5 Ocak 2009 Pazartesi

# müzik # program

Cd'lerimizi Mp3 Yapalım

Bir önceki yazımda evdeki arşivden bir parçayı mp3 yapıp buraya koymuşum. Bunu yapmak için bir çok dönüştürücü program var. Bizim evdeki program CDex isimli bir programdı. Biraz önce baktım bu iş için farklı programlar mevcut. Hangisi iyi hangisi kötü yorum yapamayacağım çünkü hepsini denemedim ancak kullandığım gayet basitti ve işini yapıyordu. Normalde müzik cd lerindeki parçalar kopyalanamıyor. Bu programlar diğer ses formatlarına dönüşüm yaparak cd lerinizi arşivlemenize ve paylaşmanıza imkan veriyor. Bu sitede bizim kullandığımız ve diğerleri mevcut, bedava indirilebilir.

5 yorum:

  1. tavsiyen için teşekkürler.sık kullananlar listesine aldım bile

    YanıtlaSil
  2. evdeki cd'ler gerçekten sorun ama inanır mısın şuan benim evimdeki mp3'lerde büyük sorun.çok yer kaplıyor.bilgisayarıma ilave bir sabitdisk almam gerekiyor.ayrıca windows media player da cd'leri mp3 formatına dönüştürebiliyor.ek bir bilgi de benden olsun :)

    YanıtlaSil
  3. çok teşekkür ederim indirdim programı kullanacam en kısa zamanda.Allah'tan kocaman bir harici harddiskim varda oraya alacam hepsini :))

    YanıtlaSil
  4. harikaaa tam da aradığım program oldu. bende karar verememiştim seçimde. eve gidince hemen deneyeceğim.teşekkürler...

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil