12 Şubat 2009 Perşembe

# ben # Blog

Blog Ödülü

Önce sevgili Suzy daha sonra Ayça, ve Yelda bana bu ödülü layık görmüşler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ben de bu ödülü devredeceğim ancak biraz yazmak istiyorum.

Blog dünyasını gerçek anlamda keşfim Crebro ile oldu diyebilirim. Crebronun linklerinden ise Anne ve Bebişi başta olmak üzere birçok blog keşfetmiştim. Crebro'nun çizer olması ayrıca hoşuma gidiyordu çünkü bu blogumu başlangıçta çizimlerimi yayınlamak amacıyla açmıştım. Bu iki blogun da bir çırpıda tüm arşivini okudum ve sürekli takip eder hala geldim. Anne ve Bebişine hiç yorum yazmadım uzaktan takip ediyorum ama Crebro'ya birkaç kez yazmıştım.

Blogumun eski yazılarına bakarsanız neredeyse hiç yorumun olmadığı günde birkaç kişinin girdiği (ablalarım arkadaşım falan) bir blogdu. Aslında sesimi nasıl duyuracağımı biliyordum ama keşfedilmekten de korkuyordum. Bir gün cesaretimi topladım ve açıldım. Sonrasında ise aldı başını gitti. Birçok kişi tanıdım çokça ziyaret ve yorum aldım. Sanal bir ünüm oldu.

Bu çok hoşuma gidiyor elbette ancak bir o kadar da zaman gerektiriyor. Günde en az 1,5 saat diğer blogları okuyorum, ki okumadan da duramıyorum, merak ediyorum. Dünyanın ve Türkiyenin her yerinde merak ettiğim insanlar oluştu çok garip bir duygu.

Diğer yandan blogumu hep faydalı olsun amacıyla kullandım. İnsanlara öğretmek, keşfettirmek, ya da düşündürmek istedim. Hiç bir yazımı sırf keyif olsun diye yazmadım ve yazmayacağım da. Bu nedense kendimi kastığım ama vazgeçmek istemediğim bir hırs.

Blog yazarlığının getirdiği ün sayesinde sipariş almaya da başladım, hobim işe dönüşmeye başlamış oldu. Buna inanamıyorum çünkü bir yıl daha olmadığı halde böyle bir gelişme sağlanabiliyormuş. Bence her insan bu yönde de düşünmeli. Eğer üniversiteden atılırsam mesleğim dışında yapabileceğim bu tip işler de var ve bu blog benim en güçlü referansım.

Bu blog ödülünü eğer cesaret edip de iletebilirsem önce Crebro'ya sonra Anne ve Bebişi'ne vermek istiyorum. Diğer ödüle layık gördüklerim yine keşfettiğimde tüm yazılarını okuduğum Ayşe Gelin, dün daha yakından tanışıp konuştuğumuz Dreamland ve eski yazılarımda neredeyse tek yorumcum olan arkadaşım Nes .

30 yorum:

  1. ne hoş bir yaklaşım.bloglar adınaaa))seni tebrik ediyorum gece.bu arada fotoları değiştirdim.mümkünse bir kez daha bakıp yorumlar mısın?eleştirel bakış istiyorum))

    YanıtlaSil
  2. TEBRİKLER...GEREK SANAL GEREK NORMAL HAYATTA ALDIĞIN ÖDÜLLER OH OH MAŞALLAH...

    YanıtlaSil
  3. tebrik ediyor başarılarınız daim olmasını istiyoruz

    YanıtlaSil
  4. Tebrik ediyorum Ge-ce .Ne güzel bir duygu.

    YanıtlaSil
  5. Gerçekten canı gönülden inanıyorum bu ödülü ve başka ödülleri de hakettiğine... Herşey gönlünce olsun, hep bilgilerini, deneyimlerini bizimle paylaş :)

    YanıtlaSil
  6. tebrik ederim gece, başarıların daim ve kaim olsun inşallah.

    YanıtlaSil
  7. Mütevaziliğinle,çalışkanlılığınla her ödülü hak ediyorsun GeCecim...Birden fazla blogu aynı anda güncelleyebilen kaç kişi var ki?

    Tebrikler ve sonsuz başarılar sana...

    YanıtlaSil
  8. ne güzel yazmışsın hep izleyeceğim okuyacağım seni zevkle :)
    başarılarının da daim olsun :)

    YanıtlaSil
  9. Bende sizin seessiz takipçinizim. Sizi tebrik ediyorum. Sanal alemde tekrar görüşmek üzere..

    YanıtlaSil
  10. sevgili gece 2 ay kadar evvel katı hocası arkadaşım nalan hoca vesilesiyle üye olmuştum.kızlarım onay bekiyorlar).
    bu arada crebroyu ziyaret ettim hoş çizimleri var.şablonundaki şemsiyeli kızı kullanmak zevkli olurdu))ama önce konuşmak gerekir herhalde..

    YanıtlaSil
  11. Herkesin bir hikayesi var değil mi? Çok güzel özetlemişsin. Sevgili GeCe bende seni okumaktan çok mutlu oluyorum. Tanışmasakta bu sayfalar aracılığıyla gördüğüm mütevaziliğin ve içtenliğin çok güzel. Hayatında dilediğin herşey gerçekleşir inşallah :)

    YanıtlaSil
  12. Tebrik ederim bende, mutevazi, caliskan ve paylasimci kisiliginle seni cok begeniyorum..sevgiler ;)

    YanıtlaSil
  13. Tebrik ederim ve beni de layık gördüğün için çok teşekkür ederim. Benim de bu ödülü paylaşmak istediklerim olacak ama bugün teftiş hazırlığı içinmdeyim dokunmayın ! Stres yaptım

    YanıtlaSil
  14. tebrikler gece :=) nice güzel ödüllere

    YanıtlaSil
  15. canım GeCe seni canı gönülden tebrik ediyorum. arkadaşlar çok iyi düşünmüşler bu ve daha nice ödülleri hak ediyorsun. bizlerle paylaştıkların için teşekkürler. ayrıca beni de söylemişsin teşekkürler. kendi blogumda istikrarı sağlayamasam da senin takipçinim sen yanımızda olduktan sonra. iyi ki varsın. sevgiler... öpüyorum.

    YanıtlaSil
  16. herşey gönlünce olsun.sanal alemde ki yardımlarında ödüle layık.

    YanıtlaSil
  17. GeCe tebrikler, öncelikle.
    blog yazılarının rastgele yazılmamış, bir hedef doğrultusunda yazıldığı hissediliyor arkadaşım. yaptığın işleri takdir ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.

    YanıtlaSil
  18. Ödülün var ben de almaya gel :) :)

    YanıtlaSil
  19. bir ödülde benden alırsan sevinirim:)) selamlar

    YanıtlaSil
  20. bir ödülde benden alırsan sevinirim:)) selamlar

    YanıtlaSil
  21. bir ödülde benden alırsan sevinirim:)) selamlar

    YanıtlaSil
  22. Bende de bir ödülün beklemede, sevgiler...

    YanıtlaSil
  23. tebrikler, ne güzel bir ödül

    YanıtlaSil
  24. nice ödüller almanı diliyorum.başarılar ve sevgiler.

    YanıtlaSil
  25. 2009 Blog Ödülleri adı altında gerçekleşecek yarışma!!!

    Aynı kurnazlık bu yıl devam ediyor... Geçen yıl kim ne kadar oy aldığını bile öğrenememişti. Zaten çekiliş falan yapılmamıştı. Şimdi kandırmaca kaldığı yerden devam ediyor... Konuyla ilgili detaylı yazılar için ;



    http://blogyazarlari.ning.com/forum/topics/2009-blog-oeduelleri


    http://www.alivesitesi.com/blog-odulleri-2009-yarismasi-yine-sahnede/

    YanıtlaSil
  26. BLOG ÖDÜLLERİ SAHTEKARLIĞI ve BİR KÜFÜRBAZ

    TÜRK BLOG YAZARLARI sitesinden bir sahtekarlığı ortaya çıkarttığım için kovuldum. Çok memnunum orası ayrı tabi.

    2009 Blog ödülleri adı altında yapılan sahtekarlığın ve küfürbaz wolkancanın hakkındaki yazılar için ;

    http://cemologyonuncukoy1.blogspot.com/2009/02/2009-blog-odulleri.html


    Not: Volkan gerçekten büyük adammış. Birilerinden talimat alıp TBY üyeliğimi sildirdi. Yalakalık gerçekten zincir gibi işliyor. Ama ben bu işi kafaya taktım ve işin ucunu bırakmaya hiç niyetim yok. Kanıtlı, belgeli yazılarımı silerek yaptıkları ya da yapmadıklarını örtpas edebileceklerini düşünenler çok yanılacaklar.

    YanıtlaSil
  27. Güzel bir yazıydı. Senin blogunu ben mi keşfettim, yoksa sen mi beni keşfettin bilmiyorum, ama çok iyi etmissik birbirimizi bulmaya. Dedigin gibi senin blogunda heeerşey var. Bir çok kişi senin sayende kendi şablonunu yapmayı ögrendi, örgülerinle tanıştı. Seni tanımak çok güzel. Ablacııım, ödülü vermiş kadar oldun. Dolabımın en güzel yerine koyuyorum :)

    YanıtlaSil
  28. Tebrikler canım hak ediyorsun gerçekten de.:)

    YanıtlaSil
  29. Ben almanyadan sevgi, gercekten cok guzel bir blog, eger twitter veya facebook sayfasi varsa hemen
    ekliycegim.

    YanıtlaSil