan arkadaşlarımın sitelerini blogrolla eklemek yeni bloglar keşfetmek istiyordum. Son bir saattir bununla uğraştım, takip listemde 99 olan sayı şuan 155 i gösteriyor. Ne kadar çok hayat ne kadar çok öğrenilecek şey var inanamıyorum ki bunların ötesinde kimbilir neler neler var daha.

Benim blogumu benden habersiz takip edenler varsa Gece'nin Yıldızları'na katılıp kendilerini farkettirsin lütfen, ben de sizlerden haberdar olmak istiyorum.

Diğer yandan birden fazla blogu olup da bazılarını etkin şekilde kullanmayan kişiler. Kullanmadığınız diğer bloglarınızı gizleyin. Hangisini blogrolla ekleyeceğimi seçmek zaman alıyor. Mesela benim de 6 blogum var ama GeCe ismine tıklayınca sadece bu çıkıyor.

Yazının sonunda beni yorumlarıyla destekleyen ama benim geri dönemediğim arkadaşlarımdan özür ve af diliyorum. Artık etkin şekilde ben de izleyeceğim.

Herkese sevgiler.

17 yorum:

  1. bende yeni bir blogcuyum sizin kadar anlamıyorum bu blog işinden ama düşüncelerimle nacizane tariflerimle aranızda olmaya çalışacağım sevgiler

    YanıtlaSil
  2. beni eklemişsin sanırım ben seni zaten kısayollarımdan takipteydim de blogumun admin panelinde görünüyor güncellendiği süper oldu çok tşk:))

    YanıtlaSil
  3. işte o sizin bloğunuzu sizden habersiz sessizce takip edenlerden biri de benim. aslında gelip bir selam vermek aklımda ama ben çok utanıyorum yaaa bu yorum yazma işinde çok acemiyim.
    buda bir başlangıç olsun...
    ve yeni yılınız çok mutlu geçsin.
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  4. gizlemek evet güzel fikir :) hemen deniyorum.

    YanıtlaSil
  5. Gececim, sana mail attım, bi bakabilir misin, yahooya

    YanıtlaSil
  6. selam bende sayfanızı takip edenler arasındayım arkadaşım başarılar.

    YanıtlaSil
  7. selam bende sayfanızı takip edenler arasındayım arkadaşım başarılar.

    YanıtlaSil
  8. bende sessiz takipteydim...beklerim

    YanıtlaSil
  9. Arada bir girip bakıyodum blogunuza. Şimdi katıldım Gece'nin Yıldızları'na. Listenizde yer almaktan mutluluk duyacağımızı da belirtmek isterim. Bol bol yorumlaşmak ümidiyle... Sevgiler..

    YanıtlaSil
  10. Ben en sıkı takipçinim
    Hepte olacağım
    2009dada benden kurtuluş yok
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  11. arada benimde bloğumu ziyaret ederseniz çok mutlu olurum

    YanıtlaSil
  12. evet gece yeni eklediklerinden bilmediğim varmış benimde iyi oldu.yeni arkadaşlar tanımak hoş oluyor bende ekliyim.

    YanıtlaSil
  13. bende sesli yorumcunum:)))seni sürekli izliyorum:)))

    YanıtlaSil
  14. Gece, dunde ben dusunmustum buna benzer seyler, hatta dedim bi mim konusu baslatsak, mimlenen kisiyi okuyan herkes okudum diye bi yorum birakip ciksa en azindan...misal gunde en az 200 kisi filan giriyor bizim bloga ama bunlardan sadece 30-40 dan haberdarim sadece...

    YanıtlaSil
  15. ayşeciğim güzel fikirmiş başlat sen iyi olur

    YanıtlaSil
  16. merhaba gece,buradada karşılaşmak güzel...:)burası benim diğer bloğum hani şu banner'ını hüzünlü bulduğun ben...ekliyorum hemen sağlıcakla kal..

    YanıtlaSil
  17. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil