15 Mayıs 2013 Çarşamba

# Gece's Blogger Templates

Yeni Bitmiş Temalar

En son yazdığım tema postunun üzerinden bir ay geçmiş neredeyse. Bu sürede önceki kadar hızlı olmasa da tema yapmaya devam ettim. Gerçi bu sürenin 3 haftasında İstanbul'da idim ve malesef iki haftasında kızım ve ben hastalıktan kırıldık. Neyse ki şimdi iyiyiz. 

İstanbul'da annemlerde kaldık ve orada internetim yok. Bekleyen işlerim olduğu için kendime bir vınn aldım ancak vınn tın çıktı. Slovakya'daki internet hızına alıştıktan sonra (dünyadaki en hızlı internet sıraalamasında listede) genelde 2g çektiği için bu hızda bağlanmak ölüm gibiydi. Bir saatte yaptığım işler 4 saat sürünce sinirlerim alt üst oldu.

Ancak bazen de ne kadar uğraşırsam uğraşayım olmuyor. Galiba bu temaların da bir kısmeti var :) Ne zaman kısmetleri gelirse o zaman oluyor. Mesela Bal Yanağın Hikayesi ile o kadar uzun süre çalıştık ki. Temanın altyapısını daha önce yaptığım bir çok temada kullanmama rağmen ve onlarda sorunsuz çalışmasına rağmen bu sitede bir türlü olmuyordu. Slayt hata veriyor, yükleme hata veriyor vs derken dün uzun zamandır bitmiş halde bekleyen temayı yükleyince, bu ayın işlerine dahil olmuş oldu. Romantik ama işlevsel bir tema sahibine kavuştu. 

blogger tabanlı blog teması

De Cooks Academy'nin sitesine daha önce yer vermiştim ama tamamlanmamıştı. Tabi biraz bazı değişiklikler de oldu. Fon rengi koyulaştı, sosyal ikonlar ve slayt düzenlendi, galeriler sayfalar eklendi ve site nihayet tamamen bitti. 

wordpress tabanlı web sitesi+blog

Bir diğer tasarım da Hayat Müzik. Türk Müzik dünyasındaki haberlerin, röportajların yer aldığı oldukça güncel ve zengin bu blog artık bir GeCe Design tasarımına sahip :)

blogger tabanlı blog 

Melodik Anne'nin teması daha Türkiye'ye gitmeden bitmişti ama paylaşamadım. Henüz içeriği yok çünkü Deniz Bebek yeni doğdu sayılır. Gerçi taze annemiz Gülin, başka blogunda yazıyor http://hayatmelodisi.blogspot.com ama fırsat bulduğunda yeni bloguna geçiş yapacak diye biliyorum. Bu temada anne yazısına ve sosyal ikonlara dikkat lütfen :))
blogger tabanlı blog

Bir diğer tasarım vintage shabby chic tarzında bir web sitesi. Bitti sayılır. Bu site bilingual olacak, ingilizce kısmını henüz tamamlamadım ama benzer şekilde bir site olacak o da. Çok severek çalıştım ve sonuç sık sık girip bakmama vesile oluyor :) Siz de Buse'nin Tatlı Dünyası'na bakabilirsiniz.

wordpress tabalı web sitesi+blog

Bir diğer tasarım da butik pasta kurabiye blogu Bak Sana Ne Yaptım Fırını için. Henüz içinde fazla yazı yok ama blogger hesabından aktarıldığında dolacak sanırım. Wordpress temalarında kullanılan font seçeneği bloggera göre çok daha fazla ve buna bayılıyorum. Bu temada herşey çok şeker oldu ama yazılar için seçtiğim font beni kalbimden vurdu :) Bu size tuhaf gelebilir ama fontlar benim için çok önemli. Artık yolda gördüğüm bir çok afişte kullanılan fontların adlarını biliyor oluyorum :)
wordpress tabanlı blog
Sonuncusu da yine bir web sitesi: Bilgi Eğitim ve Danışmanlık firmasının kurumsal sitesi. Mevcut logolarını muhafaza ederek hizmetlerini tanıtan, başvuruların yapılabileceği bir site oldu. 
wordpress tabanlo web sitesi +blog

Buraya yazınca aslında pek de az iş yapmadığımı farkettim zira web siteleri 3-4 bloga bedel zamanımı alıyor. Şimdi maillerimi gözden geçirip sırayla siparişleri hızlı bir şekilde karşılamaya çalışacağım nihayet artık yeniden hızlı bir internete de sahibim :) Bir de kendi portföy sitemi bitirebilesem çok iyi olacak 

Sevgiler

6 yorum:

  1. hepsi harika. gene döktürmüşsün. ah şu slide yok mu. taşın yerleş sıradaki benim :)

    YanıtlaSil
  2. Yine hepsi birbirinden şahane olmuş,melodik anne'nin tasarımının şekerliği ne öyle.Çok zeki olman bir yana da çok zevklisin bir yandan.Güzel gören yüreğine sağlık. POrtföy siten de şimdiden güzel görülüyor,içi doldu mu iyi bir rehber olacak seni tanıtmak için...

    Sevgler

    YanıtlaSil
  3. hepsi harika gözüküyor.
    ellerinize sağlık
    darısı başıma:-)

    YanıtlaSil
  4. Canım yine muhteşem işler çıkartmışsın valla tebrik ederim süpersin, süpersoniksin hatta:)Fontların adlarını biliyor olmana bayıldım ben de bazen deliriyorum bir yerde beğeniyorum sonra ara ki bulasın. Bu arada sana bir mail yolladım bu şahane temaların ile ilgili bir müsait zamanında yanıtını bekliyorum:)Kocaman öperim:)

    YanıtlaSil
  5. İnan bloğumu daqha bir sever oldum.Herkes bayıldı özellikle de Lina'm.
    "Anne bu menim mi?" diye sordu evet anneciğim senin dedi."Yaşasınnn!!" diye çırptı ellerini HEPİMİZ ÇOK BEĞENDİK ELLERİNE SAĞLIK.

    YanıtlaSil
  6. Hepsi harika...İnsanın sürekli blogunu değiştiresi geliyor işlerini görünce.Her fırsatta tavsiye ediyorum valla.

    YanıtlaSil