17 Nisan 2013 Çarşamba

# Bebek şekerleri # lavanta keseleri

Romantik Lavanta Keseleri II

GUNCELLEME: artık bu keseleri özel sipariş üzerine yapıyoruz. İletişim için instagram hesabı : http://instagram.com/happysweetgifts ve blog adresi http://happysweetgifts.blogspot.com/ bakabilirsiniz.

Helodunya'dan önce bu blogu takip edenler, hobilerime düşkün olduğumu bilirler. O zamanları deli gibi özlüyorum, internette şahane şeyleri görüp yapılacaklar listem büyüyor, umarım zamanla yapabilirim.

Daha önce arkadaşıma hediye olarak nişanında verilmek üzere lavanta keseleri hazırlamıştım. İki yazı olarak paylaşmıştım 1 ve

Geçen hafta bu yazılarımı gören bir bayan, kardeşinin nişanı için sipariş vermek istediğini söyledi. Satış yapmadığımı söyledim ve reddediyordum ki aklıma zaman ve kaç adet olduğunu sormak geldi. 50 adet isteyince hemen İstanbul'daki ekibe sordum yapabilecekler mi diye.

Yeğenim Ezgi, bir süredir bu tarz işlere merak saldı, hatta beni bile geçti, şeker hamurlu kurabiyeler yapmaya başladı sipariş üzerine. O kadar ince çalışıyor ki bu keseleri tam istediğim gibi yapacağından emindim.

O da kabul edince çalışmaya başladık. Bizim bütün aile seferber oldu, terzi olan annem keseleri dikti, ben yazının fontlarını hazırladım, ablam ve Ezgi yazdılar, bağladılar süslediler ve kargoya verdiler. Eski yaptıklarımdan daha özenli oldu.




Yaparken zevk aldığı için yeğenim yaptığı kurabiyelerden başka bu işi de sipariş üzerine yapmaya karar verdi. Eğer bu tip veya buna benzer keselerden sipariş vermek isterseniz gecedesign@gmail.com adresine mail atabilirsiniz. Bebek şekeri, nikah ve kına hediyelikleri ve ya sadece evinizde dolabınıza koymak için mis kokulu romantik keseler yapabiliriz.

5 yorum:

  1. Cok güzel olmuşlar.Emegi geçen herkesin ellerine sağlık .üzerindeki yazıyı ne ile yazdınız acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. önceki yazılarda belirtmştim tekstil kalemi ile yazıldılar

      Sil
  2. ellerinize sağlık çok şık olmuşlar

    YanıtlaSil
  3. Ay süper olmuşlar, valla bayıldım:)
    Ellerinize sağlık, ekip yıkılıyor ama, bol bol siparişler alırsınız inşallah:)

    YanıtlaSil
  4. Benim keselerim de harika olmustu her zaman gozumun onunde ve acayip cok seviyorum onlari...

    Bunlar da guzel olmus ellerine saglik ekibin :) Hayirli isler bol kazanclar :)

    Nes

    YanıtlaSil