26 Ekim 2009 Pazartesi

# ben

Benden Biraz



Merhabalar, biliyorum çok uzattım arayı. Nedense hiç yazasım yok. Çok iyiyim ama çok şükür, bir derdim yok sebepsiz sıkıntılardan başka. Biliyorum çok daha fazla ve GERÇEK sıkıntılar var ülkemde. Bense geleceğin bana neler getireceğindeki belirsizliğe kafamı takmış durumdayım.

Çok çalışmam lazım çok, kendimi aşıp kariyerimde sağlam bir yere gelmeliyim. Bu olurken hayatta ertelediğimiz diğer şeyler ne zaman olacak bilmiyorum. Beklemedeyiz Ce ile birlikte.

İşte sıkıntılar var demiştim. Emekli olan hocamızla birlikte anabilim dalımızda bazı değişiklikler oluyor. Her değişiklik öncesindeki karşı duruş gibi şimdi de belirsizliğin getireceği endişelerle doluyuz, hep birlikte. Hayırlısı olur inşallah. Başka çaremiz yok.

Hafta sonu yine ev işleriyle geçti, bir gün de gezmeyle tabi. Önümüzdeki hafta sonu meşhur GÜN'üm var, özenli sofralar, vitrin gibi bir ev hayal etsem de galiba olmayacak. Evdeki kitap, dergi  ve cdlerin görüntüsünün yarattığı karışıklıkla yaşamaya alışmam, başka evlere gittiğimde hayran olduğum muntazamlıktan vazgeçmem lazım anladım. Tabi bunun sebebi evimin gerçekten minik bir ev olması, m2 başına düşen performans kapasitesi de oldukça iyi minik evimin. Başka evlerde inşallah.

2 hafta önce bugün eşim doktora savunmasına girmişti, malesef çok bilmiş (!) komite düzeltme verdi. Şimdi bu seçeneğin daha iyi olduğunu anlıyoruz ama çok üzülmüştük. Tezinin bitiminde yaşayacağımız ayrılık bir süre daha ertelenmiş oldu böylece ve tabi beraberindeki birçok şey. Ancak en azından aklımız başımıza öyle bir geldi ki (en azından benim) tüm beraber olduğumuz anların tadını çıkarmamız gerektiğini anladım. Zaten hep öyleydi, hep birbirimize karşı sevgi dolu ve kontrollü zaman ayıran bir çiftiz ama daha daha dolu olmalı. Ce'siz bir günümü bile düşünemiyorum ve umarım fazla ayrı kalmamız gerekmez.

Kafam bunlarla meşgulken, ama bir yanda da salgınlar, teröristler dört bir yanda kol gezerken pek de yazasım yoktu. İnşallah bundan sonra...

Görüşeceğiz.

23 yorum:

  1. umarım herşey gönlünce olur ve saate bayıldım:)

    YanıtlaSil
  2. Ins. ayrilik kisa surer ve istediginiz gibi gelisir olaylar... Moral cok onemli.. slmlar medinem

    YanıtlaSil
  3. Canım benim hayata yetişmenin imka
    nı yok maalesef...Bir şeye odaklan
    mışken diğer şeyler uçup gidiyor.Rabbbim sağlık versin hepimize sana kolaylıklar dilerim öptüm...

    YanıtlaSil
  4. İçini ferah tut Gececim,herşey gibi bu sıkıntılar da geçecek.Aklına olumsuz cümleler akın ederse kendini telkin et n'olursun,herşeyin daha güzel olacağına inandır kendini.Söylemesi kolay biliyorum ama sendeki güçlü inancı bildiğim için kolaylıkla söylüyorum bunları Gececim...

    YanıtlaSil
  5. inşallah herşey gönlünce olur..

    YanıtlaSil
  6. Öncelikle bende fotoyu çok beğendiğimi söyleyeyim canım. :) Umarım herşey hayırlısıyla yoluna girer bir an önce.

    YanıtlaSil
  7. canım herşeyin başı sağlık derler ya, diğerleri bir şekilde olur. Herşey gönlünce olsun.

    YanıtlaSil
  8. Hersey istedigin sekilde gelisir ve gönlünüze göre olur umarim ;)
    HErseyde bir hayir vardir deyip kaciyorum:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  9. herşey gönlünce olsun GeCe cim, etrafta olanlar hepimizi kahrediyor, herşey iyi olur inşallah

    YanıtlaSil
  10. Saat güzelmiş.Dilerim kötü anların çabuk geçer,saatin saniyeleri gibi.Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  11. Umarım herşey HERKES için iyi olur sevgili gece.
    :)))

    YanıtlaSil
  12. Şer gibi görünen şeylerde bile bizim göremediğimiz ve bilemediğimiz hayırlar olabilir. Tam herşeyin bittiğini sandığın anda bile karşına çok daha başka bir fırsat çıkabilir. İçini ferah tut ve sürekli ileriye bak.

    YanıtlaSil
  13. Benim tanıdığım GeCe inanılmaz akıllı ve güçlü bir kadın. Tüm bunların üstesinden de, Ce'si ile elele verip kolayca gelir. Sevgiler sana...

    YanıtlaSil
  14. Merhaba GE,

    Bu gün Ce den fazla bahsetmişsin.Allah cc ikinizi bir yastıkta sağlıkla huzurla uzun yıllar yaşatsın inşallah.
    Diğerleri detay.Hepsi gelir geçer.Sen yaşadığın günlerin farkına var ve iyi geçir.

    Sevgiler*

    YanıtlaSil
  15. daha yeni gördüm yazını.inş. allahın izniyle hepsini aşıcaksın...

    YanıtlaSil
  16. Fotoğraf harika her zamanki gibi;)
    Bu aralar herkeste bir stres hali var. Hem medya hem hava değişimi hem de günlük işlerimizdeki aksamalar derken bunalıyoruz haliyle.Kendine dikkat et Gececim. Dua ile...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  17. Canımmm umarım çok güzel olur her şey. Sen kalbini ferah tut bak bu kadar çok sevenin ve dua edenin var buralarda. Hayat güzelliklerle gelsin her gün. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  18. Allah ikinizinde gönlüne göre versin.En önemlisi mutluluk ve mutluluğunuz daim olsun.Herşey hal yoluna girer nasılsa.
    fazla zaman geçmeden de ihmal etmeyin olması gerekeni:))))) bir düşünün bunuda

    YanıtlaSil
  19. Hakkınızda hayırlısı olsun Gecem...Umarım herşey istediğiniz gibi gerçekleşir ve bence de sevdiğinle olduğun her anın tadını çıkar:)

    YanıtlaSil
  20. canım sen iç mekanını geniş tut:))dışarısı genişler gün gelir.okul ortamında boş vakitlerimi hep gözlemle geçiriyorum ve inanır mısın bölüm asitanlarının yüzündeki ifade bana senin şu yazdıklarını anlatıyor sanki.sabırlı ,umutlu ama yorgun bakıyor hep gözleri.senin de dediğin gibi memleketteki onca karmaşa içerisinde kendimize tutunacak bir dal parçası bulabilmiş olmamız bile büyük lutuf aslında.
    hıı şu mantazam evler var ya, ben de onlara çok özenirdim vakti zamanında ama vazgeçemediğim hobilerim ugruna bıraktım bu özentiyi:))ve öğrendim ki meğer onlar da bize hayran olurlarmış gizli gizli:))

    YanıtlaSil
  21. canım yazını okurken neler hıssettıgını anlamaya calıstım,yorumlarını okudum tek tek ,ne dıyebılırımkı sımdı sana...karamsarlıga dusme sakın,gecıcek ,bugunlerde gecıcek...neler gördu bu mıllet...hepsı gecıcek ...hatta bu arada cocuk bıle yapmıs olucaz belkıde...yapmamak mı lazım dıye beynımızı kurtlar kemırırken...ısınde en guzel karıyere gelmenı , esınle bır ömur mutlu ve bırarada olmanı dılerım.

    YanıtlaSil