9 Temmuz 2008 Çarşamba

# Craft # Guestbook

Nikah Defteri



Bu bizim nikah defterimiz. Nikahın konseptine uygun olarak incili ve kırık beyaz renginde hazırladım. Ortasına da davetiyemizi koyup kişiselleştirdim. Sanırım çok yaygın olmadığından insanlar şaşırmış ve beğenmişlerdi.

Bu fikir sadece nikahlara değil diğer özel günlere de uygulanabilir. Mesela geçenlerde yaptığım ve hala son hallerini yayınlayamadığım bebek şekerleri, şeker sepetine ilave olarak bir de hastaneye ve eve gelen ziyaretçilerin bebeğe küçük notlar yazmaları için bir defter süslemeyi düşünmüştüm. Ama bebeğimiz 15 gün erken gelince malesef yetişemedi. Diğerleri neyse ki hazırdı. Artık bundan sonra akrabalar içinde ilk bebeği olana kısmet olacak.

3 yorum:

  1. Harika bir fikir ellerinize saglik.Bannerlerinize gelince ,cok guzel olmus hepside.Pastalarla ilgili bir banner olsaydi eger hemen alip koyacaktim sayfama tabiki isminizi belirterek.Size kolayliklar diliyorum hoscakalin.

    YanıtlaSil
  2. özellikle bebekler için mutlaka hazırlanmalı şimdi çok güzel hazır internetten bedava indirilen temalarda mevcut hatta doğumdan gelince şu ofis stampları varya bebeklerinin ellerinin ayaklarının kalıbını alıp mühür gibi deftere bastırsınlar 50 yaşına bile gelip ne kadar küçükmüşüm diyeceği eşsiz bir hatıra olur ben yapmadım daha doğrusu o zamanlar nerde aklımıza gelmedi şimdi çok pişmanım :))

    YanıtlaSil
  3. defterine bayildim bende nasipse seneye yaz gelin olucam boyle bisey istiyorum bakalim beceebilecek miyim ?:)

    YanıtlaSil