6 Kasım 2008 Perşembe

# bedava şablon # Blog

Anne Kaz'ın Şablonu

Anne Kaz'ın yeni şablonunu gördünüz mü? Orjinal banneri ve footer'ı , konu aralarına koyduğu ayırıcı çiçekler, tarihin yanındaki küçük kelebekler ve sidebar'daki hoş başlıklar siteye cıvıl cıvıl bir hava getirmiş. Ben çok beğendim. Kim yapmış acaba? :)

13 yorum:

  1. hmmm]
    cok becerikli biri olmasin?

    YanıtlaSil
  2. merhab gece bende anne kaz sayfasını açınca hemen aklıma bunları nasıl yapmışlar çok hoş dedim kendi kendime....Bilgi edinirsek duyuralım birbirimize...

    YanıtlaSil
  3. Kesinlikle çok yakışmış.Header,dvider ve postlar arası resimleri html kodunda değiştirmiş.Seçilen resimler çok şeker...

    YanıtlaSil
  4. çok güzel olmuş eline sağlık :)Anne Kaz da güle güle kullansın...

    YanıtlaSil
  5. anacım geç kaldım yorum yazmaya peek güzel oldu sitem scrapbook temasında karar kıldık caanım arkadaşımla ben elimi bile sürmedim valla al bu sesnin siten dedi bana vardi bende memnuniyetle kabul ettim çok teşekkürler bi tanesin ;)

    YanıtlaSil
  6. Ayh çoooook güzel olmuş çok çok çok çok....
    Ellerinize saglık

    YanıtlaSil
  7. çok ustaca bir çalışma olmuş muhteşem..elinize sağlık

    YanıtlaSil
  8. canım ya süper bende görünce hemen dikkatimi çekti.herhalde asla anlayıp yapamıyacağım tek şey,şablon ,banner falan yapmak.(keşke banada yapsa birileri de bende severek kullansam):)

    YanıtlaSil
  9. Eline sağlık geCe,sen bu işi biliyorsun.

    YanıtlaSil
  10. Ellerine sağlık gececim çok hoş olmuş gerçekten nasıl yaptığına dair ufak tüyolar versen:):) bizde yapsak sonrada gece arkadaşımız sayesinde neler yaptık diye gururlansak...tekrar tebrik ederim gerçekten emek veilmiş..

    YanıtlaSil
  11. Ellerine sağlık. Harika bir iş başarmışsın..

    YanıtlaSil
  12. Mükemmeeeel! Ne olur ablacım bana da yap bana uygun bişii. Çok güzel ayrınıtılar var. Vallahi ellerine saglık. sen bu işi çoook iyi yapacaksın eminim! :)

    YanıtlaSil
  13. slm nasılsın yaa paşaya yaptıgın şablona bayıldım digerlerinden çok çok güzel olmuş ellerine saglık .benimde sade ve güzel bir şablonum olsa ama paşanınkınden güzel olsun kıskandım vallla şaka şaka sevgiler...

    YanıtlaSil