24 Nisan 2009 Cuma

# ben

Kısa Kısa

Bu hafta ne doğru düzgün yazdım ne de dolaştım sizleri, bu gün başladım dolaşmaya ama eskilerden başladığım için son güncellenenlere yetişemedim. Birazdan işten çıkacağım ve hafta sonu koşuşturmasına başlayacağım.

Bu aralar hiç birşeye yetişemiyor gibi hissediyorum, hayatı doya doya yaşayamadan zaman geçiyor.

Bir önceki yazıdaki Türk Çocuğu'nu şiir diye bilmiyorum ben, ama acaba şiir diye mi öğretiyorlar çocuklara diye düşündüm yorumlardan. Çok dokunaklı bir şarkı. Aslında hafızamda olan ama etrafta bulmakta zorlandığım çocuk şarkılarını söyleyip kaydetsem buraya koysam mı diye düşünüyorum zaman zaman, sesim çok iyi değil ama... Ben arayıp bulamayınca başka arayanlar da vardır belki diye düşünüyorum.

Ve geçen haftanın Wordless Sunday'indeki kaplumbağlardan da bahsedeyim biraz. Yaklaşık iki yıldır bizdeler ve küçücükken şu an elimden büyükler. Bu kış hep uyudular. Hiç birşey yemediler. Benim de canım sıkıldı oynamak istedim ev duş kabinini sıcak suyla doldurup onları uyandırdım :))

Bir süre şaşırdılar ama sonra ayıldılar. İşte o sırada resimlerini çektim. Şimdi ise artık uyanıklar her sabah neredeyse akvaryumdan çıkacak kadar tepki verip yemek istiyorlar.

Kaplumbağlarımız küçükken çok sevimliydi ama şimdi biraz çirkinleştiler. Buna rağmen şimdi o kadar hayranlık duyuyorum ki onlara, renklerine, dinginliklerine, bana verdikleri tepkilere... saygı duyuyorum yani, asiller.

Bu pazar yine wordless sunday olacak bakalım nasıl resimler koyacağım?

Herkese iyi haftasonları kaçtım ben.

21 yorum:

  1. mutlu hafta sonları sevgiler....

    YanıtlaSil
  2. Bende o kaplumbacıklardan Ege'me almak istiyorum ama sorun çıkarır mı diye çekiniyorum. Sözüm var yani ama çok şekerler...

    Bir de wordless sunday i bekliyoruz alıştık :))

    YanıtlaSil
  3. Benim de kaplumbagalarım vardı birzamanlar ahhh eski günler.... Bekarken eşim almıştı nişanlandık evlendik benimle seneler gecirdiler ama cok üzülüyordum onlara kıyamıyordum yanlızlıklarına, zaman zaman işyerime götürüyordum onlara degişiklik olsun diye evde de gelen cocuklar rahat yermedigi için geri vermiştim...
    Kapluşları görünce içim yine cız etti bana eskileri hatırlatırlar ogünlere özlemim depreşti yine...
    Kendi adıma keşke gecmişi geri getirmek mümkün olsa....

    YanıtlaSil
  4. ya bende güncelleşmemiş yazın, rastgele yine girince yeni yazını gördüm. sana da hayırlı, güzel hafta sonları dilerim canım. öptüüüm. :)

    YanıtlaSil
  5. Merakla bekliyoruz efendim yeni wordless sunday'lerinizi:))

    YanıtlaSil
  6. sanada iyi haftasonları canım..

    YanıtlaSil
  7. Gececim, bahardan mi acaba yaptiklarin zevk alamaman, bende ayni dertten muzdaribim :) ama wordless sunday'i sabirsizlikla bekliyorum bayiliyorum senin rengarenk pazarlarina :))

    YanıtlaSil
  8. Bloğumun yenş halini hazırlarken senin derslerin çok yardımı oldu. Teşekkür ederim. Kaplumbağalar hiç de çirkin değiller yahu çok sevimli buldum ben onları :) Bu Pazar da resimlerini bekliyorum. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  9. Hayvanları çok seviyorum.Onları seyretmek çok eylenceli oluyor.Kablumba hep almak istedim kısmet olmadı.Şimdi artık alamam kedim rahat bırakmaz onu.Kısmet:)Seninkinede ALLAH uzun ömür versin.
    İyi geceler.

    YanıtlaSil
  10. hafta sonların ve günlerin güzel olsun .....

    YanıtlaSil
  11. bu ara bende ortalarda yoktum, ama döndüm. sana iyi haftasonları sevgili GeCe,resimleri bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  12. iyi hafta sonları canım:)))

    YanıtlaSil
  13. günaydın sabah sabah ziyaretegeldim

    YanıtlaSil
  14. :s sicak suda rahatsiz olmuolar mi yaw :s
    allaaam iyi ki kaplumbaga diiliz uyanir uyanmaz sicak su :s :)))

    kisssesss .)

    YanıtlaSil
  15. Bekliyoruz,her şeyin küçüğü çok sevlmez mi zaten...Kaplumbağa uğurdur,uğur getirsinler sana inşallah,sevgiler

    YanıtlaSil
  16. Ben geldim :) Bu saatte bir uğrayayım dedim, Ce ile sana güzel bir pazar diliyorum canım :)

    YanıtlaSil
  17. Bir gün ablam hamileyken misafirimizin yanında getirdiği kaplumbağayı inceliyordu. Babaannem onu görünce kızdı çok bakma çocuğun ona benzer dedi:D Ablamın da morali çok bozulmuştu. Şimdi yazınızı okuyunca aklıma geldi çok güldüm ve paylaşmak istedim. Sevgiler... :)

    YanıtlaSil
  18. kaplumbağaları zorla uyandırdın demek, çok şirinler. biz karşı komşumuzdaki kaplumbağaları seviyoruz, şimdilik.

    YanıtlaSil
  19. Kaplumbaların uyanmasını sağladın demek.Ne güzel.Çok şirindirler onlar şimdi.Sana kolaylıklar diliyorum canım.sevgiler.

    YanıtlaSil