6 Ocak 2013 Pazar

Biz Döndük

Aslında Türkiye'deyken bloglarıma ve tasarıma aynen devam ederim sanmıştım, planlar yapmıştım. Benden cevap bekleyen herkesten çok özür diliyorum öncelikle.

Fakat hem zamanım olmadı hem de içimden bile gelmedi doğrusu. Öyle çok özlemişim ki 15 gün yetmedi bile, boğazımda koca bir yumru ile döndüm yine. Bedenim burda ama aklım kalbim hala orda... Dilimde ise bitmeyen dualar geleceğimize dair...

Kızım bu arada iyice hareketlendi, artık hiç durmuyor, gün sonunda pilimiz bitiyor. Yarın babası işe başlayınca bütün günü nasıl geçireceğiz diye korkuyorum. Yeniden oyalamak için oyun araştırmalarına başladık, bulduğum birkaç ingilizce siteden Bebekler İçin Oyunlar sitesine bir sürü yazı gelecek yakında bu sayede.

Yeni yılı ailemle kutladık, çok oynadık, eğlendik. Sağlık huzur barış dışında bir beklentim yok zaten. Geç olsa da yeni yılınızı kutluyorum, herkesin gönlünden geçeni versin inşallah Allah.

Sevgiler.

p.s. Mailler ve yorumlara en kısa zamanda geri döneceğim.








8 yorum:

  1. sabırla bekliyorum ki:/

    tubanintarifleri.blogspot şimdiki adıyla tubanindefteri.blogspot ühühhü

    YanıtlaSil
  2. Hoşgeldiniz canımm.
    Özledik biz de valla.
    Dila kuzum kocaman olmuştur.
    Ne güzel hasret gidermişsiniz işte. Yüklenme kendine bu kadar. Hepiniz sağlıklısınız ve mutlusunuz işte ne kadar güzel.
    öperim canımm.
    sana da mutlu yıllar

    YanıtlaSil
  3. hosgeldiniz tekrar :) umarim gelecege dair butun dilediklerin gerceklesir :)

    YanıtlaSil
  4. hoşgeldiniz ,güzel bir tatil olmuştur umarım ,yeni yılın kutlu olsun Dila'yı öpüyorum ,fotosunu bekliyoruz

    YanıtlaSil
  5. Merhaba, teknik bilginiz sebebiyle bir yardım istiyorum. Blogun diğer tüm unsurları çalışmasına rağmen yeni yayın sayfası ve fotoğraf yükleme kutusu açılmıyor. Ne yapabilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. muhtelemelen tarayıcınızın ayarı ile ilgili. popoup pencereler engelliyse resim yükleme kutusu da popup pencere olduğundan çıkmıyordur. ayarları deiştirebilir ya da başka tarayıcılarda deneyebilirsiniz chrome firefox gibi

      Sil
  6. Seni çok iyi anlıyorum GeCecim çocukla şimdilik bu kadar olur.

    YanıtlaSil
  7. Allah kavuştursun tekrar diyelim..Ada' da kalabalığa bir alıştı ki, şimdi yine bana kaldı yavrum, sıkılmasın diye bin türlü şaklabanlık.Oyunları takipteyim:)

    YanıtlaSil