28 Aralık 2009 Pazartesi

# ben # fotoğraf

2009 a Veda Ederken



Yeni yıl gelmek üzere, ama ben hiç farkında değilim nedense, hala o heyecana giremedim.



2009 un biraz daha farklı geçmesini umuyordum ama çok şükür kötü bir şey de olmadı.



Hani yeni yılın ardından bir yıllık burç falları yayınlanır ya, şu ayda böyle bir döneme gireceksiniz diye.



Benimkinde de yazıyordu ki, 2009 sizin için tamamiyle değişimlerin yılı olacak. Her alanda değişiklikler içinde kalacaksınız. Mekan değişimi, ruhsal değişiklik.



Doğrusu buna sevinmiştim. Çünkü eğer bebeğimiz olursa yeni bir eve taşınacaktık, belki işim de değişirdi malum araştırma görevlilerinin kritik durumu devam ediyor. Ruhsal değişime gelince yaşamışımdır elbet o zaten hiç stabil durmuyor.



Malesef hiç bir değişiklik olmadı hayatımda, hayır olsun. Ama yılın bitmesine birkaç gün kala bir değişim yaşadım.



Daha önce gün ışığı almayan bir odada oturduğumdan bahsetmiştim fakültede, işte geçen hafta başka bir odaya taşındım. Yeni odam ışık alıyor ve hatta martıları bile görüyorum. Ancak bu fotolar tabi ki penceremden değil.



Son anda falım ucundan da olsa tuttu yani. Bakalım 2010 neler getirecek ve neler katacak bana.



Ancak yeni odama gelen arkadaşlarım, dediler ki eski odan daha sıcacıktı, sanki ev gibi ve sana özeldi. Dedim ki onu öyle yapan bendim, zamanla burası da o hale gelecek. Şimdilerde odamı süsleme düşüncelerindeyim ve tabi daha da sıkı çalışmam lazım zaman daralıyor

22 yorum:

  1. Merhaba;
    fotolara bayıldım çok güzel gerçekten. denizi ve kuşları görmek iyi geldi. orada olmak gibi.vapura binmek istedim görünce bir de simit yemek. hani bir de vapurda ıvır zıvır şeyler satanlar var ya onları severim ben.bişeyler almadan da duramam zaten böyle kalem falan.onların da ayrı bir hikayesi var ne de olsa. yeniyıl da çaktırmadan geliyor gerçekten.umarım herşey çok daha güzel olur senin için de.bütün güzel şeyler seni karşılar yeni yılda..tüm dileklerin gerçekleşir.ne de olsa dilek tutmak her zaman herkes için geçmeyecek bir durum değil mi:)sevgiler benden ve kış güneşli hüzünlü cezayirden..

    YanıtlaSil
  2. Fotoğraflarınız herzamanki gibi çok güzel, yeni odanızda hayırlı olsun. Mutluluklar size. 2010, isteklerinize kavuştuğunuz bir yıl olur umarım.
    Baki sevgiyle..

    YanıtlaSil
  3. ilk defa ilk yorum benden olacaktı müşteri geldi yarım kaldı.:( fotolara hayran kaldım. yeni odan da fena değil de zaten orada da sen varsan yine harika ve sıcak olmaması mümkün mü? :) yenmi odan da hayırlı olsun, yeni yılda hayırlı uğurlu gelsin.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba ,umarım yeni odanız size yeni ufuklar açar.Sağlıklı ve mutlu yıllar.Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  5. Çok sevindim, güneş gören yeni bir odaya taşınmış olmana. Artık istediğin kadar çiçek olabilir odanda şekercim :) Yeni odan hayırlı olsun, yeni yılınız da Ce ve senin herşey gönlünüzce olsun. Tabii yazıları okumadan önce fotolara takıldığım için, fotolara bayıldım. Çokça özlüyorum biliyorsun İstanbul'u, denizi, martıları...

    YanıtlaSil
  6. 2010 sağlık,esenlik ve huzur getirsin GeCecim hepimize.Sağlık varsa gerisi hep kolay,ferah bir odaya taşınman da gerisinin geleceğine işaret gibi...

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  7. 2010 inşallah senin yılın olur canım :)

    YanıtlaSil
  8. yeni odana hele şükür taşınabildim msn de bile göremiyoz yahu:))
    yeni yıl hepimize hayırlı uğurlu olsun inş. yakında odanı görmeye gelirim:)

    YanıtlaSil
  9. ah bu arada sen o odayıda mükemmel yaparsın ...

    YanıtlaSil
  10. yeni odan hayırlı olsun canım senin elinin değdiği herşey güzelleşiyor odanıda kısa zamanda süper bir yer haline getirirsin umarım yeni yıl çok büyük mutluluklar getirir her şey gönlünce olsun.sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  11. fotoğraflar pek bie güzel
    dilediğin ve isteklerin umarım olur

    YanıtlaSil
  12. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  13. ne güzel yazıyorsun ge-ce. normalde çok okumam yazıları ama senin yazılarını okumak için blogunu mutlaka ziyaret ediyorum. resimler eşliğinde duygu ve düşüncelerini bir çırpırda aktarıveriyorsun.
    senin yazılarını, komik olacak ama asansörde aynya bakmaya benzetiyorum.( kendine bakarken hemen bitiveren keyifli yolculuk gibi)

    umarım istediğin herşey olur. Allah gönlüne göre versin.öpüyorum

    YanıtlaSil
  14. fotoğraflarınıza bayıldım, içimi ferahlattı :)
    yeni yılın size uğurlu gelmesini diliyorum

    YanıtlaSil
  15. gözün aydım.eminim sen orayı da kısa sürede sıcacık bir yere dönüştürürsün.dilerim yeni yılda herşey gönlünce olur canım...

    YanıtlaSil
  16. Bir bebeginin olmasini bende cok istiyorum. Ayyy ne guzel olur hemdee : ) Insallah 2010 bekledigin degisiklikler olur ablacigim, hayirliysa tabi.

    YanıtlaSil
  17. Ah İstanbul ahhhh..Deniz kokusu burnuma geldi sanki.2010 tüm beklentilerini getirsin GeCe cim.

    YanıtlaSil
  18. yeni odan hayırlı olsun GeCecim.ohh ne güzel artık çiçeklenecek odan desen.istediğin çiçeğe bakabilirsin.
    2010 senin için şahane şeylerin yılı olsun inşallah

    YanıtlaSil
  19. Cece,
    sizin yazdıklarınıza her zaman zevkle okuyorum. Resimlerinizde harika.
    Come 2010 remember that God is not limited to what an astrology reading predicts! He has a personal interest in you and much more so than a general claim which theoretically covers billions of people. So in my opinion I wouldn't take too much stock in those yearly predictions ...God's plan for your life is much deeper than that!

    YanıtlaSil
  20. 2009 yılı biçok kişiye beklediğini verememiş kimi okusam öyle diyor. napalım 2010'dan umutluyuz. umut etmeden yaşayamaz insan değil mi?. :) yeni odan bence de zamanla sana özel ve tam anlamıyla sana ait olacaktır. ama biraz zaman lazım. yaşanmışlık lazım.

    fotolara bayıldım..

    YanıtlaSil
  21. yeni yıl gelmiş neyime hali yaşadığım için bu aralar anlıyorum seni canımıniçi.

    dilerim gerçekten çook değişik, çook huzurlu, dingin ama mutlu, hoş süprizlerle dolu bir yıl olur..

    ah şu martılardan biri olsaydım..

    YanıtlaSil
  22. Fotoğraflar şahane...

    yeni yıl tüm güzellikleri ile gelsin inşallah..Şimdiden sağlıklı,huzurlu,mutlu bir yeni yıl diliyorum...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil