15 Şubat 2011 Salı

# Gece's Blogger Templates

Kakao Bulutlarının Tema Güncelleştirmesi


Bu temada ne zaman olduğunu unuttuğum taleplerden. Aslında çok fazla bir değişiklik yapmam gerekmiyordu, zira Nur onun için özel bir yeri olan headerını ve renklerini seviyordu. Sadece daha geniş kullanım alnaı ve arkaplanın renklendirilmesini istemişti. Tabi headerı biraz daha genişlettik. bakmak isteyenler buraya. 

Arkaplan uygulamasında bildiğiniz gibi sadece resim, sadece tek bir renk yada bir resim ve renk bir arada kullanabiliyoruz. Ancak iki resim bir arada kullanmak mümkünmüş gibi görünmüyordu ki Nur'un blogunda da olan şey bu. Sonunda aylar sonra, tamamen farklı bir şeyle meşgul iken bu isteğime de çözüm buldum ve oldu nihayet. Her geçen gün tasarımda öğrendiğim şeylerin artması tasarımlara da yansıyor.

Bir sonraki tasarımda görüşmek üzere

Not: son zamanlarda ardarda çokça tema oldu ama bunlar taaa ne zamandan yarım kalan işler çoğunlukla ve dolayısyla daha kısa sürede bitiyor. Sırada yarım işlerden daha 3-5 tane var, bir de bitmiş ama henüz kullanılmayan iki tema var, bir de yeni siparişler var, bir de asıl meşguliyetim var, bu yüzden bir süre daha gir&kaç GeCeyim

2 yorum:

  1. Yüzlere tebessüm konduran bir blog sahibi olduğunuzdan; minik bir hediyeniz var sayfamda :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Geç bir teşekkür biliyorum. Ben bunu herzaman yapıyorum:( Çok teşekkür ederim her şey için.

    YanıtlaSil