27 Mayıs 2009 Çarşamba

# Düşünce Yazıları

Zayıflamak İsteyenlerin Dikkatine

Merhabalar herkese, pazartesi yazımı yazdığımdan beri çok yoğun geçti günlerim, şu ana ancak fırsat bulabildim girebilmeye. Sizleri gezmeye başlamadan önce aklımda olan bir şeyi paylaşmak istedim.

Bu sayfadaki yazıyı mutlaka okumalısınız. Gerçi bazılarınız okumuş olabilir. Zihinsel güçle zayıflamaktan bahsediyor. Düşüncelerimizin vücudumuzu şekillendirmeye etkisinin olduğuna dair deneyler yapılmış ve tez olarak kabul edilmiş.

Bu habere eşimle çok sevindik. Sevinmemizin nedeni tabiki zayıflama yönünden olması değil, Türkiye'de belki de ilk defa (kesin konuşmayayım tabi ama öyle zannediyorum) zihinsel süreçler ile ilgili bir tez yapılmış ve kabul edilmiş. Yurt dışında bu alanda o kadar çok çalışma var ki, bizde ne zaman olacak diye düşünürdük eskiden. Bu anlamda yolunun açıldığına dair bir işaret bu.

Daha önce de yazdığım Sudan Gelen Mesaj yazımda olduğu gibi çevremizdeki ve kendi bünyemizdeki bir çok cisim (maddi varlık) düşüncelerden etkilenerek form değiştirebiliyor. Biyoloji uzmanları bunlara biofoton adını taktılar ve çeşitli araştırmalar yapıyorlar. Kanseri yenmedeki etkileri de dahil. Ayrıca telepati gibi birçok henüz açıklanamayan ama gerçekte var olan (bu tip şeyler oluyor , açıklayamadığımız için yok sayamayız) konularda inanılmaz araştırmalar yapılıyor.  Ve kimbilir ne ilerlemeler kaydettiler. 

Bizim ülkemizde bireysel olarak böyle çalışma yapanlar olabilir ama kurum dahilinde herhalde yoktur. Daha oraya gelene kadar çok eksiğimiz var, böyle şeyler için Ar-ge labları açmak ülkemiz için şuan uzak bir durum. Ancak bakış açısının değişiyor olduğunu görmek rahatlatıcı, çünkü bir çok üniversitede yeni bilimsel aktivitelere açık hocalar bulmak malesef neredeyse imkansız.

20 yorum:

  1. hımmm dur önce ben bir yazıyı okuyayım da o zaman...

    YanıtlaSil
  2. benimde acilen zayıflamaya ihtiyacım var gececim...

    YanıtlaSil
  3. Zihinsel gücü kullanarak bir şeyler yapmak ya da telepati gibi konular hep ilgimi çekmiştir. Siz tabii bilimsel olarak ilgilendiğiniz için çok daha iyi bilirsiniz ki bu konularda türkçe kaynak yok, hep yabancı kaynaklar. Çok araştırmıştım bir dönem. Uzun zamandır bu konularla ilgili bir şeyler okumuyordum, hatırlattığın iyi oldu :) Biraz okuyayım yine :)

    YanıtlaSil
  4. Gece konuyla alakası yok ama yandaki etiketleri nasıl yaptınız sorması ayıptır ?

    YanıtlaSil
  5. ılgınc geldı banada.bugunlerde herkesten duyuyorum.

    YanıtlaSil
  6. hocam siz daniel faraday'ı tanıyor musunuz? :))))

    YanıtlaSil
  7. ben bunu cumartesi gazetede okumuştum ilginç ve mantıklı gelmişti.

    YanıtlaSil
  8. zayıflama ve düşünce gücüyle zayıflama ile ilgili blogumu ziyaret edebilirsiniz. Ben de her kadın gibi kilo vermek için çok çaba sarfettim, en sonunda diyetisyen eşliğinde 15 kilo verdim, blogumda da kilo vermek ve modayla ilgili yazılar yazıyorum.

    YanıtlaSil
  9. Ülkemizdede böyle bir adımın atılması güzel bence..
    Bazı avrupa ülkelerinde düşünce gücüyle bir çok hastalığın çareside bulunmuş durumda.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  10. çok güzel bir paylaşım..metabolik hastalığım olduğu halde bende 3 ayda 5 kilo verdim. düşünce gücü çok önemli,kıyafetlerimide daralttım tekrar bollaştıramıyacağıma göre kilo almam büyük ihtimalle..
    artık zayıflamıyacağına inanan bir tanıdığım diyetisyene gittikçe kilo alıyor.

    YanıtlaSil
  11. Zihin gücünün etkisine inananlardanım, her zaman başıma gelmiştir inanarak başladığım her iş olumlu sonuç verir içinde en ufak bir acaba mı? sorusu geçiyorsa o zaman sır bozuluyor...dua için de aynı şey geçerli... hiç şüphe etmeden yapılan dua da böyle...konu çok derin aslında...teşekkürler yazı için

    YanıtlaSil
  12. Ben de inançla ve düşünce gücüyle herşeyin yapılabileceğine inananlardanım.

    YanıtlaSil
  13. Ben de kadınlar kulübünde buna benzer bir şey okumuştum. bilinçaltı ile zayıflama diye. Bir müzik ve içine gizlenmiş sözler bir süre sonra zayıflamaya başlıyorsunuz ve işin ilginci deneyen ve sonuç alan bir sürü insan yazmış oraya. Bu konu da çok ilginç. Paylaşım için teşekkürler. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  14. yaa süper bişi bu çünkü ben bunu zaman zaman uyguluyorum... kilo vermeyi düşünmeden, sadece sağlıklı olmak adına spor yaptığım zaman kiloda vermiş oluyorum... bu sağlıklı nefes, zinde vücut demek oluyor ve farkında olmadan zararlı yiyeceklerden kendimi uzak tutuyorum... ve çok işe yarıyor...
    yaa ben bu kadınla bi iletişime geçiyim en iyisi :)

    YanıtlaSil
  15. düşünce gücü secret oluyor herhalde the secret kitabı bence çok anlamlı ...
    hatta ben de diyetisyene giderken
    bir yazı okumuştum
    O kişi diyorki ...
    ben akşam yatağa yattığımda 5 dakika kendimi sürayya ayhanla beraber koştuğumu hayal ediyorum
    ve sabah kalktığımda 500 -600 gr
    vermiş oluyorum böylece 18-20 kilo vermiş ..
    zihin oyunları çok enterasan

    YanıtlaSil
  16. meslektaşım doğru demiş herşey beyinde...
    ben iki senedir veremediğim 5kg fazlalığım bu sene mızmızlana mızmızlana 7 kg ye çıktı ama bu ara kendi kendime yemiyorum sıkmıyorum sıktıkça kilo vermem gerek ah vah dedikçe daha çok aldım daha çok yedim şimdi bıraktım kendimi verdim 1kg sini...

    YanıtlaSil
  17. bende geçenlerde yanlış hatırlamıyorsam delfinanın yönlerdiği bir blogda okumuştum düşünce gücüyle zayıflamayı ve kesinlikle katılıyorum zaten bilimsel yönden de kanıtlanmış :) istersen katılma :)

    YanıtlaSil
  18. Ne hoş bir şeymiş.........

    YanıtlaSil
  19. Virgocum o nasıl bir düşünce gücüymüş yaa,ee o yaptıysa ben de bu gece süreyya ayhanla koşmaya başlayayım..yok ya süreyya ayhan değil de yakışıklı bi bisikletçiyi düşünceme getireyim :)))))

    YanıtlaSil
  20. WALLA İYİ FİKİR DELFİNACIĞIM BENDE DÜŞÜNEYİM BİRAZ!!!!

    YanıtlaSil