12 Mayıs 2010 Çarşamba

# blog teması # dekorasyn

Bu Aralar...


Merhabalar... Hala eski performansıma dönmüş değilim, zira dönüp dönmemek konusunda da kararsızım yazdığım gibi. Bu arada yaptıklarımı blogumda paylaşmayınca, aslında ne de çok hatıranın unutulup gittiğini farkına varıyor insan, geçmişe baktıkça iyi ki paylaşmışım, ne çok şey yapmışım diye düşünülüyor.

Bu aralar kocacığımla ayrılık öncesi maksimum zaman geçirme konusunda çabalıyoruz. Geçen yazımda tahmini bir süre vermiştim, şimdi neredeyse kesinleşti, 10 gün kadar sonra gidecek.

Bu arada Paşanın annesi olan ablam yeni evine taşınma telaşında. Daha önce de yazmıştım, evinin dekorasyonu için özenle çalıştık, ben de bu arada bazı şeyler hazırlıyorum. Yukarıdaki resimde görülen resimler beyaz çerçeve içinde tablo olacaklar.  Yazılı olan mutfağa, EAT WELL LIVE WELL yazdım ki ablam sağlıklı lezzetli yemekler hazırlaması gerektiğini unutmasın :)

Diğeri de antre için ya da salonun bir köşesine uygulanacak olan dinlenme köşesi için, daha karar vermedim.


Bundan başka beyaz ağırlıklı döşenmiş mutfağına biraz renk katmak amacıyla resimdeki yastık kılıflarından örüyorum, kimisi de aynı renklerde ve çiçekli olacak. Bunlar mutfak sandalyelerinin oturma kısımlarına ince bir minder ile uygulanacak.

Daha birçok şey yapmıştım ama baktım ki fotoğraf makinesinin hafızasından aktarmış kocacım, evdeki bilgisayarda yani. Onları da daha sonra paylaşırım.

Tamamen hobi olarak başladığım blog tasarımı işim haline geldi sanki, kendime şaşıyorum. Ama çok seviyorum tasarlamayı. Sırada yeni tasarımlarım var yapılacak ve heyecanlandırıyor beni. Bazıları tanıdığınız bloglar olacak bakalım görünce şaşıracak mısınız.


Son yaptığım tema Deniz'in Mutfağı, öyle şeker ve ferah oldu ki. Deniz renkli bir arkaplan uyguladım. Biraz farklı bir tasarım oldu bu.  Banner, arkaplan, yukarı ve aşağı doğru görülen çerçeveli beyaz alanların tasarımı bana ait. yandaki kız resmi ve cupcake resimleri hazır, Hoş bir kombinasyon oldu. Sitesi burada.




Bir önceki yazımda link verdiğim ama resimlerini koymadığım bundan önceki iki blog tasarımı da  şöyle, 3prenses'in teması


ve Finlandiya'da  Fizik Doktorasını yapan (meslektaşım) Hintli Ananda'nın blogu.

Şimdilik benden bu kadar, tekrar görüşmek üzere, yorum yazmıyorum ama ara sıra sizleri ziyaret ediyorum. Sevgilerimle..

18 yorum:

  1. dekorasyonda ki hazırlıklarında blog tasarımlarıda süper olmuş. insanın içi açılıyor bakınca

    YanıtlaSil
  2. GeCecim bazen blog yazmaktan uzak kalmak da iyi geliyor insana :) Ben de öyleyim bu ara :)

    Bir Yastıkta'ya koyduğunuz içeriklere bayılıyorum,her sosyal medyaya yayıyorum genelde.Böylesine zevkli,kaliteli ve sıradışı şeyleri bulmak herkese nasip olmaz.O yüzden tebrik ediyorum seni ve ablanı...

    Deniz'in blog teması şahane olmuş,nasıl ayırdın nasıl yaptın çok merak ettim.Merak olunca işin içinde herşeyi öğreniyor insan haklısın canım..

    Eşinle Allah kavuştursun tekrar canım...

    Özlem ve hasretle...

    YanıtlaSil
  3. oh oh ne güzelde görünüyorlar tablo resimleri ve minderörgüne bayıldım:)
    şablonlarada diyecek söz yok tabiki:)))

    YanıtlaSil
  4. Canım ne zamandır nerelerdesin diye merak ediyordum.Eşinin gidişi biraz üzmüş seni..Umarım belirsizlikler hemen giderilir.. Belki sende onun yanına gidersin belli mi olur..Zaman her şeyin ilacı..Şimdiden allah kavuştursun..

    Şablonlar yine içimi açtı,örgüde çok güzel.. emeklerine sağlık..

    Kocaman Sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. İyi olmana sevindim:)Yine çok hoş şeyler yapmışsın canım...Arada yine ses ver özletme bu kadar kendini:)

    YanıtlaSil
  6. Sevgili GeCe Hanım Kızım (büyük teyze edasında yazdım :)
    GeCecim bu senin bir yazın vardı fotoğrafları büyük boyutta yayınlamak gibi ben denedim fakat başarılı olamadım ki o kadar da ayarları abartmadığım halde?

    YanıtlaSil
  7. yani blog yazmasan da senin boş durmadığını biliyoruz yine de. :) bloglar harika olmuş. paşa nın evini de yerleştirin bakalım görmek için sabırsızlanıyorum. :)

    YanıtlaSil
  8. İnşallah birgün bende Gece şablonu kullanma şansını elde edebilirim..tasarımlarınız çok güzel..herşey gönlünüzce olsun

    YanıtlaSil
  9. of of tablolar,minderler,tema tasarımları,sen gerçekten hamaratsın.maşallah:))

    YanıtlaSil
  10. Özledimiştik seni...
    Temalar her zamankigibi süper olmuş.
    Minder kılıfındaki renk uyumuna bittim desem?

    YanıtlaSil
  11. Senden bir haber duymak ne kadar güzel... Öncelikle hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah diyeyim, sonra Paşa'ya yeni evi hayırlı olsun diyeyim. En son da sana; ellerine sağlık, her zamanki gibi yaratıcı çok güzel şeylerle uğraşıyorsun, ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  12. Benim becerikli arkadaşım, inan her zaman yazmak istemiyor insan. Ara verince de daha önceki paylaşımları gözden geçiriyor. Aynı senin dediğin gibi, birer anı onlar bizim için...

    Ablana kolaylıklar diliyorum. Keşke yakınlarda olsaydım ben de bir şeylerin ucundan tutardım...

    Ce ile Allah kavuştursun diyorum, zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın inşallah göz açıp kapayıncaya kadar geçer...

    Öpüyorum

    YanıtlaSil
  13. Çok şanslıyım ki blogumu tasarladın ve harikalar yarattın.Herkes bayılıyor tasarımına çok güzel tepkiler alıyorum ve sayende pastalarım ayrı bir boyut kazandı Çok ama çok teşekkürler.
    Eşine başarılar diliyorum bu seyahatinde ve o nun yokluğunda seni daha çok meşgul edecek planlarım var:) Arkadaşlarımında senden blog tasarımı konusunda talepleri olacak.Çok sevgiler

    YanıtlaSil
  14. selamlar.
    Uzun süredir bloguma içime sinen bi tema aramaktayım. Kendim bir şeyler yapmaya çalıştım fakat fazla vakit ayıramıyorum.
    Yine tema ile ilgilenirken blogunuzu gördüm. Ve yaptıklarınızı çok beğendim.

    Eğer bana da uygun bi tema hazırlarsanızçok mutlu olurum.

    Çünkü istediklerim ve blogumdaki konular farklı farklı.

    Yardımcı olursanız çok sevinirim ve istediklerimi sizinle paylaşabilirim.

    mail adresim : seda.alimert.metin@hotmail.com

    YanıtlaSil
  15. Merhaba canım;
    ne güzel tasarımlar yapmışsın yine ellerine sağlık vallahi..ben çok beğendim.eşinle bol bol vakit geçirmen de harika.ayrı kalmak zordur tabi.umarım hemencik geçer.ayrıca beyaz mutfak için o renkli yastık harika olacak renkler o kadar soft ki..türkiyeye gidince ben de bu renklerden biriktirip geleceğim.burda yün kıtlığı var valla:)haberlerini bekliyorum yeniden..sevgiler canım..

    YanıtlaSil
  16. mail atresinize ulaşamadım maillerim geri döndü?

    Lütfen bana mail atarmısınız?

    YanıtlaSil
  17. Canım Allah kavuştursun hayırlı tezkereleri olsun.Böyle ayrılıklar olsun birdaha ayırmasın Allah sizi.
    ne güzel olmuş minderde,tabloda,tasarımda.on parmağında on marifet diye buna derim.
    herkes huzurlu otursun evinde inşallah.eline sağlık

    YanıtlaSil
  18. selammm...uzun bir süredir bende çok ihmal ettim blogları.Böyle bir dönemmi oluyor bilemiyorum.
    Şimdiden Allah kavuştursun diyeyim.Sevgiler bıraktım.

    YanıtlaSil