28 Mayıs 2012 Pazartesi

# güneş gözlüğü # polarize gözlük

Polorize Gözlük

Daha kızım doğmadan önce eşime araba sürerken kullanması için gözlük aldık. Sürüşte numaralı gözlük kullandığı için, güneş gözlüğünü de numaralı yaptıracaktık. Numaralı güneş gözlüğü yaptırırken her tür çerçeve uygun olmuyormuş. Mağazada uygun çerçeveler Poloroid markasında vardı ve gözlük camları polarize oldu.

Daha önce bu markayı ve polarize bir gözlüğü denememişti eşim. Taktığında diğer güneş gözlüklerine göre çok farklı olduğunu hemen anladı (ben de takıp denedim). Daha netti ve gözler çok rahat ediyordu. Özellikle çok güneş olduğunda güneş gözlüğü taksanız dahi gözlerinizi kırpmak zorunda kalırsınız ya, işte o sıkıntı hiç yoktu. Camların polarize olması sebebiyle parlama yapmıyor, daha net görünüyor ve cam rengi açık olsa dahi gözler hiç rahatsız olmuyor.

Eşim o kadar memnun kalınca normal zamanlı kullanım için bir tane daha almaya karar verdi. Aynı mağazaya gittiğimizde gözlüklerdeki indirimi görünce ikimize de aldık birer tane daha. O kadar rahat ki, sanırım bundan sonra polarize olmayan gözlük kullanamayacağım. Tam bilmiyorum ama başka markalarda da bu özellik varmış. Güneş gözlüğü alacaksanız bu özelliğe dikkat etmenizi tavsiye ederim.

6 yorum:

  1. İyi günlerde kullanın. Biz gözlükçüyüz ve polarize camı bizim müşteriye anlattığımız gibi anlatmışsınız :)

    Bizde polarize testleri var; önce çıplak gözle baktırıyoruz daha sonra gözlükle. Çıplak gözle görünmeyen araba yada balıklar sadece o camla görülebiliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aldığımız gözlüklerin kutusunda da var öyle bir test gözlük takınca okunabilen bir yazı

      Sil
  2. polerize gözlüğün daha iyi oldugunu duymustum kayınpederımde var ama her modelde olmayınca olmuyor işte..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yoo aslında modaya uyan her modeli var bu markanın, sadece numaralı yapılacak ise zorunlu olarak modeller kısıtlanıyor fakat bu her marka gözlük için geçerli sadece polarize olanlar için değil

      Sil
  3. Benim de aklımda bulunsun, tamda güneş gözlüğü alacağım vakit bu yazıyı okumam iyi oldu teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Canım merhaba.Hayırlı uğurlu olsun öncelikle.Dila bebek hoşgeldi.Anesinin kollarında,babasının ocağında mutlu sağlıklı bir hayatı olsun ömür boyu. Çok tatlı 41 kere maşallah. Üstteki yazıya yorum yazamadım.Ablana da çok selam. Ne güzel bir oğluşu daha olmuş.Sağlıkla analı babalı büyüsün.Rabbim seni de sevdiklerine ailene hayırlısı ile tez zamanda kavuştursun.Öpüyorum.

    YanıtlaSil