23 Aralık 2012 Pazar

# Helodünya # Helodünya Büyürken

9. Ay ♥


Bu ay yazini uzun uzun yazamayacagim bal kizim. Su an ananenin evindeyiz, internet baglantimiz cok zayif ve sinirli bu yuzden cok uzun suruyor yazmam ve resim yuklemem. Yine de bu ay yazini ihmal etmek istemedim. Artik oyle buyudun ki her tavrini hayranlikla takip ediyorum. Ay ortasinda emeklemeye basladin nihayet ve artik seni tutabilmek imkansiz. Sanki cok uzun zaman onceydi seni emekletme cabalarimiz oyle hizli gelisiyor ki becerilerin. Yine de yurumeyi emeklemeye tercih ediyorsun. Benim yanima dogru emekleyip ellerime vuruyorsun almam icin :)

Ancak emekleme becerinin sirasi bizde soyle oldu. Once karin ustu dururken veya sirt ustu yatiyorken donerek oturmayi ogrendin. Bunun icin kopek pozisyonunda durup geri geri ellerini cektin ve oturdun. Oturmayi ogrendikten sonra emekleme konusuda cesaretin geldi, cunku istedigin zaman durup oturabilecegini biliyordun artik. Emeklerken yatip dinlenmeyi sevmiyordun cunku. llk gunlerde birkac adim gidip oturuyor sonrta yine gidip oturuyordun yani dinlene dinlene ilerliyordun. Ardindan mesafeleri uzattin, simdi dinlenmeden cok uzun sure gidebiliyorsun.

Bu ay bir cok yeni sey oldu ama en onemlisi tekrar Turkiye'ye gelmemiz nedeniyle aile buyuklerinle karsilasmandi herhalde. Hepsine once mesafeli davrandin ama simdi cok alistin ve kucaklarina gidiyorsun beni aramiyorsun bile :) Herkesin seni nasil bulacagini cok merak ediyordum. Ailemizin en yaramaz ve hareketli bebegi olan Egehan'dan bile daha kuduruk oldugun herkes tarafindan onaylanmis durumda suan. Halimi goren aciyor sen bununla nasil basediyorsun diyorlar bana :/ Ben diger bebekleri gorup kiyaslama yapma sansim olmadigi icin bunun farkinda degildim ama hic bir durumundan sikayetci degilim, zaten bir gulusun tum yorgunlugumu silmeye yetiyor.

Nice aylara bal kizim ♥


6 yorum:

  1. Ohhh nice aylara boncuuk.
    Ahh gece ahh.
    Her yeni ay bir öncekinden daha güzel oluyor valla :)
    Öperim 2nizi de.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba blogunuzu yeni kesfettim,cok verimli dolu dolu bir blogunuz var.Bu guzel bebege de masaallah diyorum Allah sizlere bagislasin,ama ben korkarim boyle resim koymaya nazar deger diye...Cok guzel cunku..keske goren herkes ilk once masaallah dese.

    YanıtlaSil
  3. Nica aylara Dilaa:)) Şapkanı yesinler senin:) Maşallah sana..

    YanıtlaSil
  4. Maşallah çok tatlı , dünyaya geldikten sonra o kadar hızlı gelişme gösteriyorlar ki , anlamıyorsunuz bile..Sağlıklı mutlu büyüsün inşallah :)
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. merhaba,
    maşaallah kızınız ne tatlı:) Hayırlısıyla anne ve babası ile mutlu uzun ömürlü olsun inş... Ben sizin bloğu farkettiğimde henüz kızınız yoktu, yurt dışına gitmeye hazırlanıyordunuz sanırım...
    kemalpasatatlisi.com isimli sitemin temasını değiştirmek istiyorum, bu konuda bana yardımcı olur musunuz? mail adresim minecelik05@gmail.com
    görüşmek üzere, sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. merhaba,
    birkaç gün önce size bir yorum göndermiştim, acaba ulaşmadı mı? sevgiler...

    YanıtlaSil