21 Şubat 2015 Cumartesi

Düğün Hikayesi Magazin 2. Dergi

Blog yazmaya ilk başladığım yıllarda, bloglar bir nevi bugünün twitter ve instagramı gibiydi bizim için. O kadar çok güncel blog vardı, o kadar çok yorum yazar ve etkileşirdik ki, birçok arkadaşlık kurduk sayesinde.

Blog arkadaşlığı ile başlayıp yüzyüze tanışma fırsatı bulduğum Ayça ise, en başından beri beğeniyle takip ettiklerim arasında. Bu ilk dönem blogculardan bir kısmı yeteneklerini profesyonel işlere dönüştürme konusunda cesur adımlar attılar ve Düğün Hikayesi de bu anlamda Türkiye'de ilk kez hikaye fotoğrafçılığı yaklaşımını sunan firma olarak sahneye çıktı. Bununla yetinmeyip bir adım daha atarak, Gezi olaylarından hemen önce Düğün Hikayesi Magazin yayınlandı. Oldukça beğenilen ilk sayısından sonra ülke gündemi nedeniyle zorunlu ara verilmişti fakat geçenlerde 2. sayısı da çıktı ve bundan sonra üç ayda bir yayınlanmaya devam edecek.


Dergide Bir Yastıkta olarak yazı yazdığımı daha önce söylemiştim. İkinci sayıda da bir yazım bulunuyor ve bundan sonra da devam edecek. Bu sayının dağıtımı Ankara'da yapıldı ama online olarak issue üzerinden okuyabilirsiniz.

Fotoğraflardan okumak pek kolay değil ama benim yazım da şöyle:



Derginin sıkı bir okuyucusu olarak ayrıca, diğer sayıları da merakla bekliyoruuuum :)

6 yorum:

  1. aayyy ne güzel hayırlı olsun. Ne güzelsiniz bayılıyorum tavrınıza, tarzınıza o kadar çok şey öğreniyorum ki sizden. sevgiler Esra-Clean

    YanıtlaSil
  2. Harika bir şey... bizim de gelecekte böyle planlarımız var :)
    biz yeni nesil bi bloggerız.. belki sayfamız ilginizi çekebilir ve belki de bir gün tanışırız :)
    başarılarınızdan ötürü de tebrik ederim :))

    YanıtlaSil
  3. Heyyy ben yazı yazdığını bilmiyordum tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  4. çok başarılısın, tebrikler

    YanıtlaSil
  5. On parmağında on marifet arkadaşım ya. Tebrikler :)

    YanıtlaSil
  6. İnsanlar blogları küçük görüyor ama keşke fark etseler ne kadar kaliteli bir ortam var. Uğraşınca çok güzel yerlere gelebiliyoruz :) seni tebrik ediyorum başarılarının devamını burada bekliyor olcaz :)

    YanıtlaSil