4 Haziran 2010 Cuma

# Blog # blog teması

Yine Yeni Temalar

Merhabalar...

Güya ben eşim gidince herkesi ziyaret edecek, daha aktif yazacaktım değil mi ? Malesef olamadı. Haftanın 4 akşamı evimde, cuma cumartesi pazar akşamları annemde kalıyorum. Annemde internet yok( ben evlenmeden önce vardı), babam alalım diyor ama ben istemiyorum, torunlar bu sefer  bilgisayar başından kalkmayacaklar.

Bir süredir okulda odamda kişisel işlerim için internete girmiyorum, malum tezimin zamanı azalıyor, mümkün olduğunca oyalanacak şeylerden kaçınıyorum. Akşamları ise eve gelip yemek yeme ardından Ce ile intenetten görüşme (çok şükür ! geçen hafta oteldeydi, şimdi evde ve internete kavuştu), konuşma öncesi ve sonrası sipariş blogların tasarımı... Bir bakıyorum saat 12 yi geçmiş.

Yaptığım blogların sahipleri de yeni temalarına bir an önce kavuşmak istiyorlar, genelde çok heyecanlı oluyorlar. Şimdi sırayla yapıyorum ama kimi zaman uzuyor süre kimi zaman ise daha kısa oluyor.

En son yaptığım tema Mor Kelebek'e. Kendisi taşlı süslü bir blog istemişti ancak itiraf edeyim nasıl yapacağımı kara kara düşündüm. Biliyorsunuz artık daha soft takılıyorum ve çok şıkır şıkır şeylerden fazla hoşlanmıyorum.



Blog tasarlamadan önce bilgisayarımdaki arşivleri gezerim, o kadar çok resim var ki hangi bilgisayarda ne var unutuyorum. Sonra bannerdeki kelebeğe rasladım, birkaç taş boncuk resmine falan birden şekillenmeye başladı. Banner bittiğinde öyle güzel olmuştu ki ben bile şaşırdım. Çünkü hem süslü şıkırdaklı hem de soft olmuştu.

Haliyle mor bir site olacaktı, morun tonlarını boğmadan kullanmak biraz uğraştırdı. sonunda hafif yeşilli taşlar da koyarak tasarımı tamamladım. Tasarımın geri kalanına yukardaki linkten bakabilirsiniz.

Bir diğer tasarımım da bana maille ulaşan Ceren'in, henüz daha bitmedi şablonun genel yapısı oluştu ancak ekleyeceğim şeyler var. Dün akşam 12 de tasarımın bu aşamasını bitirdiğimde yattım ve heyecandan uyuyamadım, kafamda sürekli fikirler uçuşuyordu ve nihayet çok istediğim retro vintage karışımı bir tasarım yapabilmiştim.

Banner'de kendisinin markası için hazırlattığı etiketin olmasını istemişti, kız resmi oradan, diğer ayrıntılar ise benden :)


Sabah Ceren'in beğeni dolu mesajı beni daha da motive etti, oldukça farklı çok güzel bir site olacak kafamdakileri bitirdiğimde. Sitenin şu anki haline buradan bakabilirsiniz.

Görüşmek üzere...

16 yorum:

  1. Canım maşallah sana mor benim ren
    gim ikiside harika emeğine sağlık
    öpüyorum...

    YanıtlaSil
  2. süpersin yine harikalar yaratmışsın ellerine sağlık ...güle güle kullansınlar..

    YanıtlaSil
  3. GeCecim,her iki tasarım da sıradışı ve çok güzel.Renk seçimini her zaman çok beğenmişimdir,buna değilken blog temaları da eklenince şahane şeyler üretiyorsun sonucunda.Çok düşük ücret aldığını söylüyorsun neden ama,biliyorum ki bu işler 10 dakikada bitmez.Emeğinin karşılığını alabilmelisin GeCecim....

    YanıtlaSil
  4. çok güzel olmuş.ama ben senin kayıtlarını kumanda panelimde göremiyorum neden?? anca seni arayıp girersem görüyorum yeni yazdıklarını..

    YanıtlaSil
  5. Ge-Ce çok teşekkür ederim ellerine emeğine sağlık canım. Bugün çok yoğundum hiç birşeye bakamadım malesef. Ama post yayınladığını göründe ilk sana teşekkürlerimi tekrar ileteyim dedi.

    sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Bunları ücret karşılığında mı yapıyorsunuz acaba?

    YanıtlaSil
  7. blogunuza bayıldım.hâla geziyorum çıkamadım.fotoğraflarınız çok çok çok estetik ve çok güzel.bunun için bir eğitim aldınız mı ve fotoğraf makinenizin markası nedir acaba?(yukarıdaki soruyu da soran bendim.Adım Yeşim)

    YanıtlaSil
  8. ücretli yapıyorum yandaki adrese mail atarsanız dönerim fotoğraf makinemi yazılarımdan birinde anlatmıştım

    YanıtlaSil
  9. Gece'cim tebrikler! Harika ve gerçekten çok farklı iki tasarım yapmışsın yine. Sahipleri güle güle kullansınlar! Ce ile görüşebiliyor olmanıza da çoook sevindim. Bende de selamlar :)

    YanıtlaSil
  10. gececimm harikasınn.ben de yoğunluktan nicedir uğrayamamışım sana .ne hoş işler çıkmış ellerinden emeklerinden..bu arada nimoyu görünce çaputagacı hakkındaki düşüncem değişti galibaaa:))ben de şahsıma münhasır bişey istiyorum artık:)sevgiğim temayı gözden çıkarıyorum an itibariyle.neyse sıram gelince konuşuruz detayları.öpüyorum veeee sana çabucak geçip seni eşine kavuşturacak günler diliyorum.

    YanıtlaSil
  11. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  12. heriki tasarımda çok hoş ellrinze saglık.

    YanıtlaSil
  13. muhteşem bayıldım ikisine de.

    YanıtlaSil
  14. banada tema yapar mısınızzzzz???
    Çok güzel tema bunlarrr harika bir iş cıkarmısınız..ama bende isterim isterimm:))

    YanıtlaSil
  15. merhabalar...blog oluşturmaya çalışıyorum.sanırım küçük detayları kaçırıyorum.elişleri ile alakalı şirin bir blog.sadece kayıt açabildim.yaptıklarım - detaylar burada-dikişler gibi sekemelr olmalı.nasıl başarabilirim yardım edermisiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba blogunuzu görebilseydim daha arıntılı bilgi verebilirdim ama sanırım en temel halde yazının (kayıt) altına etiketler vermelisiniz ve bu etiketlerin görülmesi için yan tarafa etiketler gadgeti eklemelisiniz

      Sil