28 Şubat 2010 Pazar

# ben # fotoğraf

Bu Pazar


Evet bu pazar evde dinlenerek geçirdim nihayet. Evde beni bekleyen yığınla iş olduğu halde bir türlü iyileşemeyen bünyeme biraz torpil geçtim. Acaba bu torpilin sonunda daha iyi olacak mıyım yarın anlayacağız.

 
Bu resimleri geçen haftalarda çekmiştim, ne zamandı hatırlamıyorum, ki sümbülümün zamanı geçti bile. Bir süre banyomda bıraktım, mis koksun diye. Ördüğüm motiflerle de resimledim ki, eskiden banyolarda mutfaklarda ne çok olurdu örgü bezler, onu hatırladım.



Bu gün nihayet yattığım yerden birçok blog okudum ama hepsini bitiremedim, 5 saat aralıksız okuduktan sonra beynim sulandı, bu postu bitirip bilgisayarı kapayacağım artık.



İçimden Geldiği Gibi, Habertürk gazetesinde çıkan web günlüğünü haftalık olarak yayınlamış. Hep gazetede kendimi arardı gözlerim, acaba nasıl seçiyorlar diye düşünürdüm. Onun listesinde gördüm ki 6 Şubat'ta ben de çıkmışım. Çok sevindim ama göremedim tabi :)

Ha bir de dün ablamın duası vardı oraya gitmiştim, hatun haldır haldır örmüş halısını, buradakinden daha çok olmuş.  Ama ben gittim söktüm onu bir güzel, niye mi 130 cm lik halının eni olmuş 175 cm, yapma etme dediler. Olmaz dedim olmuşken tam olsun :P Hain GeCe  hihihi

18 yorum:

  1. Severim pazarları iş güç yapmadan huzur bulmayı, benim sümbül açmadan soldu, umudum lalelerde.Sümbül tam çiçeğini gösterdi rengini belli etti ve açmadan soldu. Örgü bezler deyince, babaannemle gittiğimiz kabul günlerinde ikramlardan sonra getirilen örgü elbezleri geldi aklıma, renk renk mis gibi beyaz sabun kokulu.Geçmişi çok özlüyorum ben bazen...

    YanıtlaSil
  2. geçmiş olsun bademciklerinizden rahatsızmışsınız benim oğlumda sık sık hastalanıyordu ilaç içmekten nefret eder iğne hiç olmaz bir arkadaşımın tavsiyesiyle kuru bamyayı dövüp içirdim kesin ameliyat diyen doktorlar bile şaşırdı bir daha hiç bademciği şişmedi kuru bamya vücuttaki tüm iltihabı yok ediyor bilgi paylaşmak la çoğalırmış sevgi ve dostlukla....günde 3 kaşık (tatlı kaşığı)su ile içiliyor..

    YanıtlaSil
  3. ben de cok severim sümbülleri, fotoğraflar yine harika:)

    YanıtlaSil
  4. bilgeciğim çok bilgesin gerçekten ilk fırsatta deneyeceğim

    YanıtlaSil
  5. o nasıl güzeldir kokusu :)
    sabununki de burnuma geldi mis :)

    YanıtlaSil
  6. Çok geçmiş olsun GeCe kendine çok iyi bak

    YanıtlaSil
  7. geçen seneki sümbülümün soğanını saklamıştım vakti geçince. bu sene vakti geldi de geçti bile ama ben o sümbül soğanını koyduğum yeri bulamadım :) nasıl da mis kokuyor sümbüller. çok seviyorum kokusunu ben. şu web günlüğü gözümden kaçmış. bi bakayım ben de. merak ettim :) bi de neden blog sahibinden habersiz alınıyor ki yazılar?.. belki yazısının gazetede yayınlanmasını istemeyecek insanlar vardır. ben de bunu hep merak etmiştim. ayıp diil mi?

    YanıtlaSil
  8. sümbülü banyoya koymak süper bir fikirmiş te hele halı dokumak siz aştınız kendinizi yetişmek ne mümkün.valla bravo hatta 41 kere maşallah.bu arada tebrikler haber türk için çıkan habere.

    YanıtlaSil
  9. sümbülün kokusunu bnde bu sene alarak tüm eve yaydım ..
    Aman allahım o ne güzel kokudur öyle ...
    benoturma odama koymuştum benim aklımada banyo gelmedi doğrusu küçük alan daha çok kokardı herhalde...

    YanıtlaSil
  10. resim harika çıkmış,sümbülü bende çok severim. saksısı filan ne kadar hoşmuş! buarada sanada geçmiş olsun geçmiş olsun,bitki çaylarını tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  11. Fotoğraflar çok güzel,sümbül kokusunu bende çok severim... gezetedeki yazı içinde tebrik ederim.. bu blog farkedilmez mi hiç...
    güzel bir hafta olsun...

    öpüyorum...

    YanıtlaSil
  12. Çok güzel bir hafta olsun Gececim,sümbülü banyoya koyma fikri süpermiş,rengi de şahaneymiş...sevgiler cnm

    YanıtlaSil
  13. Merhaba!
    Banyoda sümbül!ne güzel kokutmuştur banyoyu.güzel bir fikir.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  14. O SABUNUN KARAMELLİSİNİ KULLANIYORUM BEN. ELİMİ YIKAMAYA BAHANE ARAR OLDUM:)) fOTOĞRAF DA ÇOK GÜZEL OLMUŞ:))

    YanıtlaSil
  15. yalnız ben yazının yorumumu direkt kilitlendiğim son sözlerine yapıcam. örmesi zaten eziyet olan o halıyı senden başka ören birini bulmuşsun ve ördüklerini sökmüşsün. valla ben sinirimden ağlardım da örmek bir yana daha örgünün ö sünü görmek bile istemezdim. hehe. şimdi bile görmek istemiyorum ya gerçi. :))

    ay dur bir de tebrik edeyim önemli konuyu atmayayım. :)

    YanıtlaSil
  16. inanmıyorum geceeee söktün müü? :)) ay çok güldüm ama "haldur huldur örmüş" lafına..çok zevkli gedi demek ki ve hızını alamadı belli ki:))

    inşaallah daha iyisindir...

    fotolarda çok şeker...

    YanıtlaSil
  17. bana bak kardeşim; haldur huldur örmedim ben onu ve zaten 165 cm olarak verdiğin halıyı, yeğen biraz daha arttırdı suç benim değil:)))
    ayrıca sökülmesi iyi oldu böyle daha güzel.

    YanıtlaSil
  18. gececim fotoların harika...
    bende geçen hafta sümbül aldım pazardan mor renk... yaından geçtikçe doluyor içime kokusu... ama bak örgü motif gelemdi aklıma. ben bildiğin hazır dantelle süslemiştim saksıyı görmüştün zaten sende... bak yine fikir verdim aklını sevdiğim kadın :)

    YanıtlaSil