20 Kasım 2008 Perşembe

# gmail

Gmail'de Temalar


Henüz çok yeni mi yoksa ben mi yeni görüyorum bilmem bu sabah gmail hesabımı açınca temalara gözatın diye bir uyarı vardı. Çeşit çeşit sevimli temalardan birini seçebiliyorsunuz ve çok şekerler. Ben şimdilik bunu seçtim. Eğer böyle bir uyarı yoksa sağ üst köşedeki ayarlardan temalara gelip istediğniz temayı seçebilirsiniz.

8 yorum:

  1. evet evet, sabah ben de gördüm yeni bunlar, igoogle de var çoğu kimse bilmez kullanmaz ama onlara da bayılıyorum, hem de yöresel ayarlı sabah akşam , gece gündüz durumuna göre değişen temalar, bayılıyorum googlenin yeniliklerine.

    YanıtlaSil
  2. RSS'de paylaştıklarım sayfamda 1 senedir bu temayı kullanıyorum bende.Aynısı Gmailde de varsa güzel hemen güncelliyorum canım.

    YanıtlaSil
  3. harika bir haber bu gececim,ben de dün mavilikten sıkılıp rengini nasıl değiştirsem diye düşünmüştüm..antenler çalıştı benim yani :) chrome ve ie de çıkmadı bu özellik firefox da mı acaba.bir daha bakayım ben saol cnm

    YanıtlaSil
  4. sanırım yeni bir uygulama bir kaç blogda haberine rastladım bugün biz de yapalım hemen, çok şirin olmuş

    YanıtlaSil
  5. Ya bana uyarı falan gelmedi ama senin sayende bende gördüm.gerçekten de güzeller değişiklik olsun hemen yaptıım bilee :)

    YanıtlaSil
  6. Gmailde ayarlarımda yok
    :(((( Temalar

    YanıtlaSil
  7. bana da yaklaşık 2-3 gün önce uyarı geldi.çok iyi bir fikir olmuş ama tekdüzelikten kurtulduk....

    YanıtlaSil