18 Ocak 2011 Salı

# Sevdiklerim

Month of Lovely Blue & Gray


Taa geçen yıl açtığım tumblr hesabımı bu aralar kullanmaya başladım, gezerken gördüğüm resimleri depoluyorum. Bu da arşivin bir önizlemesi. Tumblr'in arşiv görüntüsüne bayıldığımı söylemiştim di mi?

6 yorum:

  1. çok merak ettim, tumbrl'yi de bilmiyordum...bir de senin fotoğraf,renk ve desen zevkini kendiminkilere çok yakın buluyorum,evden bakacağım işyerinde açılmıyor site.

    YanıtlaSil
  2. Çok hoşşş,çok!...Sağolasın canım...

    YanıtlaSil
  3. sevgili gece, gördüğüm kadarıyla blog işinde ustasınız, benim bir sıkıntım var, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    kendim hedaer hazırladım, programda ve bilgisayarımda resim pırıl pırıl ama bloga yükleyince bulanık, iki günden beri ne yaptıysam olmadı, başka bilgisayarlardan yüklüyorum yine aynı, ayrıca şablon tasarımcısı açılmıyor çalışmıyor, sizce bu resim bozukluğu neden olabilir. hem png hem jpg düzenliyorum,, kaydettiğimde resim pırıl pırıl ama blog mahvediyor resmi, bu ne iş anlayamadım, daha önceden de pikseli bozuluyordu ama farkedilcek kadar değildi, oysa şimdi berbat bişey, başka blog sitesinde denedim aynı resim wordpresste pırıl pırıl, yardımcı oluresanız çok sevinirim.

    YanıtlaSil
  4. uzun bi aradan sonra bloguma döndüm sizide beklerim http://ratatoule.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. uzun bi aradan sonra bloguma döndüm sizide beklerim http://ratatoule.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. Bol güneşli günler.Mavi ve grinin hoş uyumu hep cezbeder beni.Güzellikler diliyorum:))

    YanıtlaSil