26 Ocak 2013 Cumartesi

# Gece's Blogger Templates

3 tema


Geçtiğimiz günlerde biten yeni temalara burada yer vermekte geciktim. İlki bir yemek blogu. Vintage ağırlıklı çalıştım bu tasarımda. Özel bir logo ile headerı sade tuttum. Dantel kenarlar ise çok şık bir görünüm verdi. Buradan tamamına bakabilirsiniz.


İkincisi ise özel tasarım ürünlerin tanıtılıp satılacağı bir blog. Tanımına bakılırsa içinde şahane şeyler olacak. Henüz pek içerik yok ama gümbür gümbür geliyor. Blogun görselleri hazırdı, daha önce bir çizer ile çalışılmıştı. Ben sadece bunu kodlayıp şablon haline getirdim ama biraz değişiklik de yaptım elbette. Bu blogda aynı wp sitelerinde olduğu gibi aşağı doğru açılır menü kullandım. Evet bloggerda da böyle menuler yapılabiliyor. Buradan tamamına bakabilirsiniz.


Çok beğendiğim tasarımlardan biri de bu oldu, My'da Pasta. Yine özel bir logo tasarladım, headerda fazla unsur kullanmadım. Minik dantel görünümlü kenarlar ve kurdele ayrıntılarıyla zarif bir tema oldu. Buradan inceleyebilirsiniz.

Sırada şahane başka temalar da var, biter bitmez onları da paylaşacağım.

3 yorum:

  1. merhaba ,çok güzeller.bende daqha ssade ve güzel bir blogum olsun istiyorum.yaptığınız bu güzel işin ücreti konusunda bilgi alabilir miyim? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba blogunuza baktım ama mail adresinizi göremedim benim yandaki mail adresime yazarsanız fiyat ve ayrıntılar konusunda bilgi verebilirim

      Sil
  2. merhaba Gece ben de bloguma daha profesyonel bir şeyler katmak istiyorum ben de bilgi alabilir miyim?ya da nasıl yapılacağı konusunda aydınlatabilir misin?
    Teşekkürler.
    Sevgilerle.

    Hande.

    YanıtlaSil