10 Şubat 2009 Salı

# şablon # Tasarim

Dido Butik Pasta İçin Şablon Tasarımı

Geçenlerde jasmin için şablon tasarladıktan sonra sevgili Didem Hanım'dan pasta blogu için tasarım teklifi aldım. Birbirinden güzel pasta ve kurabiyeleri doğrusu daha iyi sunulmayı hakediyordu.

Çokça mailleşerek nasıl bir şey istediği ve renkler doğrultusunda karar verdik. Kendim bazı taslaklar oluşturarak ona sundum, istediği değişiklikleri yaparak son haline getirdik.

Bugün onun için ayrıca önemliydi, blogunun 1. yılı olması sebebiyle. Ben de ufak tefek kalan kısımları tamamlayıp bu güne yetiştirdim.

Çok sevimli bir şablon oldu, site adı krema ve kurabiye efektli fontlarla yazıldı. Yanlardaki kurdelalı resimler de ayrıca sevimlilik kattı.

Bu çalışma benim açımdan ilk ücretli çalışma oldu, normalde pek ücret almadan yardımcı oluyorum. Ancak bu sefer ve bundan sonra kabul edeceğim çünkü bu aldıklarımı eşi işten çıkarılmış olan ablama vereceğim, Paşa'nın eğitimine az biraz katkım olsun diye. Ce de bu amaçla yapmamdan memnun oldu ve beni destekledi.

Didem Hanım ve biz sitenin bu halini çok beğendik, umarım Dido Butik Pasta'nın güzel ziyaretçileri de siteyi keyifle gezerler.

26 yorum:

  1. ellerinize sağlık, çok cici olmuş...

    YanıtlaSil
  2. Elinize saglık renkler ve tasarım cok hoş bende nihayet birşeyler deneyebildim blogumda, meger anlatımınız ne kadar açık ve anlaşılırmış, kafam son günlerde birşeylerle sürekli meşgul ve dalgın oldugu için yazılan hiçbir satırı anlayamıyordum :)
    Paşayada başarılı bir egitim hayatı dilerim...
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Ellerine sağlık kardeşim.
    Sen de yok yok maaşallahın var vallahi.Ellerine sağlık.
    Sevgilerimi yolluyorum.

    YanıtlaSil
  4. Söyliyecek söz bulamıyorum sana... Ağlamaklı oldum... Şablon bir yana, güzel zaten, tüm yaptıkların gibi. Ama alacağın ücreti ablanlara vermen beni çok duygulandırdı... İyi niyetin, güzel kalbin hep baki kalsın Gece'cim. Öpüyorum çok çok...

    YanıtlaSil
  5. harika bir şablon olmuş, şeker gibi, eline sağlık gece.

    YanıtlaSil
  6. ellerine sağlık .çok ciciş olmuş..

    YanıtlaSil
  7. Ellerine sağlık. Yaptığın bir işten para kazanmak ve bunu yakınlarınla paylaşmak kadar güzel bir şey yok.

    YanıtlaSil
  8. valla iş güzel para hayra gidiyor ee daha ne olsun kaymaklı tatlı...
    işlerin rast gitsin her daim :)

    YanıtlaSil
  9. çok teşekkür ederim canım dualarım hep seninle biliyorsun.

    YanıtlaSil
  10. Sevgili Ge-Ce ellerine sağlık, yine harika bir şablon hazırlamışsın. Gelirini yeğeninin eğitimi için ayırman da ayrı bir güzellik. Tebrik ederim...

    YanıtlaSil
  11. harikasın gece...yaptığın işi ve amacını okuyunca...kucak dolusu sevgi benden sana.

    YanıtlaSil
  12. Şablon harika olmuş ellerine sağlık. ayrıca amacın için de tebrik ediyorum.

    YanıtlaSil
  13. ŞABLON HARİKA OLMUŞ ELLERİNA SAĞLIK PAŞA İÇİN DÜŞÜNDÜKLERİN TAKDİREŞAYAN.NE DÜŞÜNCELİ BİR TEYZESİN SEN ÖYLE CANIM BENİM ÖPÜYORUM SENİ:)

    YanıtlaSil
  14. Güzel şablonum için size ayrıca burdan da teşekkür etmek istedim.

    Sevgiler

    Didem

    YanıtlaSil
  15. ellerine sağlık GeCe cim. Paşa ya güzel bir eğitim hayatı diliyoruz.

    YanıtlaSil
  16. ellerine sağlık canım harika olmuş buda .

    YanıtlaSil
  17. Çok hoş ve iştah açıcı:)))Eline sağlık sevgili Gece....

    YanıtlaSil
  18. insanın emeginin ücret ödenecek kadar takdir görüp beğenilmesi varyaaa müthiş bir duygu değil mi?hediye edersiniz evet ,ama birinin çıkıp onu bir ücret mukabilinde almaya değer görmesi ççok başka birşey..devamını diliyorum kaldı ki amacın da çok mantıklı..

    foto konusunda evet yeaaa))bu konuda çok eksiğim.. farkındayım..ayçanın derslerini okumaz olur muyuuum))yetenek ayrı birşey işte..ama çalışıyorum..
    mesela bu sabah bahçeye çıktım belki 90 100 kare çektim..çanta resimlerinin bazılarını yenileriyle değiştireceğim.bakalım var mı bi ilerleme))

    YanıtlaSil
  19. paşa'nın blogunda okumuştum eşinin işten ayrıldığını. çok düşüncelisin. tebrik etmeliyim. şablonların da harika. her bir çalışman diğerinden güzel oluyor...

    YanıtlaSil
  20. Çok çok güzel olmuş,etkileyici görünüyor,tebrik ederim,ayrıca ince düşüncen için de,sevgiler.

    YanıtlaSil
  21. Çok güzel olmuş, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  22. süper olmuş ellerine saglık

    YanıtlaSil
  23. yaptığın bu davranış çok güzel ve takdir edilesi birşey bence gececim.Burdan kocaman sevgiler sana.Ayrıca şablonda çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
  24. Gececim çok cici tam yemelik bir şablon hazırlamışsın. Ücretli yapma işi de güzel. Paşayı ben çok seviyorum yahu çok tatlı, birde blogu oldu ya :))

    YanıtlaSil
  25. Şablon şahane olmuş gerçekten de ellerine sağlık. Ben de bir ara kek yapıp işyerinde dilimi 2 tl ye satıyordum. Her ay kek parası ile bir öğrenciye burs veriyordum. Şimdi Anadolu Lisesinde. Amacını ve yaptıklarını taktir ediyorum. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  26. Çok hoş... Sanirim yakinda sizinle iletişime gececegim, ya da fikirleriniz olursa siz de benimle iletisime gecebilirsiniz. Kolayliklar dilerim.
    Sevgiler,

    Kurbiş Pasta - Burcu Özdemir

    YanıtlaSil