19 Şubat 2013 Salı

# Gece's Blogger Templates

Biten Son Tasarımlar

 Son zamanlarda tasarım konusunda çok yoğun çalışıyorum. Her tasarımı zevkle yapar duruma geldim artık. Tabi site&blog sahipleri ile birbirimizi anladığımızda daha çabuk ve şık temalar ortaya çıkıyor.


İlk tema gencecik bir arkadaşımıza ait. Sevgili Gülşen, blogunun adı ile uyumlu olarak bol uğurböcekli bir tasarım istedi. Fazla göz yormadan ama uğurböceklerinin rengarenk etkisini de muhafaza ederek tasarımı yaptım. Buradan bloguna bakabilirsiniz.


İkincisi de yine bir yemek blogu. Yelda hanım çok uzun zamandan beri bekliyordu kendisi. Çok şık bir yemek blogu oldu Sonbahar Tatlar, aşağıdaki de yine ona ait hayata dair yazılar paylaştığı blogu. Onun da canlı cıvıl cıvıl olmasını istemişti ve oldu sanırım. Hayat Her Daim Güzel gerçekten.


Sıradaki blog da bir anne-çocuk blogu. Sevgili Özge dünya tatlısı kızı Mira'ya iki kardeş daha getiriyor. Doğrusu ben merakla takip ediyorum. Blogunun yeni görünümünü mevcut logosuyla uyumlu şekilde yeniden tasarladım. Soft bir tema oldu tam benim sevdiğimden :) Buradan bakabilirsiniz.


Sonuncusu da henüz tam yayına başlamadı ama bir pasta&kurabiye blogu Şeker Kız. Wordpress üzerinde tasarım yaptık ve gerçekten çok şık oldu. Üstte zarf görüntüsü vermek istedim. Çok yakında şahane resimler ile daha da güzel gözükeceğine eminim.


6 yorum:

  1. Hepsi birbirinden güzel eline sağlık bana da mı yapsak :)

    YanıtlaSil
  2. bu aralar bende blogumu değiştirmeyi düşünüyordum..
    bunları görünce iyice gaza geldim yine..

    YanıtlaSil
  3. çok guzel olmus , elınee fıkrıne saglık

    YanıtlaSil
  4. tebrikler hepsi harika
    emeğinize sağlık
    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Bayılıyorum ellerinden çıkan temalara, yakında kapını çalabilirim :)

    YanıtlaSil