23 Temmuz 2009 Perşembe

# Banner # ben

Kocaman Sevgiler



Merhabalar herkese, aslında bir kaç gündür sıkıcı geçiyordu benim için. Geçen cuma yaptığım sınavın kağıtlarını okudum ve öyle bunaldım ki. Aslında sorun kağıt okumakta değil. Bu dönemin bütünlemelerinin son gününe bizim ders kaldığı ve birçok öğrencinin mezuniyeti bu derse bağlı olduğu için acayip gerilmiştim. Daha kağıtları okumadan önce sürekli kapımı çalıp, hocam şöyle yaptım kaç alırım, durumum kritik geçer miyim şeklindeki konuşmalar, kağıtları okurken bu dersi geçersem tek derse kalıp mezun olacağım diye yalvaranlar. Öyle bunaldım ki anlatamam. Hepsinin geçmesini istiyorum, diğer yandan da asıl sorumlu hoca yurt dışında olduğu için ne yapacağımı bilemiyorum. kağıtlarda gereken not yok, ne yapsam da geçirsem diyorum, pazartesinden beri bu ruh halindeydim.

Neyse dün sabah notları astım, kritik olanların çoğunu geçirdim ama iyilik mi yapıyorum kötülük mü hala düşünüyorum. Zaten öğrenciler ne olur hocam siz okuyun diye yalvarıyorlar ben bol notçu hocalardanım.

Bu bunalımlı saatlerden sonra yukarıda gördüğünüz banner tasarımını yaptım ancak daha bitmedi. O kadar keyifle yaptım ki, sabah sahibinin de beğenmesi keyfimi arttırdı. Sahibi İnci hanım açacağı başka bir site için banner istemişti. Sitenin adı da Cookie Point olacak.

Yukarıya koyduğum resim küçültüldüğü için orjinal kalitesinde değil. Bazı ilaveler daha yapacağım. İlk iki harfte gördüğünüz gibi tüm kurabiyeler süslenecek bazılarına çubuk takılacak. Belki aşağıdaki resimler değişecek, ve sloganlar daha özel bir fontla yazılacak.

Bugün neşemi arttıran bir diğer olay da yeni keşfettiğim (daha doğrusu Bir Yastıkta aracılığıyla onun bizi keşfettiği desek) Mutlu Dükkan blogu. Hem sahibi hem de tasarımlarına bayıldım. Siz de bir bakın çok beğeneceksiniz. Bu blogun şablonunda da biraz değişiklik yapacağım, sanırım o zaman geniş fotoğraflarla daha da çekici olacak.

Bu cumartesi günü nihayet tatile çıkacağım, ama tatile çıkmadan önce işler bitmek bilmiyor. 16 gün boyunca günde 4 tane olmak üzere Bir yastıkta için yazı planlıyorum, toplam 64 taneden 8 tane kaldı. Onları da gidene kadar tamamlayacağım. Çok güzel yazılar ben yokken de yayınlanmaya devam edecek. Ablam zaten bir aydır olmadığı için hepsi bana kaldı :(

Bunun haricinde dün bir de Çarşamba pazarına gittim. 1 saat dolaşabildim ama yığınla şey aldım. O kadar ucuz ve kaliteli şeyler buldum ki resimleri çektim ama nedense bir süredir okuldaki bilgisayarımda aktarma sorunu yaşıyorum. Virüslerden belimizi doğrultamıyoruz artık. Tam ciddi bir çalışmanın ortasında ekrana japonca bir pop up çıkıyor, antivirüs programıyla scan edince de bilgisayarı kapatıyor çok akıllı daha üstesinden gelemedim veletin.

Oh ne çok yazmışım, bugünkü işlerime döneyim. He sahi bir de yeğenim Voodoo Bird'ün üniversite tercihleri var, onlar için araştırma yapıp bir liste oluşturacağız. Tüm üniversite adaylarının bu yıl bir yere kapak atmasını diliyorum, çünkü seneye işler bir hayli karışacak.

16 yorum:

  1. kolay gelsin canımm. biraz daha sabır tatiline çok az kalmış.. Şimdiden iyi tatiller :)

    YanıtlaSil
  2. Hadi bakalim azicik kalmis tatile!

    Yeni sablon gene super olmus :)

    tebrikler bu kadar isin icinde herseye yetiyorsun

    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. canım valla o kadar işinin arasında yine de mutlu olman beni de sevindirdi. zaten mutlu olmaman için neden de yok. öğrencilerin de çok şanslı ayrıca. bence doğru olanı yapmışsın için rahat olsun. çok az kaldı geri sayım çoktan başlamış ama şimdi heyecanda doruktadır. şimdiden güzel bir tatil geçirmeniz dileğiyle, ikinizde fazlasıyla hakettiniz. sevgiler... :)

    YanıtlaSil
  4. canım demek sonunda tatile gidiyorsunuz.fazlasıyla hakettin.yoğun bir dönemdi.pazarlarda herşey çok ucuz.bende arasıra oralardan bişeyler almaya bayılıyorum.
    şimdiden iyi tatiller.

    YanıtlaSil
  5. allah aşkına bana da bi el at hocam ya uygarlık tarihiyle iktisat yedi bitirdi beni:))canım ya yeni sayfan ne güzeeeeel.kaç kere geldim sana sen gelmedin bühü bühü:(((((((((((

    YanıtlaSil
  6. ıyı tatıller sımdıden :)

    YanıtlaSil
  7. Oyy bu ne yoğunluk, okurken benim başım döndü vallahi. ben de tatili hak ettim diye düşünüyordum, seni okuyunca sözümü yuttum :)))
    Sağlıkla git dön inşallah...

    YanıtlaSil
  8. Faydalı GeCem sınava girmek streste okumakta ayrı bir stres be.
    Şimdi sırf bu sınav yüzünden birisi okulunu uzatsa üzülür insan. E geçirsen diğerlerine mi haksızlık olur.
    Birine yaptığını hepsine yapacaksın.
    Ama o zaman da öğrenmeden mi geçmiş olurlar...
    bla bla bla....

    Aaaay ben bunları düşünmekten okuyamazdım herhalde
    :)
    sana mutluluk dolu tatiller....

    YanıtlaSil
  9. Faydalı GeCem sınava girmek streste okumakta ayrı bir stres be.
    Şimdi sırf bu sınav yüzünden birisi okulunu uzatsa üzülür insan. E geçirsen diğerlerine mi haksızlık olur.
    Birine yaptığını hepsine yapacaksın.
    Ama o zaman da öğrenmeden mi geçmiş olurlar...
    bla bla bla....

    Aaaay ben bunları düşünmekten okuyamazdım herhalde
    :)
    sana mutluluk dolu tatiller....

    YanıtlaSil
  10. Yeni blog süper olmuş ellerine sağlık
    Sanada iyi tatiller canım,
    Aynı tarihlerde çıkıyoruz yuppi,
    yaşasın tatill
    sevgiler

    YanıtlaSil
  11. merhabalar gece hanim
    benim bir sorunum var,
    benim sorunu cozerse gece hanim cozer diye dusundum kime sordum sa malesef sonuc alamadim.
    sorunnum su;benim blogspot sitem var ben gecen yil nasil olduycsa google redari karistiriken bir hata yapmisim ama ne yaptigimi bilmiyorum.
    arkadaslar linkimi eklediklerinde benim cok oncelerden ekledigim pan kek cikiyor yani ne yayinlarsam yayinlayayim pan kek cikiyor.
    ozguluntarifleri diye com sitesine gectim ama aklim blogerde oradada yain yapmak istiyorum busorun giderilirse.
    bana yardimci olursaniz cok sevinecegim cok mutesekkir kalacagim .
    sevgilerr hosca kalin

    ozgulmisirli@gmail.com

    YanıtlaSil
  12. Gece'm, iyi tatiller,hayırlı yolculuklar dilerim:)

    YanıtlaSil
  13. Hakkettiğin tatilin çok güzel geçsin.İyi tatiller Ge_Ce

    YanıtlaSil
  14. gececim şimdiden iyi tatiller :)
    boşalt kafanı bi güzel seneye hazır hale getir sevgiler

    YanıtlaSil
  15. güzelce dinlenmeyi çoktan hakettin valla. banner'a bayıldım, mutlu dükkan'a da şimdi bakmaya gidiyrum. öpüyorum çok

    YanıtlaSil
  16. Şablonlar içimizi açıyor Gececim.
    Çok iyi bir tatil yapman gerek. Bunca yoğunluktan sonra iyice bir dinlenmelisin.
    sevgiler...

    YanıtlaSil