7 Temmuz 2009 Salı

# ben

Biraz Gül


Eskilerden bir resimle başlayayım dedim. Bu resim nedense bana hüznü çağrıştırıyor, ya da içimde öyle bir duygu var bilemiyorum. Kafamdaki planların hepsi gerçekliğe geçemediğinden içimde sürekli kıpırdayan bir his var. Geçecek diye ümit etsem de bilmiyorum sonu ne olacak.

Eşim yakında doktor olacak (doktora tezini bitirecek), sonrasında ya askere gidecek ya başka bir şeyler düşüneceğiz. Ben ne olucam?

Benim ilgi isteyen tezim ne zaman bitecek, kadrom ne olacak?

Bebeğimiz olsun istiyorum bu hangi ara olacak?

Birkaç yere sunum hazırlamam lazım ne zaman ayarlanacak?

Tatile hangi ara gidilecek?

Ev badana olsa iyi olur ne zaman olacak?

Biliyorum tüm bunlar için harekete geçmek lazım ama bunları düşünmekten uyuşmuş beynim nasıl çalışacak?

Sonuçta GeCe boş boş bakıp yazacak birşey bulamayacak.

Aslında izlediğim filmler, okuduğum kitaplar, öğrendiğim şablon bilgileri birikti. Daha neşeli bir GeCe'de görüşmek üzere.

Not: başlık kendime yazılmış bir uyarıdır.

29 yorum:

  1. Bazen en iyi şey herşeyi akışına bırakmak oluyor, en azından benim için. Bu arada flash yavaşlamış, daha çok resim eklenmiş, çok güzel olmuş. Taraxacum resimlerine bayıldım

    YanıtlaSil
  2. inanın herşey zamanı gelince kendiliğinden olup gidiyor.bende evliliğimin ilk zamanları herşey nasıl ve ne zaman yoluna girecek diye çok kafa patlattım.(evlilik öncesi yarın endişem hiç olmamış demek ki)eşim iki çocuğumuz olduktan sonra askere gitti.birde 3 senede bir tayin,şehir değiştirme meselemiz var tabi..şimdi biraz yoruldum belki ama hiç bir şeyi dert etmemeye çalışıyorum çünkü bizim elimizde olan çok az şey var Allah her şeyin en doğrusunu en doğru zamanda veriyor.rahat olun.sevgiler

    YanıtlaSil
  3. aaaaa sevgili geceee sayfan süpper hızlı olmuş bi dakkada hepsini okudum.harikaaa..şimdik ooh güzel güzel yorumlaşabiliriz ))yok okul bu dönem bitmeyecek hatta rektörlüğe devam hakkımı kullanmak istedigime dair dilekçe vermiştim.yarın sonuçlanacak umuyorum ki verirler.benim acelem yok yavaş bitsin ama herşey düzgün gitsin.seni çok iyi anlıyorum aynen bizim asistanlarda senin pozisyonundalar.bezdiler .ama inan öyle zor bir dönemdi ki anlatamam.bizim bölüm af olayına hiç iyi hazırlanmamıştı.af kanununu bir kez bile açıp okumamışlar.hala okuduklarını da sanmıyorum.nasıl mağduriyetler yaşadım anlatsam inanamazsın.sayfama çoğunu yansıtmak istemedim ama hakikaten çok acı çektim.hocalar ayrı öğrenci işleri başka bir gezegen zaten. ne işin var git otur evinde diyen hocalarım bile oldu.inan devam etmemde ve bu kadar azimle mücadele etmemde onların da payı var.siz beni okutmak istemiyorsunuz ama ben okuyacağım)): dedim.asistanlarla sürekli bağlantıda olduğum için onların da ne denli ağır yükler altında kaldıklarını gördüm.o yüzden senin yaşadıklarını çok iyi tahmin edebiliyorum.kaldı ki bizimkilerin odasında pencere var sende o da yokmuş bu başlı başına bir sorun şu havalarda.
    bizim 4 sınav hakkımızı 2ye böldüler kalan iki sınav hakkımızı güz döneminde final ve bütünlemelerde kullanacağız.sanırım sizinkiler bu dönemde hepsini kullandırmak niyetindeler..ne diyebilirim bilemiyorum.sadece seni anladığımı söyleyebiliyorum.bi de şu;
    herşey güzel olacak inşllh)):umduklarına en kestirme zamanda ulaşman dileğiyle..

    YanıtlaSil
  4. Alaaaaaaaaaaaam yorumum aynen sınav kağıtlarıma benzedi)):

    YanıtlaSil
  5. Zamanla hepsi olur gider ablacım. Hayırlısı olsun yeterki. Belkide biraz bazı şeyleri cıkarman gerekicek hayatında. Belki o zaman bazı şeylere daha çok vakit olacak. Siz mutlu olunda :) Başlık güel olmuş, gül tabikide :)

    YanıtlaSil
  6. 2 ay önce elimde öylesine bir liste vardı ki yemin ederim baktıkça korkuyordum. En zor kalemleri; taşınma, sünnetin gerçekleşmesi, en önemlisi de bunlar için gerekli maddi birikim kısmını nasıl hallettiğimi hala algılayamıyorum desem inanırmısın?
    Şimdi listemde 2 madde kaldı, en güzelleri en keyiflileri. Sünnet eğlencemiz ve (İNŞALLAH) tatil kısmı.
    Listelerin seni korkutmasın yaşam CD'miz öylesine güzel hazırlanmış ki sen anlamazken bile o dönüyor :)
    Şİmdi kocaman gülümse, gülümse ki hayatta sana gülümsesin :)))

    YanıtlaSil
  7. Gece'cim inanki her şey zamanı geldiğinde kendiliğinden gerçekleşir. Sen yeterki hayata umutla bak...

    YanıtlaSil
  8. hepimizin içinde birikmiş sorular var.bazen cevapsız.
    sen canını sıkma herşey çabuk geçer.askerlik evliyken çok zor bişey.benim efe 18 aylıktı hakan askere gidince.inanılmaz günlerdi.hasretle dolup taşmıştık.şimdi anarken o günleri ikimizinde gözünden yaşlar gelir.
    diyeceğim bu eğer yakında askere gidecekse çocuğu biraz erteleyin.abla tavsiyesi.
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  9. SEVGİLİ GECE SAYFAN ÇOK GÜZEL OLMUŞ.AMAN NE KADAR DA DERT ETMİŞSİN BENİM CANIM...
    ŞİMDİ SİRKELEN VE KENDİNE GEL .İŞİN BİR UCUNDAN BAŞLADIN MI GERİSİ GELİR İNAN BUNA. HAYAT HIZLA AKIP GİDERKEN HİÇBİR ŞEYİ DERT ETMEMEK LAZIM.
    CANIM SAĞLIĞIN YERİNDEYSE HERŞEY TAMAM GERİSİ ARKADAN GELİR.SEN AKIŞINA BIRAK VE GÜLÜMSE İÇİNDE BULUNDUPUN ANININ TADINI ÇIKAR BENCE
    SEVGİLER

    YanıtlaSil
  10. Bence de akışına bırakmak lazım bazen. Ben de yeni bir yere taşınacağım işsizim, başka sorunlar da var. Saldım kendimi su nereye götürürse oraya gideceğim yoksa afakanlar basıyor düşündükçe. Kendine iyi bak. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. biryerden başlarsan emin ol gerisi çorap söküğü gibi gelecektir Gececim...Başlayabilmek için, en basit olanını seç bence ;)
    Mesela benimde en acil tarafından spora başlamam lazım ama :s

    YanıtlaSil
  12. Gececim SU YOLUNU bulur sen yeterki içini rahat tut
    BİRAZ GÜL, ÇOK GÜL

    YanıtlaSil
  13. Sevgili GeCe gülmekle başla, bak diğerleri nasıl hallolacak.

    YanıtlaSil
  14. Başlık çok güzel zaten. Benzer sıkıntılar bizde de var. Sen gene iyisin. Benim eşim de askerliğini yapmadı + 2 çocuk var. Biz ne yaparız bilmem??

    Ailemle aynı şehirde değiliz üstelik. Çocuğun okulu ise burada filan filan...

    Ben artık en yakın sorunun çözümünü düşünmeye karar verdim. Hayırlısıyla eşim doktorasını bitirse razıyım. Gerisini zamanı gelince düşüneceğim, elbet bir çare buılunur.

    Allah senin de içini ferahlatsın inşallah her şey çooook kolay ve güzel olur:))

    YanıtlaSil
  15. bence içlerinden birisini yap ancak o zaman kendini mutlu edeceksin. Biliyorumki beklentilerin beklemelerin sonu yok hayat çok kısa yapacaklar listesi ise çok uzun...

    YanıtlaSil
  16. Gececim o kadar cok yapilmayi bekleyen sey var ki, isteklar arzular, ne zaman olacak sorularinin sonu hic gelmiyor galiba... ama hepsi dusunce de birbirine giriyor ve telasa surukluyor sadece... zamana birak ve kendiliginden gerceklesmelerini izle ve gulumse :)

    YanıtlaSil
  17. sadece sen değil herkes aynı durumda hepimizin yapması gereken o kadar çok şey var ki yalnız olmadığını düşün ve rahat ol. Herşey gönlünce olur inş.

    YanıtlaSil
  18. Hımm, çok fazla istek ve yapılacaklar var listede..Bazıları üzücü, eşinin askerliği mesela..ama diğerleri zamanla tek tek olacak şeyler..
    Yapabileceklerine odaklanınca oluyor herşey.
    Eminim engüzelini yaparsın hayatındada..

    sevgiler

    YanıtlaSil
  19. Herşey güzel olacak, bunlar anlık karamsarlıklar :) Yazına eklediğin güle bakıp güzel olacağını düşün :) Öpüyorum yanaklarından.

    YanıtlaSil
  20. Selam Ge-Ce,

    G üzel günler gelecek,
    E lbet sıkıntılar bitecek,
    C anını sıkma sen,
    E n güzeli gerçekleşecek.
    :)

    Sevgiler*

    YanıtlaSil
  21. hiç güzel canını sıkma bence herşey zamanla olur
    yeterki iste

    sevgiler

    YanıtlaSil
  22. bence bunları şimdiden takma kafana. herşeyi akışına bırak. bak kendiliğinden nasıl da sıraya girip bir bir gerçekleşiyorlar.. inan bana bu böyle her zaman.

    YanıtlaSil
  23. oo canım çok karamsar geldi yazın kendine haksızlık etmişsin. çok bunalmış olmana üzüldüm. yazdığın hiç birşey gerçekleşmeyecek türden değil. hemde hiç o kadar da sıkıntıya girmene gerek yok.
    tezini sende hayırlısıyla vereceksin. zaten o bitince daha özgür olacaksın. diğerleri de olması gereken zamanda birer birer gerçekleşecek. öpüyorum.

    YanıtlaSil
  24. HAYATTT HERŞEY ZAMANA BAĞLI,ZAMAN HERŞEYİN İLACI,HERŞEY EN YAKIN ZAMANDA DİLEDİĞİNİZCE OLSUN....

    YanıtlaSil
  25. En sona badanayı bırak, en başa tatili al ya da tam tersi. Dİğerlerini arada yap. Fazla da düşünme, oluruna bırak aslında.

    YanıtlaSil
  26. gececiğm seni yorgun bıkkın görmrk üzdü beni bir gün arkana baktıgından aa neden bu kadar üzülmüşüm dıye güleceksın unutma sevgılerle sablonun çok hoş unutmadan onuda demelıyım

    YanıtlaSil
  27. Gece'cim,sayfan gündüz gibi olmuş:)Aydınlık,ferah,ferah çok güzel:)İyi günlerde güzel yazılarda kullan inşallah...Umarım aklına taktığın şeyler, en kısa zamanda yoluna girer ve hep gülersin.

    YanıtlaSil
  28. Merhaba canım,biz bir aydır GECE ye bakamamıştık,ilk dün girdik Mert le,şaşırdık,sayfan çok güzel olmuş,gözümüz gönlümüz açıldı.Sana her işinde kolaylıklar diliyorum,gözünde büyüttüğün şeyler bakacaksın birgün sen farketmeden yaşanmış geçmiş olacak,sana sadece anıları kalacak.Onun için,arkadaşlarının dediği gibi herşeyi akışına bırak,kolay geçsin.Sana bir mail göndereceğim,herşeyi düşüncelerimizin yönlendirdiğine dair,sonuna kadar okursan sevinirim.Size sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  29. ay canım GeCem her şey olur, hem de iyi olur, sen hüzünlenme yeter ki. Üstelik bu haberlerin hepsi müjdeli haberler gibi geldi bana, eşinin ünvanı, bebek kararın , tatil planı çok keyifli şeyler.
    Sevgiler gönderiyoruz.

    YanıtlaSil