24 Şubat 2011 Perşembe

# Sevdiklerim

Kaktüs Suyu


Mutfak çok karışık çıkmış resimde ama neyse, efendim bu kaktüs suyu. Yeni şeylere meraklı bir çift olarak aldık denedik, memnun kaldık. İçinde elma (jablko) ve sanırım lime (limetka) gibi diğer meyveler de katmışlar ki sanırım biraz yumuşatmak için. En çok farkedilen şey, oldukça yaygın olarak parfümlerde kullanılan bir kokuyu içeriyor olması. Ama işin ilginci kokuyu kokladığınızda değil tattığınızda alıyorsunuz. Parfüm içmek gibi değişik bir his verdi bize ancak hoştu bana kalırsa. Kesinlikle hiç bir meyve suyuna benzemiyor.

9 yorum:

  1. hani kaktüs deyince böyle sarı sarı meyveleri olurya bir an o sandım basbaya bildiğimiz kaktüs, e güzel afiyet olsun :)

    YanıtlaSil
  2. a-ha! gecen gun dusunmustum, tadi nasil acaba kaktus'un icindeki suyun diye :))) Buralarda gormedik biz henuz, merak ettim :)

    YanıtlaSil
  3. kaktus suyuda varmış:)peki yanındaki yemek ne?

    YanıtlaSil
  4. yemek, kalan tüm yemekleri karıştır yemeği

    YanıtlaSil
  5. ilginç.türkiyede varmıdır acaba....

    YanıtlaSil
  6. aaa ne ilginç.. bi yaşıma daha girdim.. yok yok girmedim zaten yaşlandım bi yaş daha eklemiyim :)))

    YanıtlaSil
  7. Afiyet olsun cnm:)
    Hatırladığım kararıyla Adanada meyvalarını yerlerdi,afrodizyak etkisi var diye:)))

    YanıtlaSil
  8. Hic icmedim, yesil renkli meyve sularini pek almam, mesela kiwili falan..
    Icince agizdan parfüm kokusu yayilir bu da güzelmis :))

    YanıtlaSil
  9. Canım valla süpermiş ya. Eşim de çok sever böyle değişik lezzetleri keşfetmeyi. ben bazen çok gülerim hatta bu ne ya falan derim:)ama kaktüs suyu enteresanmış. ben kaktüsü içinde bulunan doğal sudan içmiştim onun da inanılmaz güzel bir lezzeti vardı..bu parfüm durumunu merak ettim yalnız..rengi de süper..uzaylı içeceği gibi:) nedense bu tarz yeşil olan yiyecek ve içecek türleri bana hep uzaylıları anımsatır:)misal brokoli çorbası:)çocukken izlediğim ziyaretçiler dizisinden kalma sanırım:) sevgiler

    YanıtlaSil