12 Aralık 2012 Çarşamba

# blog teması # blogger şablonları

Son Temalar : Yemek Bir Aşk ve Paticookie


Son günlerde durmadan tasarım yapıyorum ve ortaya gerçekten içime sinen tasarımlar çıkıyor. Her yeni tasarım benim için kendimi geliştirmek açısından bir fırsat ve her birinde yeni şeyler öğreniyor, deniyor ve keşfediyorum. Öğrendikçe bloggerı daha çok seviyorum.

İlk tasarım şahane görsellerle dolu bir yemek blogu Yemek Bir Aşk. Aslında oldukça popülermiş de ben son zamanlarda annelik bloglarına taktığımdan yemek bloglarını gezemez oldum :) Bu tasarımda  ferah ama şık unsurlar kullandım ve bir farklılık oluşturdum. Bloga gidip de bakarsanız yemeğin tarifinin verildiği kısım özel bir fontla ve ayrı bir çerçeve içinde görünüyor. Sanki blog içinde bir tarif defteri gibi olsun istedim.


Paticookie ise herhalde bugüne kadar yaptığım en orjinal logoya sahip blog oldu. Mevcut seçilmiş olan kedi resmini de kullanarak pati görselleriyle donandığında sevimli bir hale geldi. Yine de tasarımı ferah tutmaya çalıştım ve bence oldu da :)

Sahiplerinin iyi günlerde kullanmasını ve ziyaretçilerinin keyifle sayfalarında gezinmelerini diliyorum.

6 yorum:

  1. çok güzel olmuşlar zevkinize sağlık :))

    YanıtlaSil
  2. sevgili Ge-Ce çok çok teşekkür ediyorum bende çok beğendim bloğumun yeni halini oradan henüz teşekkür edemedim en kısa zamanda.. başarılarının devamın diliyorum..
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. yemek bir aşk temanıza bayıldım.emeğinize sağlık.yeni fikirlerde görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
  4. selam benimde bir blogum var bakar ve yorumlarınızı paylaşırsanız görünümüyle alakalı sevinirim www.hamarathatunum.com

    YanıtlaSil
  5. Hello, I'm sorry but I can only speak English and I was wondering how can I download A Paticooki template? I see the blogspot on which is installed (looks wonderful!!) but I can find a download link :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you but all of my themes are personalized, so there is no download link

      Sil