7 Eylül 2009 Pazartesi

# ben

Önceki Resime Dair

Günaydınnn nihayet yeni bir haftaya başladık. Cumartesi günü iftar ziyaretiyle geçti, pazar günü de benim iftar davetim vardı. O kadar yoğun geçti ki upuzun geldi bu haftasonu bana.

Aşağıdaki kültablası resmini ise gittiğimiz iftar davetindeki evde çektim. Çok şükür bizimkilerden hiç biri ( kendi ve eşimin ailesi de) sigara içmiyor. Ancak bunu görünce mutlaka yayınlamalıyım diye düşündüm.

Nereden alındığını bilmiyorum sormadım. Ancak bazı yerler var istediğin şekilde kahve kupası falan tasarlayan. Öyle yerlerde istediğiniz versiyonlu (analı, babalı eşli arkadaşlı gibi) yazdırabilirsiniz sanıyorum.

Haftasonu kimseyi okuyamadığım için işe geldiğimde merakımı gidermeyi planlasam da, gelir gelmez aldığım habere göre biraz daha yoğun çalışmam gerekiyor. Ziyaretlerim bir süre gecikebilir.

Herkese iyi haftalar.

14 yorum:

  1. sana da iyi haftalar canim!! sanirim bugün evlilik yildönümünüz! nice mutlu, ask ve sevgi dolu yillara dileklerimle!!:)

    YanıtlaSil
  2. iyi haftalar diliyorum sana
    aşağıdaki kül tablası güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  3. İyi bir hafta seninle olsun.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. iyi haftalar.. kolay gelsinn

    YanıtlaSil
  5. hoşgeldin güzel menü ve şık sofrayla ziyafetin için çok teşekkürler:)umarım yorgunluğunu atlatmışsındır.

    YanıtlaSil
  6. hım iftara kimin geldiğini öğrendik şimdi. şanslı paşalar. :)) iyi haftalar canım kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  7. Merhaba Gece'ciğim,

    Bende iyi haftalar diliyorum.
    Kolay Gelsin
    Sevgiler*

    YanıtlaSil
  8. Yeni bakabildim son bir iki gündür eklediklerine. Kültablası gerçekten tam bir hediye. Harika bir fikir. Böyle çocukları olmalı insanın... Güzel bir hafta diliyorum...

    YanıtlaSil
  9. Nereden alındığını ben söyleyeyim bizden ANADOLU SERAMİK'den yani dayımdan.

    YanıtlaSil
  10. Turkiyeye gidince bu kül tablalarindan arayacagim.

    Birde bisi sormak istiyorum. hep sana soruyorum ama bende bilmiyorum niye, cok yardim sever oldugunu dusundugum icin galiba. Zatende öylesinki.
    Benim blog goruntum hakkkinda bisey soracaktim. Benim sag taraftaki menu sayfanin alt kisminda gorunuyor benim pc de. ( hani kategoriler, arsiv bolumleri var ya onlar ) Ben hic oynamadim bir yerle. Kendiliginden öyle gorunuyor. Acaba benim ekrandami sorun var yoksa sizdede oyle gorunuyor mu?

    YanıtlaSil
  11. yok canım bizde normal görünüyor senin ekran çözünürlüğün düşük olmalı normalde düzgün

    YanıtlaSil
  12. İyi hafatalr, biz de var maalesef sigara içenler, her birine birer tane yaptırmalı

    YanıtlaSil
  13. Ben de karşıyım sigaraya. Ve kesinlikle sigara içirtmiyorum evimde de arabamda da. güzel bir hediyeymiş sigara içen arkadaşlara :) Sevgiler...

    YanıtlaSil