18 Kasım 2008 Salı

# bedava şablon # free blogger templates

Free Blogger Theme : The Blue Dream



Dünkü yazımda belirttiğim bitimine az kalmış olan şablonu da bitirdim. Malzemelerin hazır olması durumunda elimizde kodlar varken oluşturmak çok zor değil. Ancak tasarım aşaması oldukça vakit alıyor. Sitenin genel havasına uyacak elemanları bir araya getirmek bulmak ya da oluşturmak kolay değil. Bu temayı bilgisayarıma eski zamanlarda kaydettiğim banner üzerinden oluşturdum. Banner çok hoşuma gitmişti. Ona uyacak şekilde arkaplan ve diğer resimleri ayarladım.

Son yaptığım tasarımlar genel olarak aynı formatta olmasına rağmen (banner sidebar resmi footer resmi gibi) aklımda çok farklı tasarımlar da var. Yavaş yavaş onları da deneyeceğim. Blue Dream (Mavi Rüya) temasını da isteyenler indirip kullanabilir. Buradan genel görünüşüne bakabilirsiniz.

Not: Yapmış olduğum temaları göstermek için verdiğim linkler bir süre sonra kalkabilir. Açmış olduğum dört blogu tema oluşturmak amacıyla kullanıyorum. Yeni şablon oluştururken sırayla hepsini kullandığım için ilerleyen zamanlarda linkte bu şablondan başka bir şablonla karşılaşabilirsiniz.

14 yorum:

  1. çok güzel çalışmalar.Ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  2. bu hepsinden güzel olmuuuuuş! :))))

    YanıtlaSil
  3. ayşeciğim istediğni alıp kullanabilirsin

    YanıtlaSil
  4. Harika bir şablon daha çıktı ortaya, ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  5. Bu da super gounuyor ellerine saglik

    YanıtlaSil
  6. Şablon harika.. Süpersin...

    YanıtlaSil
  7. ya bu çok güzel olmuuuş..maviş mavişş...

    YanıtlaSil
  8. Canim ellerine saglik cok guzel olmus bayagi kendini gelistirmissin.
    Ismini bilmiyorum sana gece diye hitap ediyorum aslinda sana bu yorumu yazmaktan bile utaniyorum.
    Sayfamda sana bir tesekkurluk bile yer vermedigimi dusunuyorsundur mutlaka, ben olsam dusunurdum .
    Inan aklimdan hic cikmadin ha bugun ha yarin derken bugune geldik ama bugun seni yazdim sayfama gercekten cok ozur dilerim.
    Hep vefasiz oalnlara kizardim ama en buyuk vefasizligi kendim yaptim canim demmeki buyuk konusmayacakmissin.

    YanıtlaSil
  9. Yine süper olmuş arka plan da çok uymuş. Bende sana deneme amaçlı sitelerinin durumumundan bahsedecektim bugün yazmayı düşünürken sen önce davranmışsın. Açıklaman iyi olmuş farklı şeylerle karşılaşmak mümkün. Yani seni günlük takip etmemiz lazım ki herşeyi iyice öğrenebilelim.

    YanıtlaSil
  10. İlk ziyaretim ama inan son olmayacak. Blogu tam incelemedim ama üstteki mavi tasarıma bayıldım.Girdiğim sınavı sormuşsun 1.KPSS 2.Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı 3. Mülakat olacak inşaallah ziyaretn ve temennilerin için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  11. sevgili jasmin hiç önemli değil, düşünmedim bile. Ben de aslında sitene girince şöyle çok orjinal bir şablon yapsaydım keşke diye düşünüyorum. Eskiden bu kadar bilmiyordum. Kafamda yemek ve mutfak temalı şablonlar var yapınca belki seninde hoşuna giden bişeyler olabilir. Ne sana ne de başkasına kırgın kızgın değilim merak etme. Okumanız yorum yazmanız bile yeter.

    YanıtlaSil
  12. Canim cok sevindim inanki ,tabiki isterim hata pasta resimleriyle suslu soyle cicili bicili neden olmasin simdiden tesekkurler hoscakal

    YanıtlaSil
  13. Çok güzel olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  14. bu şablonu çok beğendim, elinize sağlık, bende yeni bir blog hazırlıyorum ve bu şablonu kullandım güzelde oldu, teşekkürler

    YanıtlaSil