7 Aralık 2010 Salı

# blog hediyesi # blog teması

Benden de Bir Hediye: Ürün Satış Teması

Biliyorsunuz blog tasarımlarıma bir süredir zorunlu olarak ara verdim. Aslında geri dönmeyi de düşünüyorum yakında ama biraz da ilham meselesi sanırım, aklımda yeni şeyler varyapmak istediğim. Sevgili leyya benden çok önceden bir tasarım istemişti, ben de birşeyler yaptım onun için. Ancak ona hazırladığım blog biraz sevimli kaldı, o daha etnik birşeyler istiyordu ki sonunda anlaştık ve onunkini de yapacağım yakında.

Fakat bu yaptığım tasarım öyle hoşuma gitti ki kıyamıyorum da, birileri kullansın istiyorum. Kendim birşeyler üretip satsam onun için kullanacağım ama oda yok. İşte bu yüzden ben de hediye etmeye karar verdim.

Bu tasarımı buradan görebilirsiniz. Ancak birkaç değişiklik daha olacak. Öncelikle banner kazanan kişinin blog adıyla değiştirilecek,  Yanda twitter portfolio yazan yazılar, değişecek 4 farklı etiket olacak (flickr facebook twitter etsy) falan olabilir. Bundan başka yazı stilleri ve renkleri değişecek ve birde başlığa tıklandığında resim ve ardından yazılar daha düzgün görünecek, şu an biraz sorunlu gözüküyor ki onu düzelticem.

Evet bu blogu kullanmak isteyenler yorum bırakabilir, çekiliş ardından kişiye özel hazırlayacağım. Süresi de bir hafta olsun, haftaya salı akşamı çekiliş gerçekleşecek.

14 yorum:

  1. ne kadar hoş bir haber..
    ben de dore satış temsilcisi oldum ve satış temalı bir blog hazırlamak istiyordum
    inşallah kazanan ben olurum.
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar blog yazmaya başladığım ilk günlerden beri sık sık uğramaya çalışıyorum bloglarınıza... Fazla bilgim olmamakla beraber uğraşa didine bir şekilde blogumu kişiselleştirdim. (www.jeliboncuk.blogspot.com) Ancak sürekli eksikliklerle ve hatalarla karşılaştığımdan bilen birilerinden yardım almak niyetindeydim. Sizinde uzun zamandır blog temaı yapmadığınızı farkettiğimden galiba artık bıraktı bu işleri diye böyle bir talepte bulunmamıştım:) Ama yazınızı okuyunca ve sevimli temayı görünce dayanamadım:) Hem takılarımı sergileyip, satabileceğim bir sitem olsun hem de bu sevimli tema bana ait olsun istiyorum... Çok şey istemiyorum dimi:)

    Not: Diğer blog yarışmaları gibi şart koymamışsınız galiba onun için sadece yorum bıraktım ama başka istediğiniz prosedürler varsa büyük memnuniyetle yaparım.. Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  3. Uzun zamandır arkadaşlarımı ziyater edememiştim.Yavaş yavaş gezmeye başladım ve bu şirin blog tasarımıyla karşılaştım.Bende talibimmm :)))

    Umarım iyisindir.Sevgilerimi bırakıyorum.

    YanıtlaSil
  4. ohh harika bir blog ve harika bir haber.senin güzel tasarımını kullandığım için biliyorum:)bloguma bakmaya doyamıyorum gececim.inşallah bu bana çıkar diyorum..

    YanıtlaSil
  5. çok güzel,bayılıyorum sizin yaptığınız temalara aksesuarlarımı gördünüzmü bilmiyorum ama onlar için yeni bir blog istiyordum :) hayırlısı bakalım...

    YanıtlaSil
  6. Harika bir haber. Ben de yapacağım pasta ve kurabiyelerimin satışı için bir blogsayfası açtım ama tasarımının nasıl olmasını gerektiğini ve nasıl bir tasarım bulacağımı düşünüyordum. Bu tasarım benim için iyi olabilir. Şansımı deneyeyim belki benim olur :))

    YanıtlaSil
  7. bayıldım bu çekilişe.ben de talibim.tarzıma da uygunmuş tema.herkese bol şans:)

    YanıtlaSil
  8. Geç kalmadıysam bende katılmak istiyorum bendeeeeeee

    YanıtlaSil
  9. Heyecanlandım şimdi, bende katılıyorum ! Sevgiler

    YanıtlaSil
  10. selamlar gece
    evvela söyleyeyim de çekilişe katma beni arkadaşım.tasarıma talip değilim benim derdim başka.
    uzunca bir süredir şahit oluyorum arkadaşlarıma yaptığın,daha doğrusu baştan yarattığın bloglara..
    bana bloğumu toparlama ve bira güzelleştirme konusunda yardım rica ediyorum.en son pepela da gördüm ismini ki hoşuma gitti gerçekten tasarımın.

    benim başlığımı eşim 3DMAX kullanarak kendisi yaptı.yani mintininmutfağındaki harfleri farklı bir programla oluşturdu.lakin bu cici görüntüye yakışacak daha düzgün bir blog istiyorum.yine beyaz tonlarda,çiçeksiz,böceksiz,göz yormayan,çok göze batan desenleri olmayan,sade ama gösterişli bir blog istiyorum.
    ne çok şey sitedim değil mi.yapıp yapmayacağını bilmeden talep ettim hemen.
    rica ediyorum eğer vaktin varsa.bu senn için de değişik bir çalışma olacak.çünkü başlığım diğerlerinin aksine üç boyutlu.

    sevgiler şimdiden...

    YanıtlaSil
  11. Çok beğendim, diğerleri gibi. Ama benim bloga uyar mı bilemedim :D Neyse maymunluk yapmıyım da bir başkası kazansın :) Ben yüzsüzlük yapar bi tane isterim olmazsa :) Öpüyorum çok çok.

    YanıtlaSil
  12. Merhaba Ge-ce :)
    Ben de istiyorum özel tasarım bir blog..
    Ne kadar uğraşsam da beceremiyorum..
    Belki de çok uğraşmıyorum bilmiyorum...
    Ama şuankini de bozabilirim diye korkuyorum :)
    O yüzden elleşmiyorum öylece duruyorum..
    Fakat böylesine güzel şablonlar hazırlayanve bundan zevk alan bir arkadaşımız varken,ben de bu arkadaşımızdan yardım talep ediyorum..:)
    Eğer bahsettiğin şablonu kazanamasam bile benim için bişeyler yapabilirmisin? :)Şimdiden teşekkür ediyorum..
    sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  13. meraba ben bu blog işlerinde falan çok yeniyim kendime bi blog açtım ama temadır, şablondur, linkdir, bannerdir valla bu işlerden hiçmi hiç anlamıyorum sizide tevafuk gördüm çok güzel güzel şeyler yapıyosunuz ellerinize sağlık ya bana biraz anlatırmısınız mesala ben bloğuma takipçisi olduğum blogları nasıl eklerim?sonra bu şablon denen şeyleri nasıl indirir kulanırım ben satış ve sipariş alabilecğim yaptığım işleride eğer vakit bulursam paylaşabileceğim bi blog düzenlemeyi düşünüyorum ama her türlü el sanatında cin olan ben ne yazıkki bu işlerde oldukça fransızım e ne yapalım tabiki bi bilenden yardım talep edecez tabiki bu sizcede mümkünse size blog adresimi vereyimde bi bakın valla hiç hoş değil yazı yazmakda gelmiyo içimden hiç izleyenim yok ne bileyim öyle işte işte blog (http://nur moda çeyiz.blogspot.com)

    YanıtlaSil