8 Ocak 2014 Çarşamba

Atölye Radika

Çok iyi hatırlıyorum tatil için İstanbul'a gelmemizden bir gün önceydi ve valiz hazırlamakla meşgulken bir mail geldi posta kutuma. Atölye Radika'dan gelen bu mailde bana bir yeniyıl hediyesi göndermek istediklerinden bahsederek adresimi istiyorlardı. Doğrusu önce bir şaşırdım, bu tipte bir maili bu güne kadar neredeyse hiç almadım ve beni tercih edeceklerini hiç ummazdım :) Bunun bir sebebi bu tip organizasyonlara çok sıcak bakmamam da olabilir. Blogumda kimseden teklif almadan tamamen kendim deneyerek memnun kaldığım şeyler hakkında yazdığım birkaç tanıtım yazısı haricinde hiç tanıtım yazısı yazmadım ve genel olarak bu durumdan kaçınıyorum. Bu bloguma reklamları dahil etmek istemiyorum.


Doğrusu Atölye Radika'nın mesajını alır almaz web sitelerine gittim. Eğer içime sinmeyecek bir durum olursa, taleplerini reddedecektim. Fakat siteye girince resmen içim gitti. Bir Yastıkta için yazı araştırırken hissettiğim duygular geri geldi. Bir süredir bu türde araştırmalar yapamaz olduğum için, eskiden hep yabancı sitelerde gördüğüm o hayranlık uyandıran tasarımların ülkemizde de başlamış olması beni çok heyecanlandırdı.


Sitelerinde gezdikten sonra ilk defa birine evet paketinizi istiyorum diye çekinerek bir cevap yazdım. Daha önce yazdığım tüketmeme hastalığı isimli yazımda bahsettiğim "canımın çekmemesi" hissi o an için kaybolmuştu. Acaba bunun sebebi alış veriş mekanlarından ırak yaşamam mı diye düşünmedim değil. E görmeyen nefs istemiyor elbette :)


Paket yılbaşından önce kargoya verilmesine rağmen pek sevgili (!) Yurtiçi kargo oldukça gecikmeli bir teslimatla bugün getirdi. Üstelik üzerine kırılabilir ibaresi konmasına rağmen kırılmış halde :( Paketi görevli gidince açtığım için gereğini yapamadım ama çok üzüldüm. Öyle güzel bir emek verilmiş ki, çok kızdım böyle dikkatsiz olmalarına ve o emeğin heba olmasına :(


Sadece hediyeler değil ayrıntılar da çok ince düşünülmüştü. Her bir hediyede ufak notlar vardı. Kırılmış olan içi şeker dolu kapaklı bir cam kavanozun boynundaki künye ile; NEŞE,


Birkaç tarçın çubuğu, mis gibi kokusuyla bize SAĞLIK diliyor, 


Ferahlatıcı kokusuyla şık paketindeki lavantalar etrafına HUZUR yayıyor,


Çam kozalağı şeklindeki mum romantik ve SEVGİ dolu anlarımıza ortak olmak istiyor,


Çok ihtiyaç duyduğum halde almaya henüz fırsat bulamadığım not defteri ise BAŞARI temennileri sunuyordu.

Üstelik bugün kızımla ilgili mutlaka not etmek isteyeceğim bir anı yaşayınca, kendi günlüğünü de yanıma almadığım için bu defter kızımın günlüğü olarak hizmete başladı bile.

Çalışmalarından bir derleme yapmadan edemedim, her bir çalışma öyle özenli ki görselleri incelemekten postu tamamlayamadım. Gündüz başladığım yazı bu saate kaldı düşünün. O kadar çok     fotoğraf kaydetmişim ki.


İletişim bilgileri ise şöyle
Instagram @atolyeradika

Bu arada ben bilmiyordum, Radika, karahindiba diye bilinen çiçeğin bir diğer adıymış. Zaten çok sevdiğim bir çiçekti, logolarına da bayıldım. Kendilerine bu güzel hediyeleri ve ince fikirleri için yeniden çok teşekkür ediyorum. 

Sevgiler

6 yorum:

  1. çok tatlı gece bence, bunun alışverişle ilgisi yok, sana özel ve ince detay düşünülmüş bir hediye etkileyici çok... mutlu ve sağlıklı bir yıl olsun dilerim bu vesileyle :) iyi ki kabul etmişsin hediyeni ki biz de öğrendik atolyeradikayı :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hele ig fotolarına bayıldım harikalar

      Sil
  2. Gerçekten pek ince bir zevkle hazırlanmış:-) Güle güle kullan:-)

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar güzel ve zarifler! Hemen internet sitelerine baktım, hiç haberim yoktu, bayıldım... İyi ki yayınlama kararı almışsınız :)

    YanıtlaSil