13 Kasım 2008 Perşembe

# şarkı # video

Paul Simon-Call Me Al

Bu parçayı Mısır'da sadece eski klipleri yayınlayan bir kanalda izlemiştim. Bayıldım. Gelince hemen şarkıyı bulduk, neredeyse hergün dinliyorum. Müziği beni o kadar etkiliyor ki kendimi birden bire enerji dolmuş ve neşeli hissediyorum. Sizde bu şarkıyla güne güzel bir başlangıç yapın.

Not: Parçayı söyleyen gerçek kişi videodaki kısa boylu adam, diğerini de tanımışsınızdır.

2. Not: Bu kaydı sabah yayınladım ama youtube dan eklediğim video bir türlü görüntülenmedi ben de kaldırmıştım. Eğer sizde de görüntülenmiyorsa burdan bakınız. Çok güzel parça. Klip ise bana çok ilginç gelmişti. Bu parçanın 80'lere ait olduğunu da söylemeliyim.

6 yorum:

  1. degisik bi tarz ama bana biraz uzak ya 80lerin muzikleri cok kucuktum diye sanirim :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. bizde yutub yasak göremiyoruzki :) benim gibi göremeyenler için http://www.dailymotion.com/relevance/search/You%2BCan%2BCall%2BMe%2BAl/video/x1r4qm_paulsimon-you-can-call-me-al-1986_music bunun kodunu eklesen gösterir yani :)) havaide falan tren yapıp sağa sola dans ederler ya o geldi aklıma :)

    YanıtlaSil
  3. Allah allah ben de ofisten rahatça girince, yasak kalktı sandım. Herhalde bizim dns lerde yasak yoktu. Evden girince çıkmadı. :(

    YanıtlaSil
  4. Ortaokul yıllarıma götürdün sağol, GeCe

    YanıtlaSil
  5. Tam "goremiyorum ama ben yaaa" demek icin yorum yazmaya tikladim ki anne kaz in verdigi link ile izledim ve dinledim..cok keyifli bir parca idi ;)

    YanıtlaSil
  6. Vallahi 'Paul Simon' dedin aklıma 'Sound of Silence' geldi.Dayanamadım ben de ekledim bloguma.'Call me Al' da çok güzel bir parça.Paul Simon'ı hatırlamak güzeldi,teşekkür ederim.

    YanıtlaSil